Hamilelik doneminde rahimde yırtık

14 haftalik hamlym ilk bebegin esi asagida rahmde kasilma var demisti dr 10 gun once.dun kontrolde bebegn esi arkaya dogru gitmeye baslamis ama rahimde yirtilma var dedi.
Yırtık diye bahsettiğin hematom olabilir mi acaba ? Kanama alanı ? Yırtık diye ilk defa duydum. Ya rahim ağzında kısalma olur yada rahim açıklığı olur. Yırtık hiç duymamıştım

Yırtık diye bahsettiğin hematom olabilir mi acaba ? Kanama alanı ? Yırtık diye ilk defa duydum. Ya rahim ağzında kısalma olur yada rahim açıklığı olur. Yırtık hiç duymamıştım
Gecen gittgmde kaslma demsti dun yirtik dedi kanama zaten oluyo ilk haftalardan beri ama bebek saglikli sukur. Belki kadilma yerine yanlislikla yirtikmi dedi anlmdm.ben de tabi yanlis anlamis olabilirim ama sanki oyle dedi

14 haftalik hamlym ilk bebegin esi asagida rahmde kasilma var demisti dr 10 gun once.dun kontrolde bebegn esi arkaya dogru gitmeye baslamis ama rahimde yirtilma var dedi.
cnm allahım şifa versin. Bende ilk defa duydum yırtık falan kanaman varmi umarım tedavisi vardır bebeğine ve sana bisey olmasinda.

cnm allahım şifa versin. Bende ilk defa duydum yırtık falan kanaman varmi umarım tedavisi vardır bebeğine ve sana bisey olmasinda.
Sag ol cnm amin insallh.ilk haftalardan beri kanmm var bebegin esi asagida diye oluyor demsti dun arkaya cikmis gibi dedi.bilmiyorum kasilma diyecegine yirtik mi dedi.karindan ultroaanla bakti. Bebek saglikli tam uyumlu haftasiyla sukur.toparlarsn dedi.insallah rabbim nasip etsin kucagima almayi guzel kizimi

ay inşallah kucağına sağlıklı hayırlı alırsın. Bende 14 haftalık hamileyim benimde prensesim olacak

3.sezeryanimi oldum 44 gün önce. Benim de rahmim yirtilmisti canım. Ama Hamileligimin kaçıncı haftasında bilemiyorum. Sezeryan olurken gördü Dr. Um. ..bana da sonradan söyledi. Ameliyat esnasinda korkmayasin diye söylemedim ama bir daha hamile kalmamalisin dedi.ki zaten düşünmüyorum bir bebek daha

Rabbim bagislasin canim.ya sanirim o zamn ben yanlis anldim cunku bidaha soylemedi kasilmafaln dediyse belki kese kenarlari faln anlamadim.ama simdi iyiyim sukur.insallah daha iyi olurum.kizimi saglikla kucagima alayimda allahin izniyle.rabbim hepimize saglik sihat mutluluk versin.bebislerimizede uzun omur

Tam anlayamadim ama.sanirim yanlis anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…