hamilelik en az 4 hafta olmadan kandan çıkmaz diye duydum ltfen bilenler cvp yazsın

trassy123

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
88
6
11
Ankara
Birisi hamilelik bnm 2 haftalıktı kanda çıkmadı 4 haftalıktan önce çıkmaz yazmıştı ve bu bnm dikkatimi çekti bu konuda bilgi sahibi olan yada testleri 1 yada 2 haftalık gebe iken pozitif çıkanlar yazsın ltfen. şimdiden saolun cevaplarınız için.

Son düzenleme:
Birisi hamilelik bnm 2 haftalıktı kanda çıkmadı 4 haftalıktan önce çıkmaz yazmıştı ve bu bnm dikkatimi çekti bu konuda bilgi sahibi olan yada testleri 1 yada 2 haftalık gebe iken pozitif çıkanlar yazsın ltfen. şimdiden saolun cevaplarınız için.

canım bende yumurtlamadan 10 gün sonra kesin çıkar diye biliyorum bekliyorum on gün geçsin yapacam

Bisey diyimmi ben bunların hc birine inanmyrm Rabbim ol dedmi olur Rabbimin mucizesi kimileri eside kendide korunuyo cocuk oluyo kmi adet gelmeden önce cikio kmi gectkten snra kendmi ornek vereyim adetim 4 gn gecti idrarda vr kanda negatif cikti 9gn geçti idrarda silik 10.gn kanda 58 cikti ve gec dollenme dediler 1 2 haftalikdi bebisim yani hc belli olmuo

O insanin yapisina bagli bise bence canim benim bi ablam var onun idrardada cikmiyo hicbizman kandada cok gec cikiyo oyuzden o hic inanmaz testlere urturasyona inanir ya o kiminden kimine degisiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O insanin yapisina bagli bise bence canim benim bi ablam var onun idrardada cikmiyo hicbizman kandada cok gec cikiyo oyuzden o hic inanmaz testlere urturasyona inanir ya o kiminden kimine degisiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

azra senin futbol takımından nehaber :1::1::1::1::1::1:

Kendinizi boyle strese sokmayin, sabredin, rahat olun ve adet gununuzu bekleyin mutlaka, kanda hemen cikiyor, ama surekli kan testimi yaptiracaksiniz adete kadar, belki olmaz ki hangi iliskide gebe kalinabilecegi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahahahha :D bu gece ruyamda gormesim futbolcu adayi :) ya iste bugun benim aderim gwceli 4 gun oldu adet olusum gibi karnim agriyo ama olmuyorum gogus agrimda bitti anlamadim valla

" aşk-ı sehadet "

hmm dur bakalım nolucek yaa sanki senin oğlun olcak gibi geldi bana hayırlısı strestende atmış olabilir 1 hafta daha geçsin kanda baktır bi .:3:

walla benim çıkmadı canım, değerim yüksek çıktı ama tutmadı gösteriyordu :44:

Bisey diyimmi ben bunların hc birine inanmyrm Rabbim ol dedmi olur Rabbimin mucizesi kimileri eside kendide korunuyo cocuk oluyo kmi adet gelmeden önce cikio kmi gectkten snra kendmi ornek vereyim adetim 4 gn gecti idrarda vr kanda negatif cikti 9gn geçti idrarda silik 10.gn kanda 58 cikti ve gec dollenme dediler 1 2 haftalikdi bebisim yani hc belli olmuo

aynen benimde öyle canm teste silik çıktı kan testi yaptım değerim yüksek ama yok göstermiyordu. Geçenlerde test yaptım bu sefer iki çizgide belirgin çıktı yeni gidicem doktora :49::51:

Son düzenleme:
Arkadaşlar mrb.bende 2.bebegmi dusunuyorum.kizim 5 yasinda.adetim 4 gun gecikti.bugun kntrole gidicem..daha da erken çikabiliyo.kizimda cok erkendi ogrendigimde. Ins hadi :)

aynen benimde öyle canm teste silik çıktı kan testi yaptım değerim yüksek ama yok göstermiyordu. Geçenlerde test yaptım bu sefer iki çizgide belirgin çıktı yeni gidicem doktora :49::51:

Ozman hamilesn benmde sikik çıkmıştı ilk basta

Bayanlar benim adetime daha 5 gün var ama geçen ay adetim bittikten 1 hafta sonra ara ara kasık ağrısı yaşadım bu sabah uyandığımda mide bulantım oldu.hamilemiyim değilmiyim hiç bilmiyorum ama beklemeye dayanamıyorum bugün gittim kan testi yaptım sonucu bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X