Hamilelik En Önemli Belirti

huliadoruk

Doruk Baran❤️
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
182
283
18
38
Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim.. Benim 10 yasında bir oglum var 10 sene önce hamile kaldığımdaki anları belirtileri hatırlamak biraz mümkün değil.. Bu ay adetten önce test yaptim pozitif çıktı , sonra sadece taze kan geldi ama adet gibi oluk oluk değildi normaldi , 5 gün sürdü , sonra test yaptim negatif çıktım. O ara yumurtlama dönemini bekledik 2 gunde bir yaptık.. 16 ile 23arası yumurtlama tarihim, ama 14 15 şindede yaptık , yani sonra adet bitimi ve yumurtlama dönemindede devam ettik. Adet tarihim 25 gunde 24 gunde bir 1 2 gun degisir. Takvime göre 2 şubatta adetimin başlangıc tarihi. 6 gun önce erken gebelik testi aldım negatif çıktı , pazartesiden beri sol kasık agrım yurumeme engel oluyor , karnımda şişlik , tatli isteği yok hep ekşi , hafif miğde bulantısı iştahsızlık , az kabızlık ama agrı hep sol tarafta böyle dokundukca kalbim orada atıyor , bel ağrısı , erken test yapip moral bozmak istemiyorum , goguslerim adetten önce agrırdı suan sadece kahverengi kısmında pütür pütür dokunduğum zaman , sizce adet tarihimi bekliyeyim erken test yapayımmı? Kan testi içinde erken çünkü adet tarihi geçtikten sonra yapılması daha iyimiş.. 10 sene gecince aradan unuttum o günleri ;) yardımcı olursanız sevinirim?

16-23 ocak yumurtlama tarihinizse üzerinden bir hafta geçmiş adetinize de 4 gün kalmış. Aslında erken gebelik testi yapsanız çıkabilir ama yerinizde olsam adet tarihimi beklerim çünkü geç döllenme olabilir, kimyasal olabilir. Moralinizi bozmamanız için beklemenizi öneririm. Sevgiler 💐

16-23 ocak yumurtlama tarihinizse üzerinden bir hafta geçmiş adetinize de 4 gün kalmış. Aslında erken gebelik testi yapsanız çıkabilir ama yerinizde olsam adet tarihimi beklerim çünkü geç döllenme olabilir, kimyasal olabilir. Moralinizi bozmamanız için beklemenizi öneririm. Sevgiler 💐
İlk hamileliğimide hatırlamıyorum zaten bilmiyorum o yuzden bekliyorum adet tarihimi erken gebelik testleri cok yanıltıyor zaten , bazen negatif cıkan pozitif pozitif cıkan negatif olabiliyor

Göğüste dolgunluk adetime 1 hafta varken başlamıştı diğerleri adet belirtisiyle aynıydı ve alt karın fokur fokur kaynıyordu dr.çok gülmüştü fokurduyor diyince😀

bence tatlı ekşi çekmesi fln bu kadar erken hamilelik belirtisi olamaz ama göğüs hassasiyeti mesela bende belirleyici olmuştu

Benim için en önemli gebelik belirtisi sık çişe çıkmaktı 😀 normalde gece kesinlikle uykumdan uyanmam ama gebe kaldığımdan beri gecede en az 1 kez çişe kalkıyorum

inşallah Allah gönlünüze göre verir🌸

Benim için en önemli gebelik belirtisi sık çişe çıkmaktı 😀 normalde gece kesinlikle uykumdan uyanmam ama gebe kaldığımdan beri gecede en az 1 kez çişe kalkıyorum

Ben normalimde 3 çıkıyorum bide gebe olsam demekki klozete bi oturak 🤭🤭🤭 gözünüzaydın sağlıkla ilerlesin🤲🏽🤲🏽

Merhaba arkadaşlar sitede yeniyim.. Benim 10 yasında bir oglum var 10 sene önce hamile kaldığımdaki anları belirtileri hatırlamak biraz mümkün değil.. Bu ay adetten önce test yaptim pozitif çıktı , sonra sadece taze kan geldi ama adet gibi oluk oluk değildi normaldi , 5 gün sürdü , sonra test yaptim negatif çıktım. O ara yumurtlama dönemini bekledik 2 gunde bir yaptık.. 16 ile 23arası yumurtlama tarihim, ama 14 15 şindede yaptık , yani sonra adet bitimi ve yumurtlama dönemindede devam ettik. Adet tarihim 25 gunde 24 gunde bir 1 2 gun degisir. Takvime göre 2 şubatta adetimin başlangıc tarihi. 6 gun önce erken gebelik testi aldım negatif çıktı , pazartesiden beri sol kasık agrım yurumeme engel oluyor , karnımda şişlik , tatli isteği yok hep ekşi , hafif miğde bulantısı iştahsızlık , az kabızlık ama agrı hep sol tarafta böyle dokundukca kalbim orada atıyor , bel ağrısı , erken test yapip moral bozmak istemiyorum , goguslerim adetten önce agrırdı suan sadece kahverengi kısmında pütür pütür dokunduğum zaman , sizce adet tarihimi bekliyeyim erken test yapayımmı? Kan testi içinde erken çünkü adet tarihi geçtikten sonra yapılması daha iyimiş.. 10 sene gecince aradan unuttum o günleri :KK66: yardımcı olursanız sevinirim?
Merhba canim. Oncelikle insallah rabbim gonlune gore versin.Bende buay cocuk denedim bugun hamile oldugumu ogrendim sana belirtileri soliyim fikir olmus olur.
Ilk adetim biterbitmez iliski yasandi bide yumurtlamada 2gun yaptim. Iliskiden sonraki 6 7 8 9. Gunlerde siddetli bel ve kasik agrisi yasadim. Ve sonraki gunler beyaz krem gibi akintilar basladi. Yakladik 1hafta kadwr geldi ve sonra azaldi. Goguslerde hicbir sisme olmadi .Adete 7gun kala test yaptim negatif 4gun kala yaptim silik cizgi ve bugun adet gunumdu bu sabah yaptim clearblue dijital olani aldim orada pozitif ve 2-3 haftalik oldugu yaziyodu. Ve adet gunume 3gun kalada kramp ve heran adet olunacak gibi agrim vardi. Umarim fikir olmustur sanada Allah hepimizn gonlune gore versin

Yumurtlama günümden 9 gün geçti acaba sık idrara çıkıyorum hamilelik varmıdır geçen ay kimyasal gebelik geçirdim

Yumurtlama günümden 9 gün geçti acaba sık idrara çıkıyorum hamilelik varmıdır geçen ay kimyasal gebelik geçirdim
Adet gününün geçmesini bekle canım, gebeliği çok isteyince insan her şeyi gebelik belirtisi olarak algılıyor 😊 adet tarihine bir kaç gün kala belli olmaya başlar zaten

Adet gününün geçmesini bekle canım, gebeliği çok isteyince insan her şeyi gebelik belirtisi olarak algılıyor 😊 adet tarihine bir kaç gün kala belli olmaya başlar zaten
Teşekkür ederim canım saol geçen ay sürpriz bir şekilde geldi ve düştü idrar yolu enfeksiyonundan ilaç verdi bana dr o yüzden oldu sanırım 5 gün bar şuan bakalım hayırlısı inşaAllah

Teşekkür ederim canım saol geçen ay sürpriz bir şekilde geldi ve düştü idrar yolu enfeksiyonundan ilaç verdi bana dr o yüzden oldu sanırım 5 gün bar şuan bakalım hayırlısı inşaAllah
Hakkında hayırlısı canım, inşallah müjdeli haberi alırsın, 4 gün sonra bir gebelik testi yapabilirsin bence ☺️

Canım daha 2 gün var bata ne yapsam 🙄
Ben bata üç gün kala test yapmıştım, çok çok silik ikinci çizgiyi görmüştüm, sonra 3-4gün daha yaptım her gün git gide koyulaştı çizgi, çok meraklanıyorsanız ki muhtemelen öyledir 😊 test yapmaya başla ama ikinci çizgiyi göremezsen moral bozma, bat geçene kadar görülmeyebilir çünkü

Ben bata üç gün kala test yapmıştım, çok çok silik ikinci çizgiyi görmüştüm, sonra 3-4gün daha yaptım her gün git gide koyulaştı çizgi, çok meraklanıyorsanız ki muhtemelen öyledir 😊 test yapmaya başla ama ikinci çizgiyi göremezsen moral bozma, bat geçene kadar görülmeyebilir çünkü
Geçen ay 8.gün bat geçince evde test yaptım tek çizgi çıktı 12.gün kan da çıktı kanamam olunca klomen yazsın diye dr a gittim bhcg 18.91 çıktı devam edince durması için hap verdi kanamam durdu

Böyle sanki adet ağrılarım var kasık batmalarım da vardı geçti

Back
X