Hamilelik giymeye başladınızmı arkadaşlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben normal pantolonlarımı giyiyorum fermuarımı açıp lastik tokayla düğme ve düğme deliğine geçirip tutturuyorum üzerinede uzun tunik tarzı badi giyiyorum:))))))

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Ben Aralığın ortalarından beri giyiyorum hamile pantolunu kıyafetleri. Çünkü karnım çok şişti. İlk önceleri gazdan şişti. Şimdi ise hamilelikten sanırım. Ama iyiki erken giymişim doktorum bebek sıkışmamış serbest büyümüş dedi. Aslında herkesin öğrendiği andan itibaren hamile pantolunu giymesini öneriyorlar.Hamile pantolonun lastiği sıkmıyor. Ama diğer pantolanların lastikleri fermuarları düğme yerleri sizi değil ama bebeği sıkıyormuş. Unutmayın o daha ufacık Sizin rahatsın olmadığınız en ufak şeyden rahatsız olabilir.

evet bende 11. haftadan beri giyiyorum karnım şiş değildi 47 kilo hamile kaldım şimdi 51 kiloyum ama bebeği rahatsız eder diye aldım hamile kıyafeti çünkü çok rahat şimdilerde karnım iyyce şişti kot giymem mümkün değildi ama hamile kotu ve klsik pantalon aldım çalıştığım için .Ama 5. aydan sonra eşofman giyicem daha rahat etmek için.

kılzar ben 5 haftalık hamileyım. karnım gazdan mı hamilelikten mı bilmıyroum ama çok gergin ve şiş. 1 ay önce rahat rahat giydiğim kot be kumaş pantolonlarım uymuyo şimdi. dün giydiğim pant. hele o kadar sıktı ki çok rahatsız etti. eteklerle ve elbiseler giyiyorum. hamile giysisi için erken ama hamile pant. alsam mı acaba.
siz başladınız mı yeni hamileler?

canım erken daha ama rahatsız oluyorsan hamile pantolonları var..beli ayarlanabilir ve 9 ay giyebiliyorsun..2 tane al onlardan..sen de rahat edersin bebişte..

Bende 16. haftamda itibaren kiyafet tarzimi degistirdim. Arkadaslar acikcasi ben hamilelik kiyafetlerini pek begebniyorum. Ben sadece hamilelik tayti aldim karnimi sikmasin diye, Uzerinede her bayanin giyebilecegi tuniklerden aldim birkac size buyugu:)) onlari giyiyorum cokta hos duruyor.

hamilelik taytı olduğunu bilmıyordum
hatta tayt giyen hamilelere şaşırıyrdum.nasıl rahat edebiliyorlar içinde diye

hamilelik taytı olduğunu bilmıyordum
hatta tayt giyen hamilelere şaşırıyrdum.nasıl rahat edebiliyorlar içinde diye

bende tayt giyyorum gayet rahat tavsiye ederim.. ama gider çok sıkan kot taytlardan alırsan rahat edemezssin tabi :)) penye lastiği bol çok güzel taytlar var tunikle de gayet şık oluyor hamile kıyafetlerinide hiç sevemedim ben bide çok özelliği var gibi fiyatları çok uçuk yazık valla..

benimde 13.haftam kilo almadım ama benimde karnım artık çıktı baya önden gidiyo yazlıklarım zayıfken alınmış olduğundan hiç biri olmuyor mecburen 2 büyük beden etek ve 2-3 gömlek aldım onları giyiyorum şimdilik hamile kıyafeti için erken daha bence

bende 15 haftalık hamileyim..ben 10.haftadan itibaren hamile pantolonları giymeye başladım,benim öncesinde de midem vardı karnım çok değildi ama midem vardı onun için karnımda çabuk şişti bebişim rahat etsin die giyiyorum üzzerine tuniklerle :)

ben 12. haftama girmek üzereyim. ama dehşet bi karnım var. en deli olduğum şeyde hamile olduğumu bildiği halde karnın çok çabuk büyümüş neden acaba diye soranlar:oklava: pardon ama hamileyim dimi yani sırtımda omucakya bebek tabiki karnımda ondan karnım şiş!!! kilo alıp vermelerim oldu bu haftalarda önce alıp sonra verdim. 54 ile hamile kaldım şimdi 55.5 önünü kapatmadan uzun tişörtlerle eski kıyefetlere devam. bide hamilelik giysem neler dicekler:CüvCüv:

benim daha çok yeni hamileliğim
ben biraz kilom vardı
hamilelik giymiyorum daha ama
bol ve rahat şeyler giyiyorum.
göbegimi sıkmamaya çalışıyorum
.

Kızlar, ben daha hamile elbisesi giymiyorum; ama pantolonlarım sıkmaya başladı. Şunu merak ediyorum.Pantolon sıkınca bebek rahatsız olur mu?

Kızlar, ben daha hamile elbisesi giymiyorum; ama pantolonlarım sıkmaya başladı. Şunu merak ediyorum.Pantolon sıkınca bebek rahatsız olur mu?

Eğer pantolonun sıkıyosa zararlı diye biliyorum. Bence daha rahat şeyler giyinmelisin.Doktor bana dar kotlar giymememi söylemişti.Zaten giymiyorum da, kot gibi görünen taytımı kot pantolon sanmıştı.kaydirigubbakcemile3 Sonra gösterince kot olmadığını anladı. opuyorumnanaktan

Eğer pantolonun sıkıyosa zararlı diye biliyorum. Bence daha rahat şeyler giyinmelisin.Doktor bana dar kotlar giymememi söylemişti.Zaten giymiyorum da, kot gibi görünen taytımı kot pantolon sanmıştı.kaydirigubbakcemile3 Sonra gösterince kot olmadığını anladı. opuyorumnanaktan

Hımmm:kedi: Sağol canım, acilen alışverişe çıkmam lazım kaydirigubbakcemile

hamilelik taytı dediğiniz şey hamilelere özel mi. yani beli genişletilip daraltılıyo mu.
hamile giyim mağazalarında var mıdır. yoksa heryerde bulunan taytlardan mı diyorsunuz

Bişi olucak bebek sıkışacak bilmem ne diye belimi sıkan hiç bişeyi giyemiyorum zaten dar kotlar yasak
E göbeğim de baya var :( ondan giymeye basladım

hamilelik taytı dediğiniz şey hamilelere özel mi. yani beli genişletilip daraltılıyo mu.
hamile giyim mağazalarında var mıdır. yoksa heryerde bulunan taytlardan mı diyorsunuz

hamile taytı ben kışın lcw den almıştım.Beli ayarlanmıyor ama göğüs altına kadar çıkıyor , kumaş pantolanların altına giydim hep ben sürekli idrar yollarımı üşütüyordum çünkü.Havalar düzeldiğinden beri giymiyorum ama kışın çok rahat ettim , karnımı hiç rahatsız etmedi

benim de 18. haftam. hamilelik kıyafeti değil de bol uzun tunikler ve altına keten bol pantolonlar giyiyorum. özelikle son zamanlarda zaten beli lastikli pantolonlar var onlar çok rahat. onlardan giyiyorum. bebeği sıkıştırmamak önemli.

Back
X