Canım güle güle kullan baya iyi lmışsın.Ben benettondan kot aldım 100 ytl ye.Bende gidince bir bakayım amaşimdilik ihtiyacım yok.bende 1 tane lcw den beli lastikli pantolon aldım 40 ytl ye
üzerimede bir sürü şey var zaten
evet moda bizden yana.herşey bize göre.Bluzlar hep hamilelik gibi hemde çok ucuz.Yoksa mecbur hamilelik giyecektik ki onlar da dünyanın parası.Neyseki cıvıl cıvıl bir yaz bizi bekliyor.Ben de öyle hamile takımı filan almayı düşünmüyorum. Zaten birçoğunuzunda yazdığı gibi bu sene uzun robadan tunikler çok moda.. şanslıyız yani bu konuda.. geçen bir tane penya aldım, yazlık ama çok hoşuma gittiği için aldım ama henüz giyemedim.. tunikler çok moda ama hepsi çok renkli ve ben iş yerimde o kader renkli giyinemediğim için yine de biraz zorlanacağım sanırım.. iki tane iş yeri için kumaş pantolon, bir tane de yazlık dışarıda giymek için capri almayı düşünoyurum.. bu arada hamile pantolonlarından şimdi alsam doğuma kadar giyebilir miyim bunları?
Canım ben aldım likralı olunca şimdi altından külotlu çorap giyiyorum ama sonra tek de giyilir.Çok da rahat ohhh :)canım hamile pantolonlarınında bedenleri var bel kısmı tamamen penye olanlarından al onları çok rahat 9 aygiyersin birde canım bacakların felanda kilo alır o yüzden bir bedende büyük al yani örneğin şimdi 38 beden giyiyorsan hamile pantolonunu 40 yada 42 al o zaman rahatlıkla 9 ay giyersin
canım hamile pantolonlarınında bedenleri var bel kısmı tamamen penye olanlarından al onları çok rahat 9 aygiyersin birde canım bacakların felanda kilo alır o yüzden bir bedende büyük al yani örneğin şimdi 38 beden giyiyorsan hamile pantolonunu 40 yada 42 al o zaman rahatlıkla 9 ay giyersin
ankaralılar bilirler ben de mine den kanvas pantolon aldım bu hafta. normalde 38 bedenim 40 denedim güzel oldu. ordaki satıcılar da 42 al rahat rahat giyersin dediler. ama kanvasların nasıl esnediğini düşünemedik. gerçi hiç bi pantolonum 1 günde bu kadar esnememişti. şikayetfalan mı etsem diyorum.sadece 1 kere giydim, şimdi içine bi ben daha sığarım. çok tepem attı.keşke 40 alsaydım diyorum, nasıl olsa o da esneyecekti. görseniz şimdi çuval gibi oldu pantolon. saklayıp 9i ayımda giyiyim bari.neyse gidiyim bi konuşuyom adamlarla olmadı yanlardan biraz aldırırım. aman dikket edin kumaşların özelliklerine
ben senini yerinde olsam kesinlikle gider geri verirdim.satmasını bilyorlar ya bence geri ver onuklava:
bak şimdi gaza geldim. gidiyim de bi kavga ediyim . 50 ytl para verdim az para mı. gşyemedikten sonra ne kıymeti var
kızlar ben ne yapacağım offf offfffff.Zaten kilom vardı şimdi iyice şişmeye başladım.Kıyafet konusunda herzaman sıkıntı yaşardım şimdide yaşıyorum.Hamile pantolonu bakmaya çıktım.Bulamadım....Ay kafayı yiyecem valla((
kızlar esıme dedım mınemagazsında varmıs dıye orayı ben sevmyorum dedı aldırmadı bana yaaaa
ben valla pantolonumla cok rahatım ama sıcak olunca kaprı bende ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?