Hamilelik giymeye başlayan var mı?

bende 1 tane lcw den beli lastikli pantolon aldım 40 ytl ye
üzerimede bir sürü şey var zaten

Ben de öyle hamile takımı filan almayı düşünmüyorum. Zaten birçoğunuzunda yazdığı gibi bu sene uzun robadan tunikler çok moda.. şanslıyız yani bu konuda.. geçen bir tane penya aldım, yazlık ama çok hoşuma gittiği için aldım ama henüz giyemedim.. tunikler çok moda ama hepsi çok renkli ve ben iş yerimde o kader renkli giyinemediğim için yine de biraz zorlanacağım sanırım.. iki tane iş yeri için kumaş pantolon, bir tane de yazlık dışarıda giymek için capri almayı düşünoyurum.. bu arada hamile pantolonlarından şimdi alsam doğuma kadar giyebilir miyim bunları?

canım hamile pantolonlarınında bedenleri var bel kısmı tamamen penye olanlarından al onları çok rahat 9 aygiyersin birde canım bacakların felanda kilo alır o yüzden bir bedende büyük al yani örneğin şimdi 38 beden giyiyorsan hamile pantolonunu 40 yada 42 al o zaman rahatlıkla 9 ay giyersin

bende 1 tane lcw den beli lastikli pantolon aldım 40 ytl ye
üzerimede bir sürü şey var zaten
Canım güle güle kullan baya iyi lmışsın.Ben benettondan kot aldım 100 ytl ye.Bende gidince bir bakayım amaşimdilik ihtiyacım yok.
Haftasonları pek çıkmıyorum.Artık kaprilere bakarım yazın adana sıcak olur.Pantolon hiç giyilmez.

evet moda bizden yana.herşey bize göre.Bluzlar hep hamilelik gibi hemde çok ucuz.Yoksa mecbur hamilelik giyecektik ki onlar da dünyanın parası.Neyseki cıvıl cıvıl bir yaz bizi bekliyor.

Canım hamile pantolonu zaten 9 ay giyilecek şekilde yapılıyor.Ben aldım çoooook rahat kesinlikle tavsiye ediyorum.Hem bebek rahat rahat gelişiyor.Bunu giydiğimden belli karnım daha büyüdü.Maşallah.

Canım ben aldım likralı olunca şimdi altından külotlu çorap giyiyorum ama sonra tek de giyilir.Çok da rahat ohhh :)
Yine de az bişey büyük olmasında fayda var bencede.

Kızlar benim şimdilik bir keten bol pantolonum.
Bir kot hamile pantolonum.
İki de kumaş hamile pantolonum var.Şimdilik kumaş ve kot almayı düşünmüyorum malum yaz geldi sayılır.

Kendimi kaprilere sakladım..

Tunikler çok zaten geçen hafta alışveriş yaptım azcık :)))

Kızlar ben de dün iki tane beli lastikli ince kumaştan spor pantalonlar aldım. Maltepe Carrefour Winmax tan. Hiçbiryerde bulamamıştım görünce çok sevindim. Hem istediğim gibi spor bi kıyafet oldu hem de tanesi 30 ytl çok uygun. Üstüne de bol bol uzun iki tunik aldım çok hoş. Bütün hepsi 90 ytl yi bile bulmadı.

Teşekkürler canım.. Ben de bu hafta sonu bakacağım inşallah bir şeyler.. Hep belirttiğimiz gibi uzun bol tunikler cıcıl cıvı.. Umarım biraz daha sade bir şeyler bulupta alabilirim işte giymek için ..

Bu arada İzmir'de olup da hamilelik alışverişi yapan var mı? Nerelerden aldınız?

yaaa kızlar kafayı yicem ben senağlama burda hamile pantolunu 90ytl den başlıyor.o kdar pahalı ki hadi güzel olsa yine alcam ama berbat diktirsem daha iyi yani.kısmet olursa haziranın sonuna doğru çınarçığa gidicem orası ucuz ordan alıcam artık o zamana kadar idare ederim.sömürüolar resmen burda bizi ya klava:Çok üzgünüm çoook

ankaralılar bilirler ben de mine den kanvas pantolon aldım bu hafta. normalde 38 bedenim 40 denedim güzel oldu. ordaki satıcılar da 42 al rahat rahat giyersin dediler. ama kanvasların nasıl esnediğini düşünemedik. gerçi hiç bi pantolonum 1 günde bu kadar esnememişti. şikayetfalan mı etsem diyorum.sadece 1 kere giydim, şimdi içine bi ben daha sığarım. çok tepem attı.keşke 40 alsaydım diyorum, nasıl olsa o da esneyecekti. görseniz şimdi çuval gibi oldu pantolon. saklayıp 9i ayımda giyiyim bari.neyse gidiyim bi konuşuyom adamlarla olmadı yanlardan biraz aldırırım. aman dikket edin kumaşların özelliklerine

ben senini yerinde olsam kesinlikle gider geri verirdim.satmasını bilyorlar ya bence geri ver onu klava:

bence de götür geri ver senlik bişey yok çünkü onlar demiş hemde mine mağzaları alıyor diye bilorum

kızlar ben ne yapacağım offf offfffff.Zaten kilom vardı şimdi iyice şişmeye başladım.Kıyafet konusunda herzaman sıkıntı yaşardım şimdide yaşıyorum.Hamile pantolonu bakmaya çıktım.Bulamadım....Ay kafayı yiyecem valla ((

kızlar esıme dedım mınemagazsında varmıs dıye orayı ben sevmyorum dedı aldırmadı bana yaaaa
ben valla pantolonumla cok rahatım ama sıcak olunca kaprı bende ıstıyorum

kızlar esıme dedım mınemagazsında varmıs dıye orayı ben sevmyorum dedı aldırmadı bana yaaaa
ben valla pantolonumla cok rahatım ama sıcak olunca kaprı bende ıstıyorum

Kızlar,
Ankamall, Next Magazasına bir bakın hamile pantalonlarına, ben oradanaldım, hem işyeri için şık olacak hem de uzun sure giyilebilir. İçinde genişletmek için dugmeler ve lastikler var.
Sevgiler

benim de göbeğim belirginleşti artık pantolonların içine yaklaşık 1 aydır sığmıyor, üstte farketmiyor pekte. birkaç pantolon, birkaç capri, birkaçta etek aldım hepsi beli lastikli bir yazı kesin çıkarır, hatta doğuma kdar giyebileceklerim var içlerinde. Hepsi çok şık ve aynı zamanda spor şeyler çok rahat, çalıştığım için mecburen hem şık hem rahat olmaya bakıyorum. Elbise falan aldım birazda t-shirt çok tatlılar hepsi yaa, ama bişey diyeyim mi bunların hiçbirini hamile mağazalarından almadım, oralardakileri pek sevmiyorum, o takımları falan, üstüne üstlük 2 misli fiyata satıyorlar. Normal mağazalardan aldım, yani hamilelikten sonra da giyilebilecek şeyler hepsi, zaten t-shit ve elbiselerde çok şanslıyız bu yılın modası tamamı hamile kıyafeti gibi. ha birde tayt aldım üstüne tuniklerle, böyle penye taytlar belleri çok rahat, üstünde yok gibi oluyor çok rahat giyiliyor.

cok ilginc ama benim 8 haftalikken bile gobegim cikmisti..
daha evel hic yoktu heralde ondandir diye yoruyorum ben..
10 haftadan sonra pantalonlarimi giyemedim ben,dusuk bel ve dardi
belki ondandir..
ama hamile kiyafetleri almiyorum cok faazla genelde dusuk bel pantalonlar
aliyorum keten olan,uzerinede hafif genis badyler filan..

6 haftalıkken bulantılarım başladı ve sayesinde 6 kilo verdim..hala bulantı sorunu tam geçmiş değil..ama yavaş yavaş azalıyor..akşamları fena oluyorum sadece..
iyice zayıfladığım için göbeğim fazla çıkmadı...hala kıyafetlerimin içine giriyorum..
anlaşılan herkesin göbeği çıkmış..ben 13 haftalık hamileyim ama dediğim gibi tık yok

merhaba millet.. ya bende giymiyordum ama artık acaip rahatsız etmeye başladı mercimeğim içerde sıkışmış gibiydi... evde giyecek bişe kalmamıştı geçen hafta son iki gün işe eşofmanla gittim nasıl rahatladı ve şuan daha bariz bir şekilde belli olmaya başladı göbişim...
hafta sonu alışverişe çıktım.. 8 tane tunik tarzında üst aldım... (hamişkende değilkende giyilebilecek olanlardan) altınada 3 değişik tarzda pantolon ve 1 kapri aldım.... şuan çok rahatız... adanalı olan arkadaşlara tavsiye edeceğim yerler var bu konuda.... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…