Kızlar beli neredeyse göğüse kadar lastikli olan hamile pantalonlarından mı aldınız. Ben bir tane öyle almıştım, çünkü başka görememiştim, ama şimdi havalar ısınınca evde bir deneyeyim dedim ve sıcaktan durulmuyor onunla. Onun yerine acaba düşük belli bir şeyler alsam, ağustos ta mesela altıncı ayda olacağız. O zaman bile rahatça giyebilir miyim. Yoksa rahatsız mı olurum. Bir fikriniz var mı?
Gerçi bu göbeğin nasıl büyüyeceğiyle de ilgili ama karar veremedim...
Ya hale şimdi aklıma geldi de :) çok güldüm kendime de. Şimdi karnım düz olduğu için o kadar yukarı çıkıyor sanırım bu pantalon. İleride karnım büyüyünce doğal olarak o da ene gidecek ve lastik o kadar yukarı gitmeyecek :) Ancak düşünebildim. Ama bu şu anki derdime derman olmadı. Şimdi her ay bir pantalon almak zorunda mıyım ben şimdi((
canım ilk hamileliğimdede şimdide hamilelik giymedim ve giymeyide düşünmüyorum geçen mineden harika pantolonlar ve penyeler aldım çok güzellerdi anneler günü dolayısıylada indirim vardı yeni bir gardolap dizdim kendime 4 pantolon, 2 etek, 8 penye almışım o kadar güzeldilerki dayanamadım bu sene çok renkli hamişler olacağız
Kızlar bende 2 apntolon 2 bluz aldım 250 ytl civarı tuttu bu ne ya boöle indirimede girmiyormuş bu hamıle magzaları
Kızlar beli neredeyse göğüse kadar lastikli olan hamile pantalonlarından mı aldınız. Ben bir tane öyle almıştım, çünkü başka görememiştim, ama şimdi havalar ısınınca evde bir deneyeyim dedim ve sıcaktan durulmuyor onunla. Onun yerine acaba düşük belli bir şeyler alsam, ağustos ta mesela altıncı ayda olacağız. O zaman bile rahatça giyebilir miyim. Yoksa rahatsız mı olurum. Bir fikriniz var mı?
Gerçi bu göbeğin nasıl büyüyeceğiyle de ilgili ama karar veremedim...
Canım bende aldım ondan.Şimdi baya uzun olduğu için sıkıcı geliyor.Ama karın şişince tam olacak :))Canım ince bir kumaş yani yazlık ama belinin lastiği çok uzun. Yani neredeyse göğsümün altına kadar çıkıyor. O yüzden de daralttı beni. Yani ilkbahar ya da sonbahar olsa öyle şeyleri rahat giyersin ama ben yazın dayanamam ona. O yüzden düşük belliler daha iyi gibi geliyor bana.
kızlar o beli lastikli olan pantolanların beli yazlık kumaş olanlardan özellikle terletmeyen ve yakmayan cinsten olursa çok rahat edersiniz... şahsen ben aldım ve beli penye tarzında şuan bi rahatsızlığım yok.. a.s.
8 tane tunik, 3 değişik tarzda pantolon ve 1 kapri yi 250ytl'ye aldım demekki burda ucuz hamilelikler... gerçi ben hamile mağzasından almadım... ööle olunca pahalı oluyo.. normal mağazalardan robalı tuniklerden almak daha hesaplı oluyo lilycim... a.s.a.s.
Ya hale şimdi aklıma geldi de :) çok güldüm kendime de. Şimdi karnım düz olduğu için o kadar yukarı çıkıyor sanırım bu pantalon. İleride karnım büyüyünce doğal olarak o da ene gidecek ve lastik o kadar yukarı gitmeyecek :) Ancak düşünebildim. Ama bu şu anki derdime derman olmadı. Şimdi her ay bir pantalon almak zorunda mıyım ben şimdi((
Brooke merhaba, başlıkla alakasız ama seni bulunca yazayım dedim. Dün gece üst sol tam arkadaki dişimin çürüdüğünü farkettim. zaten birkaç gündür ağrı yapıyordu. Benim ağzımdaki dişlerin birçoğu da süt dişi. Bunun için en kısa zamanda diş hekimine gideceğim ama sence ne yapar bu dişi. Çeker mi ya da dolgu mu yapar? Bir de çekerse bebeğe zararlı bir işlem mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?