Hamilelik giymeye başlayan var mı?

Kızlar beli neredeyse göğüse kadar lastikli olan hamile pantalonlarından mı aldınız. Ben bir tane öyle almıştım, çünkü başka görememiştim, ama şimdi havalar ısınınca evde bir deneyeyim dedim ve sıcaktan durulmuyor onunla. Onun yerine acaba düşük belli bir şeyler alsam, ağustos ta mesela altıncı ayda olacağız. O zaman bile rahatça giyebilir miyim. Yoksa rahatsız mı olurum. Bir fikriniz var mı?

Gerçi bu göbeğin nasıl büyüyeceğiyle de ilgili ama karar veremedim...

canım valla benim aldığım pantolon öyle değil.onu almak için daha erken diye düşünüyorum.ben esortman aldım pantolon gibi duruyor.sadece beli diğer esortmanlara göre biraz daha uzun lastikli.bunu da normal magazadan aldım zaten.nasıl sıcaktan durulmuyor ya??fisfisfis yandık o zman desene.acaba seninkinin kumaşı kışlık mı baktın mı ??

Canım ince bir kumaş yani yazlık ama belinin lastiği çok uzun. Yani neredeyse göğsümün altına kadar çıkıyor. O yüzden de daralttı beni. Yani ilkbahar ya da sonbahar olsa öyle şeyleri rahat giyersin ama ben yazın dayanamam ona. O yüzden düşük belliler daha iyi gibi geliyor bana.

Ya hale şimdi aklıma geldi de :) çok güldüm kendime de. Şimdi karnım düz olduğu için o kadar yukarı çıkıyor sanırım bu pantalon. İleride karnım büyüyünce doğal olarak o da ene gidecek ve lastik o kadar yukarı gitmeyecek :) Ancak düşünebildim. Ama bu şu anki derdime derman olmadı. Şimdi her ay bir pantalon almak zorunda mıyım ben şimdi ((

:roflol::roflol::roflol: haklısın ya benimde aklıma gelmedi hiç

canım alışverişini hangı magazadan yaptın adını ve nerde ldugunu yazarsan sevınırım.artık benımde alışverış yapmamlazım

Kızlar bende 2 apntolon 2 bluz aldım 250 ytl civarı tuttu bu ne ya boöle indirimede girmiyormuş bu hamıle magzaları

Ben de 19 Mayıs tatilinden yararlanarak alışverişe çıktım. İki tane pantolın aldım ama ben o sçzylediğiniz gibi önü lastiklilerden almadım.. Onların son döneme kadar giyilebileceğini pek düşünmüyorum açıkçası.. Çalıştığım için iki tane kumaş aldım, siyah ve krem.. İkisi de aynı model aslında ve ikisine 100 YTL verdim. Beli yanlardan ayarlanıyor, hem düğmeli hem de yandan fermuarlı ve fermuarları açınca yanlardan lastikli kumaş çıkıyor ve o kadar geniş ki, tahmin ediyorum son aya kadar giyilir.. Bacak kısımlarını da özellikle biraz bol aldım tabii. İKi gündür de giyiyorum ve gerçekten çok rahat.. Ancak hamile bluzları hiç olmadı. Şu anda karnımız olmadığı için askında çok güzel görünen bluzlar giyildiğinde çok çirkin görünüyor, bu nedenle ben hamile bluzu almayı düşünmüyorum. zaten robadan bluzlar çok moda, birkaç tane de br-iki beden büyük gömlek filan aldık mı sanırım çözmüş oluruz bu sorunu..

kızlar o beli lastikli olan pantolanların beli yazlık kumaş olanlardan özellikle terletmeyen ve yakmayan cinsten olursa çok rahat edersiniz... şahsen ben aldım ve beli penye tarzında şuan bi rahatsızlığım yok.. a.s.

Kızlar bende 2 apntolon 2 bluz aldım 250 ytl civarı tuttu bu ne ya boöle indirimede girmiyormuş bu hamıle magzaları

8 tane tunik, 3 değişik tarzda pantolon ve 1 kapri yi 250ytl'ye aldım demekki burda ucuz hamilelikler... gerçi ben hamile mağzasından almadım... ööle olunca pahalı oluyo.. normal mağazalardan robalı tuniklerden almak daha hesaplı oluyo lilycim... a.s.a.s.

Canım bende aldım ondan.Şimdi baya uzun olduğu için sıkıcı geliyor.Ama karın şişince tam olacak :))
Şimdi rahat rahat giymek için benettondan beli daha düşük bir hamile pantolonu alabilirsin kot.Ama biraz tuzlu 100 ytl.Ben aldım çok memnunum ama yazın sıcağı için kalın biraz.Belki benettondan capri bulabilirsen istediğin gibi vardır.

Aslında çok kalın değiller zaten de şimdi çok yukarıda kaldıklarından insanın ruhunu sıkıyorlar.

Adana işte ya herşey ucuz .
Benimde kardeşim alıp yolluyor adanadan.

evet canım ya ucuz bide bunlar benim aceleyle aldığım şeyler hiç gezmeden aldım... başka yerlere bakamadım bile... a.s.

canım dediğin gib bikaç ay sonra o kadar yukarı çıkmıycak pantolon. ben de öyle biley aldım göbek çok olmadığı için biraz düşüyo beli am sonra tam olur. bi de ben karnımı saran kıyafetlerle rahat ediyorum. yoksa karnım boşlukta gibi oluyo. bi de üşüyo

Brooke merhaba, başlıkla alakasız ama seni bulunca yazayım dedim. Dün gece üst sol tam arkadaki dişimin çürüdüğünü farkettim. zaten birkaç gündür ağrı yapıyordu. Benim ağzımdaki dişlerin birçoğu da süt dişi. Bunun için en kısa zamanda diş hekimine gideceğim ama sence ne yapar bu dişi. Çeker mi ya da dolgu mu yapar? Bir de çekerse bebeğe zararlı bir işlem mi olur?

canım mrb.sadece yemek yerken soğuk sıcakta ya da tatlıda mı ağrıyo. yoksa kendiliğinden gece uykudan uyandıracak derecede mi ağrıyo

ağzındaki süt dişlerinin bi zararı yok. zaten bu saatten sonra daimi diş çıkmayacağı için bence de bi dr a git süt dişlerinin uzun süre ağzında korunması için gerken bişey varsa yapar

Yok canım hiç öyle diğer çürüklerim gibi sıcak ve soğukta ağrımıyor. Sadece yemek yedikten sonra biraz sızlıyor. Ben ağrı hafif olunca pek önemsemeyip, normal bir şey sanmıştım. Ama dün gece fark ettim bayağı bir çürüdüğünü.

Süt dişleri için zaten gittiğim bir doktorum var canım. Ama çürük için ona gitmeden sana da bir sorayım dedim. Yarın sabaha da doktorumdan randevu aldım. Diş müdahalesi için en uygun zamanın ikinci trimestr olduğunu duymuştum. Bebek şu an 14 haftalık. Sence şu an uygun zaman mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…