Nazar insanı mezara,deveyi iğne deliğine sokar diye bir hadis var yanılmıyorsam.
Negatif enerji yaydığı için de bilimsel olarak da kabul ediliyor diye biliyorum ama net olarak değil.Hatırladığım kadarıyla böyleydi.
Ben de hamile olunca değer verdiğim bir büyüğüm ''kızım ne olur ne olmaz.İyice belli olana kadar kimseye söyleme ''demişti.Oradan hatırlıyorum ben de .Bebeğin kaybedilmesi konusunda,Evet tıbbi birçok açıklaması olabilir lakin, buna sebep olan şeyleri de bilemiyoruz.
Benim amcam bebekken ölmüş Allah rahmet eylesin.Babannem diyor ki,
Bir akrabaları gelmiş, ooo ne kadar tombul, vay vay nasıl güzel hele saçlara bak ensesine dökülüyor..gibi laflar etmiş. Kadın çıkmış ve amcam hiçbir rahatsızlığı yokken aniden kan kusmaya başlamış.Hala anlatırken ağlar babannem, resmen ciğerleri ağzından geldi diyor.
Kızımın çok güzel bir resmini profil fotoğrafı yaptım.Bilmiyorum belki tesadüf ama çok kısa süre sonra hastalandı.40.5 derece ateşi gördük.Kızkardeşim dedi abla kaldır o resmi oradan ben de kaldırdım.
Nazara inanın.Ama hayatın merkezine almayın.Belli sureler var .Bol bol okuyun gerisini Allah'a teslim edin.