• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik gizlemek..

Bebeğim nazardan öldü demedim ki. Nazarı inkar etmesemde Rabbimin kaderini çiğneyemem... Ve Allah Resulu s.a.v Nazarın insanı mezara sokacağını bir çok insanın eceline nazarın vesile olduğunu bize bildirmiştir. Ama illa nazardan öldü demem diyemem. Ecel bir.. Elimden birşey gelmedi, gelmiyorda.. Allah verdi Allah aldı.
Actigin konuyu bir oku istersen. Onceki bebegime resmen nazar degdi demissin. Nazar konusunda bilgilendiren caresini de sundu. Inancli birisi olarak bu konuda onlemini aliyorsundur zaten. Kaninda pihtilasma cikmisken, daha genetik veya baska tibben tespiti yapilamamis olasiliklar soz konusuyken nazari gundeme getirmek dogru degil. Yine de etrafa soylememe istegin normal. Hicbir getirisi olmaz sadece goturusu olur. Bunda bir yanlislik yok. Kocanin bilmesi yeterli.

Bunu nasıl anladınız?
Etrafınızdaki kimsenin çocuğu yoktu da sizin mi oldu?
Veya hamile olmak çok üstün bir özellik miydi ki size nazar ettiler?
Başınız sağolsun kötü bir durum yaşamışsınız ama bu kadar fesat olmayın.
Allah verdi Allah aldı bu da sizin sınavınız.
Al bitane daha. Evet tahminlerin doğru. Etrafımdaki insanların erkek bebek takıntıları vardı ve tek erkek torun benimki olacaktı.. Ve en az 3 sene sonra evlat sahibi olmuşlardı.. Bi bendim cici kız hemen hamile kalanlar.. Bu kadar çirkinleşmeyin lütfen...........

Bende nazara inanırım...
Özellikle söyleme kimseye soranlara söylersin boşver kafan rahat etsin

Actigin konuyu bir oku istersen. Onceki bebegime resmen nazar degdi demissin. Nazar konusunda bilgilendiren caresini de sundu. Inancli birisi olarak bu konuda onlemini aliyorsundur zaten. Kaninda pihtilasma cikmisken, daha genetik veya baska tibben tespiti yapilamamis olasiliklar soz konusuyken nazari gundeme getirmek dogru degil. Yine de etrafa soylememe istegin normal. Hicbir getirisi olmaz sadece goturusu olur. Bunda bir yanlislik yok. Kocanin bilmesi yeterli.
Yahu tamam siz haklısınız... Size sevgilimiile sorunumu anlatmadım ben yavrusunu kaybeden bi anneyim.. İyi birşeyler söylemiyorsanız bari kötülük yapmayın. Bu yaptığınız sadecee beni üzüyor. Elinize geçen birşey varsa tebrik ederim.

Yavrum öldüğü an şundan ölmüş diyemediler ya.. Sübhanallah ne oluyor size bayanlar??
Size ne oluyor canim? Yazdigim mesaja verdiginiz bu tepki normal mi sizce? Pihtilasma o sirada tespit edilememisse de sonra tespit edilmis. Demek ki boyle bir yatkinlik var. Bazen yetiskin insanda bile olum sebebini tespit etmek mumkun olmuyor. Ozellikle genetik problemler cok sinsi.Bir de rahimde kucuk bir bebekte meydana gelebilecek problemleri siz dusunun. Hepsi nasibe cikiyor o ayri. Ben size bir uzman yardimi almanizi da tavsiye ederim. Hafife almayin. Zaman zaman hepimizin ihtiyaci oluyor. Asiri gerginsiniz.

Nazar insanı mezara,deveyi iğne deliğine sokar diye bir hadis var yanılmıyorsam.
Negatif enerji yaydığı için de bilimsel olarak da kabul ediliyor diye biliyorum ama net olarak değil.Hatırladığım kadarıyla böyleydi.
Ben de hamile olunca değer verdiğim bir büyüğüm ''kızım ne olur ne olmaz.İyice belli olana kadar kimseye söyleme ''demişti.Oradan hatırlıyorum ben de .Bebeğin kaybedilmesi konusunda,Evet tıbbi birçok açıklaması olabilir lakin, buna sebep olan şeyleri de bilemiyoruz.
Benim amcam bebekken ölmüş Allah rahmet eylesin.Babannem diyor ki,
Bir akrabaları gelmiş, ooo ne kadar tombul, vay vay nasıl güzel hele saçlara bak ensesine dökülüyor..gibi laflar etmiş. Kadın çıkmış ve amcam hiçbir rahatsızlığı yokken aniden kan kusmaya başlamış.Hala anlatırken ağlar babannem, resmen ciğerleri ağzından geldi diyor.
Kızımın çok güzel bir resmini profil fotoğrafı yaptım.Bilmiyorum belki tesadüf ama çok kısa süre sonra hastalandı.40.5 derece ateşi gördük.Kızkardeşim dedi abla kaldır o resmi oradan ben de kaldırdım.
Nazara inanın.Ama hayatın merkezine almayın.Belli sureler var .Bol bol okuyun gerisini Allah'a teslim edin.

Size ne oluyor canim? Yazdigim mesaja verdiginiz bu tepki normal mi sizce? Pihtilasma o sirada tespit edilememisse de sonra tespit edilmis. Demek ki boyle bir yatkinlik var. Bazen yetiskin insanda bile olum sebebini tespit etmek mumkun olmuyor. Ozellikle genetik problemler cok sinsi.Bir de rahimde kucuk bir bebekte meydana gelebilecek problemleri siz dusunun. Hepsi nasibe cikiyor o ayri. Ben size bir uzman yardimi almanizi da tavsiye ederim. Hafife almayin. Zaman zaman hepimizin ihtiyaci oluyor. Asiri gerginsiniz.
Sizde çok cana yakınsınız :) psikolojimi anlayıp üzerime geliyor olmanız da şaşırtıcı.

Yahu tamam siz haklısınız... Size sevgilimiile sorunumu anlatmadım ben yavrusunu kaybeden bi anneyim.. İyi birşeyler söylemiyorsanız bari kötülük yapmayın. Bu yaptığınız sadecee beni üzüyor. Elinize geçen birşey varsa tebrik ederim.
Pardon soylediklerim neden iyi degil? Yorumumda kirici bir sey goremiyorum. Hamileliginizi paylasmakla ilgili sorunuzu da ilk yorumumda gayet pozitif yanitladim.

Al bitane daha. Evet tahminlerin doğru. Etrafımdaki insanların erkek bebek takıntıları vardı ve tek erkek torun benimki olacaktı.. Ve en az 3 sene sonra evlat sahibi olmuşlardı.. Bi bendim cici kız hemen hamile kalanlar.. Bu kadar çirkinleşmeyin lütfen...........
Beni yanıltmadınız :KK66:

Pardon soylediklerim neden iyi degil? Yorumumda kirici bir sey goremiyorum. Hamileliginizi paylasmakla ilgili sorunuzu da ilk yorumumda gayet pozitif yanitladim.

Ah ah.. İlk ters çıkan cici bayan bile sen kadar direnmedi. Bacım çok uzatıyorsun.

Hormonlardan ve önceki bebeğinizin acisindan dolayi alıngan ve hassassiniz şu an. Anliyorum hislerinizi ama burda size hep bu tarz yorumlar yapilacak. Objektif bakiyoruz ve gercegi soyluyoruz. "Aman kimseye söyleme bu bebegin de aynı olabilir" diye korkutalim mi sizi yani anlamadim ben..
Bana da cok nazar deger, hissederim, ama kendimi eve kapatamam ve baş etmeyi öğrenirim. Olay bu.

Kendime +1 veriyorum:)
Yazık gerçekten çok yazık... Şunu yapıyor ve mutlu oluyorsunuz... Lütfen daha fazla bu başlığın altına yazmayın. Sadece KIRIYORSUNUZ. BARİ ZEVK ALDIĞINIZI HERKESE GÖSTERMEYİN.

Konu sahibesi ve yorum yapan arkadaşlar, lütfen uyarıları yinelettirmeyin.

Yazık gerçekten çok yazık... Şunu yapıyor ve mutlu oluyorsunuz... Lütfen daha fazla bu başlığın altına yazmayın. Sadece KIRIYORSUNUZ. BARİ ZEVK ALDIĞINIZI HERKESE GÖSTERMEYİN.
Kırdıysam özür dilerim ama bebeğinizi kybetmişsiniz ağır bir psikolojik baskı altındasınız destek alırsanız bana kalırsa iyi olabilir

Back
X