HAMİLELİK GÖZLERDEN ANLAŞILIR MI ?

bir yıl oldu canm ..senin ilk bebiş mi ,tedavi falan oldun mu ,hemen istedin de mi oldu, ne kadar evlisin,
sorular sorular :)
Bir yılı geçti evleneli ama bi kaç aydır istiyorduk. Sadece iltihap vardı onun tedavisini olunca kaldım canım. Herşeyin zamanı varmış gerçekten buna inanıyorum. En güzel hisleri sana da diliyorum canım.

Bir yılı geçti evleneli ama bi kaç aydır istiyorduk. Sadece iltihap vardı onun tedavisini olunca kaldım canım. Herşeyin zamanı varmış gerçekten buna inanıyorum. En güzel hisleri sana da diliyorum canım.
Canım iltihap olduğunu nasıl anladin. Benim sol kasigimda hafif şişlik vardı doktora gittim iltihap var dedi.

Canım iltihap olduğunu nasıl anladin. Benim sol kasigimda hafif şişlik vardı doktora gittim iltihap var dedi.
Ben çok iltihap benzeri akıntı yaşıyordum uzun yıllar. Sonra çocuk düşününce bu engel olur diye düşündüm tedavi olmak istedim. Sadece akıntıdan canım başka bişeyden anlamadım. Çok afedersin sümük gibi beyaz veya sarı akıntı

benim genç kızlığımdan beri bildim bileli öyle iltihap var tedavi oluyorum yine başlıyor doktor hamile kalmana engel değil demişti daha öncede 3 kere hamile kaldım zaten

benim genç kızlığımdan beri bildim bileli öyle iltihap var tedavi oluyorum yine başlıyor doktor hamile kalmana engel değil demişti daha öncede 3 kere hamile kaldım zaten
Ben ilaç kullandıktan sonra iltihap temizlenince kaldım. Herkeste değişiyor demek ki.

Anladım canim. Benim kasigimda batmalar vardı ve hafif şişlik var, ki hala var. Doktor iltihap var dedi. İlaç verdi. Geçmedi o şişlik. Sinir oluyorum. İltihap öyle mi olur yaa

Anladım canim. Benim kasigimda batmalar vardı ve hafif şişlik var, ki hala var. Doktor iltihap var dedi. İlaç verdi. Geçmedi o şişlik. Sinir oluyorum. İltihap öyle mi olur yaa
Bende öyle birşey yoktu veya dikkat etmedim. Döllenme günlerinde oluyor ama öyle bi şişlik. Kısa sürüp geçiyor

Benimde 5 gün geçti ama normal teste çıkmadı dua edermısınız kan da çıksın
Üzerinden zaman geçmiş ama merak işte , cnm sen daha sonra adet oldun mu? Benim de adet tarihim üzerinden 3 gün geçti , sağ kasigimda batmalar var ama idrar testi negatif cıktı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…