- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sardunya21
-
Hicbisey cikmadi arkadasim. Genetigi ve diger herseyi tertemizdi. Kendimi cok sucladim zamaninda. Ama Rabbimin takdiriymis.Kaybettiğiniz bebeğiniz için çok üzüldüm. Belirli bir sebeb buldular mi peki.
Rabbim başka acı göstermesin demeye geldim. Sağ salim kucağınıza alın
Testin her tarafına işemiyor ki insan, haznaye iki damla damlatıyorsun. Zaten 1 saate kuruyor.Hamilelik testini vermek de:)) yıkıyor musunuz o testi vermeden önce?
Bebek haberi sindirildikten sonra sosisli milföy bebekler çayin yaninda yenecek mi peki?Sosisleri pişirip milföy hamuruna sararak kundakta bebek şekli verip sonra fırınlayın. Görünce gülmekten ölmüştüm çok tatlıydıAllah sağlık sıhhat nasip etsin
Sosisli milfoy bebekBebek haberi sindirildikten sonra sosisli milföy bebekler çayin yaninda yenecek mi peki?
O fotoğrafı ben de görmüştüm ve aklıma gelen ilk soru buydu.
E mutlakaBebek haberi sindirildikten sonra sosisli milföy bebekler çayin yaninda yenecek mi peki?
O fotoğrafı ben de görmüştüm ve aklıma gelen ilk soru buydu.
aynen katılıyorumbence en büyük sürpriz, çok normal çok sıradan şeyler konuşurken bir anda söylemek. naber hayatım? iyi canım, hamileyim işte. sen?gibi bir diyalog daha sürpriz ve komik olmaz mı sizce de?
Bizimki de böyleSosisli milfoy bebekne kadar tatli bir tarif adi
Bu arada konu sahibi arkadasim, tebrik ederim ve dilerim surecin saglikla ilerlesinBen de hep filmlerdeki gibi boyle surprizli vs haber vermeyi hayal ediyordum. Bi gun tamamen merakten test yaptim ve ikinci cizgi cok soluk cikti. O kadar bihaberim ki iki cizginin de koyu olacagini sandigim icin neyse bi dahaki ay artik kismetse dedim testi cope attim atmadan evvel testi forumdan bir arkadasim gormustu ve sonradan pozitif oldugunu oyle ogrenmistim esime gidip ben hamileymisim bak dedim copten geri aldigim testi gostererek. Yok canim degildir dedi bizim surec oyle basladi
Ayy hic action yok bizde,niye boyleyizBizimki de böyleadetim 5 gün gecikmiş 2. Gün yaptığım test negatif çıkmıştı. Kalan son testimi de kullanayım diye evden çıkmadan yaptım öylesine. Baktım silik bir ikinci çizgi. Çıkıp eşime gösterdim baksana ikinci bir çizgi var gibi dedim. Hmm var sanki evet dedi. Pazartesi hastaneye gidelim kan vereyim madem dedim, tamam dedi. Olaylar bu şekilde gelişti
Ne bileyim ben kendim şok olmuşum zaten bir de adama sürpriz mi yapacağım? O bana yapsınAyy hic action yok bizde,niye boyleyiz
Nerden nereye de miNe bileyim ben kendim şok olmuşum zaten bir de adama sürpriz mi yapacağım? O bana yapsınhatta konu bile açmıştım burda test mi bozuk diye
Ben minik bi hediye alıp bebeğin ağzından mektup yazmıştım ultrason resmiyle birlikte.
Bunu çişli çift çizgiyle yapanlar da var.
Ama o kadar pisleşmeye gerek yok.
Doktora gidip ultrasonda görene kadar eşinizin haberi yok muydu ki?
ben 2 sinde de testi esime aldirdım zaten süpheleniyorum diye. ilkinde yanimdaydı beraber gordük ikincisinde testin fotografini cekip atmistım ama testi o aldığı icin biliyordu zaten test yapacağımı.
Kabul ediyorum çok düz bir kadınım hiç aklıma gelmez öyle süprizler pat diye söylerim.
Ya zaten adet düzensizliğim vardı.
Bi ara hatta 2 aya bir oluyordu.
O yüzden dikkat çekmedi.
Ben de çaktırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?