Tatlım yazarken kime aitse ona göre yazsanEvet sanırım öyle bişey olduCOOOK SEVİNDİMMM Dikkat et ama dinlen, kolunu yukarı kaldırıp bir şeye uzanma bu çok tehlikeli.
Evet sanırım öyle bişey olduTatlım yazarken kime aitse ona göre yazsankarışıyor da
Hayır o ben DeğilimEvet sanırım öyle bişey olduCOOOK SEVİNDİMMM Dikkat et ama dinlen, kolunu yukarı kaldırıp bir şeye uzanma bu çok tehlikeli. Bu metin sana ait tabii ki senden başka hamilelik haberi var mı
Can'ım senin belirtilerin var mıydıbugun ogrendim kizlar halen inanamiyorum Eki Görüntüle 1866657
ayyyyçok güldüm yaaaa ben karıştırdım pardonHayır o ben Değilimbaşka arkadaş ben hala bekliyorum
İnş Allah söyletmiştir :)))ayyyyçok güldüm yaaaa ben karıştırdım pardon
Tebriklerrrr öyleyse yeni annemizebugun ogrendim kizlar halen inanamiyorum Eki Görüntüle 1866657
Evet hiç bir şey tesadüf değildir , seni biraz erken tebrik ettimİnş Allah söyletmiştir :)))
Tebriklerrrr öyleyse yeni annemize
Özel dua istiyorum ona göre :))Evet hiç bir şey tesadüf değildir , seni biraz erken tebrik ettim
Çok sevinirim sen de aramıza katıl birlikte bekleyelimÖzel dua istiyorum ona göre :))
AamiiinÇok sevinirim sen de aramıza katıl birlikte bekleyelimAllah gönlüne göre en güzelini versin
Umarım güzel bir hamilelik süreci ikimiz için de , bebekler sağlıklı olsun da biz eziyetine katlancaz artıktsk ederim canim benim sende insallah biran once saglikli saatli bebegini alirsin kucagina
Cokkk sevindim ben de.mesajlarını gryrdum.Tebrikler canımbugun ogrendim kizlar halen inanamiyorum Eki Görüntüle 1866657
Tebrik ederim Can'ım darısı bize inşKızlar bnm de regl imin geçtiği 5. Günüm bugün. 2 gün önce verdiğim Kan da hcg 1570 çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Ocakta kürtaj olmuştum Nisan annesi olcam inşallah
İnşallah canım aminTebrik ederim Can'ım darısı bize inş
ben daha yeni öğrendim sayılır eşim işteydi ve sonuç için aradım akşama misafir var dedim oda bana iyi gelsinde test sonucu noldu aşkım onu de dedi bende iyi ya işte akşama test sahibi geliyorrrrrrrrrrr dedimmmmm çookkk sevindi kocişim çokkkkk
bir defa daha test yap emin olduktan sonra gebelik yoksa maydanoz suyu iç aç karnına kur yapıp yani 2 güne adetini söktürürKızlar yardım!!Tehlilin ilk günü kan tahlili verdim negatif çıktı beta 1.20 ama 3 oldu hala olmadım normalde günü ve saati hiç değişmezdi.artık her tarafa yazdım çözüm bulana kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?