Hamilelik haberini yeni alanlar buraya

Maydanoz kuru çok etkili hamile olanlara kesinlikle yasak düşük tehlikesi olabilir ama hamilelik yoksa sokmede 10 numara ben ne zaman gecikse önce test yapardım negatifse hemen buna basvururdum çünkü gecikmesi insana strese sokuyor

Valla adetimin ğzerinden 2 gün gecti hala bişi yok testde yaptım bişi cıkmadı igne kullanmıstım antibiyotik ondandmı bilmiyorum ama hala olmadım adet bekliyorum bakalım olmazsa pazartesi kan vercem hadi hayırlısı

Kızlar mrb benim adetim 3 gün geçti hala da olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var altımda sürekli ıslaklık var sanki belim çok ağrıyor bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az gögüslerimde elleyince ufak bir acıyı sizce bişeyler varmıdır

Valla ayno seyler bendede oluyor bacım ne adet oluyorum nede baska biley var belim öyle bir ahrıyor ki sanki kopacak lavobaya yetişmemde cabası test yaptım bişide gecmedi adetimden 2 gün gecti sadece acile gittim görünemedimde nufüs cüzdanını makınadan bilmeden yıkamıssım resim falan bembeyaz olmus o yüzden giriş alamadım şimdi iyiden iyiye bekleyişe gectim pazartesi halletcem inşallah kimlik işimide testide olmazsam tabi o zaman kadar

Konuyla alakası yok ama ben yeni üye oldugum için soruyorum. Bebek cıkıyor kaç haftalık oldugu falan yazıyor o sadece hamilelerde mi çıkıyor??

Merhaba kızlar bidr buraya el atıyım dedim
Hamiş olanları tebrik ediyorum, olmayanlara bekleyenlere de her zaman dua ediyorum. Beklemek çok zor 7 ay yaşadım. Bi yandan ümidi kaybedip bi yandan ümit beslemek çok zor. Ama kesinlikle içinizde hep çok yaklaştım hissi olsun. Olmasa da çok yaklaştığınızı bilin. Ben ne zaman yumurtladm bilmiyorum canım ama 5 gün gecikince test yaptım pozitif ti kanda da 516 çıkmıştı.. Benimde Ocak ayında bi düşüğüm oldu.. Allah kimseye yaşatmasın

Adetim 2 gün gecikmişti e tabi bi ümit ama hüsran oldu bu ay artık önümüzdeki maçlara bakıcez

Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim adetime 6 gün kala test yapmıştım 0.2 çıkmıştı sonra adet olmadım adetim 3 gün geçiyodu yine kan verdim 27 çıktı daha sonra adetimin geçtiği onuncu gün yoğun bir kanamayla kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim kimyasal gebelikten sonra gebelik ihtimali yüksek diye bi çok topikte okudum

Bu ay dayanamadım yine adetime 6 gün kala kan verdim yine negatif 0.9 çıktı ama sık idrara çıkıyorum göğüslerim büyüdü ve uçlarına dokununca hafif bi sızı hissediyorum

Acaba geçirdiğim kimyasal gebeliğin etkilerimi daha önce bunu yaşayan var mı

Bende kimyasal gebelik yasiyorum suann ilk defa oldu e 3. Dusugum. Ama kimyasal gebelikte degerler dusuyormus gebelik sonlaniymus etkisi olacagini sanmiyorum

Kimyasal gebelikle onun bi ilgisi yok canim normal adet oluyorsunuz sadece biraz daha sanciniz fazla olur etkisi o olur bende yasamistim da

Beni yanlış anladınız ben kimyasal gebeliği geçen ay yaşadım ve şuan göğüslerim büyüdü ve uçlarında hafif sızı var ama adetime 6 gün kala yaptığım test 0.9 çıktı yani negatif

Ama geçen ay yine adetime 6 gün kala test yaptım negatif çıktı sonra adetimin geçmesinin üçüncü günü pozitifi gördüm ama o da kimyasal gebelikle sonlandı acaba yine hamilemiyimdir

Ama geçen ay yine adetime 6 gün kala test yaptım negatif çıktı sonra adetimin geçmesinin üçüncü günü pozitifi gördüm ama o da kimyasal gebelikle sonlandı acaba yine hamilemiyimdir
Ay inşallah caniim çok düşük bi değer değil çünkü erken yapmissin biraz zaman geçsin hayirli sonuçlar al inşallah

Bu ay hamile kalanlar nisandamı dogum yapiyrdu şuan şu dakika çok uzuldum gercekkktennnn (((( malesef hamile degilm ama isteyenlerdenim

Ya şuraya yazdığınız güzel mesajlar bile umutla dolduruyo içimi testi negatif görüyorum ama buna rağmen adet olmamayı bekliyorum kırmızıları görene kadar kesin negatif olduğuna inanamıyorum Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bebişlerini nasip eder inşallah. Ya 7 aydır hep kan testi yapıyorum hep 0.1 yada 0.2 çıkıyodu şimdi bu 0.9 çıkınca bide göğüslerim büyüyünce bi heyecan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…