Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım kalp atışı duydunuz muKızlar selam bugün 5+2 ile karından ultrasonla keseyi gördük çok şükür yalnız son reglim 11 Kasım ve hesaplamaya göre 5+2 günlük hamilelik ama ultrasonda altta 6w3d diyor kafam karıştı biraz iki gün önce Betam 2010 çıkmıştı
Çok teşekkür ederim kalp atışı için erken olduğunu söyledi doktorum birde vajinalde bakmadı ultrasona karından baktı. 10 gün sonra tekrar gel anca o zamana duyulur dediHayırlı olsun canım kalp atışı duydunuz mu
Bende 5+2 deyim daha gitmedim canım ondan sordum çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim kalp atışı için erken olduğunu söyledi doktorum birde vajinalde bakmadı ultrasona karından baktı. 10 gün sonra tekrar gel anca o zamana duyulur dedi![]()
Hayırlı olsun canım genelde 6 da görüyorlar keseyi kalp içinde 7 diyorlarBende 5+2 deyim daha gitmedim canım ondan sordum çok teşekkür ederim![]()
Usg görüntülerinde hafta ilk zamanlar çok değişir bebek milimetre boyutta çünkü onu çok hassas şekilde ölçemiyor daha. Büyüdükçe normale gelir oKızlar selam bugün 5+2 ile karından ultrasonla keseyi gördük çok şükür yalnız son reglim 11 Kasım ve hesaplamaya göre 5+2 günlük hamilelik ama ultrasonda altta 6w3d diyor kafam karıştı biraz iki gün önce Betam 2010 çıkmıştı
Teşekkür ederim canımUsg görüntülerinde hafta ilk zamanlar çok değişir bebek milimetre boyutta çünkü onu çok hassas şekilde ölçemiyor daha. Büyüdükçe normale gelir o
Belirtileriniz nelerdi acaba öğrenmeden öncehamileliğiTeşekkür ederim canım
Benimki planlı gebelikti aslında tiroitim ve anti tpo çok yüksek olduğu için çocuğu çok bekletmemeye karar verdim regl bitiminden itibaren düzenli bir şekilde çalışmaya başlamıştık. Göğüs ucu hassasiyeti, yorgunluk(metroda ilk defa uyuyakalmalar başladı)bir de idrarimin kokusu farkli gelmeye başladı bilmiyorum gebelik istedigim icin ona da yormuş olabilirimBelirtileriniz nelerdi acaba öğrenmeden öncehamileliği
Hayırlı olsunnnnnBenimki planlı gebelikti aslında tiroitim ve anti tpo çok yüksek olduğu için çocuğu çok bekletmemeye karar verdim regl bitiminden itibaren düzenli bir şekilde çalışmaya başlamıştık. Göğüs ucu hassasiyeti, yorgunluk(metroda ilk defa uyuyakalmalar başladı)bir de idrarimin kokusu farkli gelmeye başladı bilmiyorum gebelik istedigim icin ona da yormuş olabilirimEn büyük hatam reglden 6 gün önce beta vermem oldu 1.18 çıktı regle iki gun kala 24,60 a yukseldi o şekilde devam etti. Ama genel olarak regl belirtileriyle aynı oluyor
![]()
Çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versinHayırlı olsunnnnn![]()