Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar şimdiye kadar doktor oğluma hep şişko deyip durdu 33 2 gebeliğim. Bebeğim 2300 önceden çok kilo alıyordu plasentamız erken yaşlanmış şimdi haftalık 100 gram anca alıyor bu normal mi sizinkiler kaç gram alıyor bizim eskiden 200 300 gram alıyordu
Kızlar şimdiye kadar doktor oğluma hep şişko deyip durdu 33 2 gebeliğim. Bebeğim 2300 önceden çok kilo alıyordu plasentamız erken yaşlanmış şimdi haftalık 100 gram anca alıyor bu normal mi sizinkiler kaç gram alıyor bizim eskiden 200 300 gram alıyordu
Tam tersi bizim erken doğum riskimiz var ben de kilo alması için uğraşıyorum çok zamanımız kalmadı.. Kilo alımı azaldı diye üzülüyorum önde mi gidiyor yani 100 gram haftalık normal mi
00Tam tersi bizim erken doğum riskimiz var ben de kilo alması için uğraşıyorum çok zamanımız kalmadı.. Kilo alımı azaldı diye üzülüyorum önde mi gidiyor yani 100 gram haftalık normal mi
Hmmm Cici bebe yiyin o zaman Sabah taze sıkılmis Portakal suyu benim oglum 40+6 günluk dogdu 4.200 dü sizin erken olsa dahi uzulmeyin kilosu iyi olur bnce
Hmmm Cici bebe yiyin o zaman Sabah taze sıkılmis Portakal suyu benim oglum 40+6 günluk dogdu 4.200 dü sizin erken olsa dahi uzulmeyin kilosu iyi olur bnce