Acı sona hazırlansam iyi olacak sanırım. Kürtaj en en en istemediğim şey umarım kendi gider. Kasımdada bir düşük yaşadım. Arka arkaya sınav ağır olacak. Hakkımda hayırlısı.
Hemen hemen aynisini arkadasim yasadi. 2 gun once kurtaj oldu. Size umut olmak isterdim ama o arkadasimi da motive ettim belki yoktur oyle bisey diye. Doktor suratina soyleyince cok morali bozuldu
Aynisini yasadim kuzum.Kurtaj olmadim kendisi dustu.Doktorun ne dedi durumla ilgili canim.
Merhaba. 9 Ocak sat. 30 günde bir adet oluyorum. 10 şubatta test yaptım idrarda çift çizgi 14 şubatta beta hcg bakıldı 598.1 iyi ikinciye gerek yok dendi. Bugün hastanede 7+5 olması gerekirken 5+4 gibi dedi doktor. Yolk sac 9mm crl 2.6mm on gün sonra tekrar kontrol dedi. Tiroid bezlerim yok alındı. Geçen hafta yüksek çarpıntım oldu ilacı bıraktırdı doktor şimdi çarpıntı yok 6 gündür içmiyorum. Metabolizmamda normal. On gün sonra gelişim göstermiş olurumu Bu ve benzeri durumları yaşayan oldumu bir umutyaşadıysanız nasıl gelişti durumlar. Yardım lütfen.
Kuzum var bir buçuk yaşında onun beta bu şekilde ilerledi. 6+6 da kalbini gördük. Beta hcg herkeste farklı ilerlermiş. İkiye katladığı sürece sıkıntı olmaz dedi.14 subattaki değer 598 cıkmıs baya düşük acaba geç döllenmemi oldu enmde sat 1 ocak tı 4 subatta 1190 cıkmıstı bide ben pkoyum yumrtlamam gec oluyor peki randevuyu ne zaman verdi su an sizin sata göre 8 haftalık filan olması gerek bugun gitsen,z ne cıkar acaba yakalayabiliyor bazen ilk hafatlarada 1 2 hafta geriden gelen cok gördüm burdada allah hayırlısını versin inş
Ben daha kalp falan göremedim. Umutsuzum ama Allah ta büyük. Olmazı olduran güç Allah’ta nasibimize ne koyduysa yaşatacak an be anBen de kötü örneğim benim de 2 hafta geriden geliyordu 9. haftada kalbi durdu. Kürtaj oldum. Ama sen içini ferah tut. Stres yapma sakın. Gelişen örneklerde var canım
Bende anlamadım. Kızımda her ay doz arttı. İlaçsız hiç bir günüm olmadı 12 yıldır. Zaten yurtdışındayım Türkiye’ye geleceğim bir kaç güne. Orada bakalım ne olur.Tiroit beziniz yoksa tiroit ilacınızı nasıl bir bıraktırır doktor? O ilaç çok önemli, tiroit beziniz olmadığı için vücudunuza salgılanması gereken tiroit hormonu o ilaç sayesinde salgılanacak. Özellikle hamilelikte daha da önemli bu durum. Ne diyeyim vardır herhalde bir bildiği ama siz yine de sorun, ihmal etmeyin. Diğer durum için de inşallah herşey yoluna girer, kısmetinizde varsa bir şekilde sizinle kalır bebeğiniz içinizi ferah tutun..
AYNEN bende onu demek istemiştim döllenme zamanı bilinmiyor cunkü önemli olan değerin düzenli artıs göstermesiKuzum var bir buçuk yaşında onun beta bu şekilde ilerledi. 6+6 da kalbini gördük. Beta hcg herkeste farklı ilerlermiş. İkiye katladığı sürece sıkıntı olmaz dedi.
Canım troidin alındıysa ilacını neden bıraktırdı doktorun ne sebeple anlamadım. Kesinlikle bırakmaman gerekir...Merhaba. 9 Ocak sat. 30 günde bir adet oluyorum. 10 şubatta test yaptım idrarda çift çizgi 14 şubatta beta hcg bakıldı 598.1 iyi ikinciye gerek yok dendi. Bugün hastanede 7+5 olması gerekirken 5+4 gibi dedi doktor. Yolk sac 9mm crl 2.6mm on gün sonra tekrar kontrol dedi. Tiroid bezlerim yok alındı. Geçen hafta yüksek çarpıntım oldu ilacı bıraktırdı doktor şimdi çarpıntı yok 6 gündür içmiyorum. Metabolizmamda normal. On gün sonra gelişim göstermiş olurumu Bu ve benzeri durumları yaşayan oldumu bir umutyaşadıysanız nasıl gelişti durumlar. Yardım lütfen.
En son 5 şubatta vermiştim kan sonuç İçin 18 şubatta çağırdı. 3 olmuş dedi ilacı düşürmemi istedi. Bir hafta sonra kalp çarpıntısı ile acile gittik EKG çekildi. Kadın doğumcu tamamen bırak dedi. İlginç olan bıraktım sonrasında çarpıntı geçti. Yani çözemedim.Bence sen ilacına devam et, troid kan değerlerin nasıl peki?
Değerin üçse güzel bir değer ilacının dozu da düzgün demektir. Bence bırakmaman gerekirdi. Değer düştü diye ilaç bırakılmaz dozunun yeterli olduğu anlamına gelir.En son 5 şubatta vermiştim kan sonuç İçin 18 şubatta çağırdı. 3 olmuş dedi ilacı düşürmemi istedi. Bir hafta sonra kalp çarpıntısı ile acile gittik EKG çekildi. Kadın doğumcu tamamen bırak dedi. İlginç olan bıraktım sonrasında çarpıntı geçti. Yani çözemedim.
Geç döllenme olabilir tiroid için mutlaka ilaç kullanın bi endokrin uzmanına görürünün hayır ortada birşey yokken niye kürtaj olasınız benimde 6 gün geç yumurtlama mevcut pcoluyum hemen moral bozmayınMerhaba. 9 Ocak sat. 30 günde bir adet oluyorum. 10 şubatta test yaptım idrarda çift çizgi 14 şubatta beta hcg bakıldı 598.1 iyi ikinciye gerek yok dendi. Bugün hastanede 7+5 olması gerekirken 5+4 gibi dedi doktor. Yolk sac 9mm crl 2.6mm on gün sonra tekrar kontrol dedi. Tiroid bezlerim yok alındı. Geçen hafta yüksek çarpıntım oldu ilacı bıraktırdı doktor şimdi çarpıntı yok 6 gündür içmiyorum. Metabolizmamda normal. On gün sonra gelişim göstermiş olurumu Bu ve benzeri durumları yaşayan oldumu bir umutyaşadıysanız nasıl gelişti durumlar. Yardım lütfen.
Ne kadar geç döllenme olabilir ki. Olması gerekenden iki hafta belki daha fazla geride. Mucizelere inanıyorum. Kese düzgün yolk saç 9mm CRL 2.6mm cuma günü tekrar doktora gideceğim. Ama korkularımıda kenara bırakamıyorum. Hayırlısı allahtan.Geç döllenme olabilir tiroid için mutlaka ilaç kullanın bi endokrin uzmanına görürünün hayır ortada birşey yokken niye kürtaj olasınız benimde 6 gün geç yumurtlama mevcut pcoluyum hemen moral bozmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?