Hamilelik haftasından geride olan gebelik

Tabiki hayırlısı ama Allah bilir illa kürtaj olacaksınz diye birşey yok sakin kalın

Benimde başta düşük çıktı beta Dr önceki ay kimayasal olduğu için çok umitlenme dedi.sinra kese gözüktü .sonraki hafta çok ağır grip geçirdim.kese i hafta hiç buyumemisti.dr değiştirmiştim.bekleyelim dedi alttan da bakmadı sabır dedi.bir hafta sonra kese büyümüştü sonraki hafta kalp atışını duyduk ama gerilik iki haftaya ulaşmıştı. Şimdi 17 haftaligiz Dr gelişimi normal dedi haftasını yakalamıştı.gecen kontrolde 3 günlük bir gerilik vardı sadece.naasip ben de kendimi kürtaja alistirmistim.cok şükür bugünlere geldik.

Maalesef ben umutlarımı gömüyorum. Kanamam var düşüyor bebeğim. Kürtaj dedi yarın istersen gel dedi. Bebek hiç gelişmemiş ilacı bırakmamla gelişimi durması bir olmuş. Nasibimizde yokmuş. Tiroid tsh 5.57 olmuş bu değerle zaten sıkıntılı bir bebek olurmuş. Allah’a emanetim kürtajdan korkuyorum.

Çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsun.. ama bende tiroit hastasıyım hamile olduğumu öğrendiğimden beri doktorum ilacın dozunu iki haftada bir ayarlıyor. keşkeler şimdi çare olmaz biliyorum ama tiroit bezleriniz yoksa ömür boyu o hapı içmeniz gerekiyor diye biliyorum.

Kuzum var bir buçuk yaşında onun beta bu şekilde ilerledi. 6+6 da kalbini gördük. Beta hcg herkeste farklı ilerlermiş. İkiye katladığı sürece sıkıntı olmaz dedi.

Benim de reglim 5 gun geciktiginde beta hgcm 498'di. Beta hgc cok genus bir aralikta degisebilir. Keseyi sata gore 6+4te gittigimizde gorduk. Olcume gore 5 gun geriden geliyordu. Iki hafta sonra gel dediler kalp atisi icin, dayanamayip 10 gun sonra gittim kalp atisini sata gore 8 +1'de duyduk. Bebek yine olcumlere gore 1 hafta geriden geliyordu, 7+1 olctuler. Yumurtlaman gec olmustur dediler. Ama 14. haftamda gittigimde tam haftasini yakalamisti.

Son mesajinizi yeni gordum. Cok uzgunum, gecmis olsun. Her sey gönlünüzce kalbinizden gecen gibi olsun. Ne diyebilirim bilmiyorum. Benim normalse tiroid sorunum yoktu ama hamilelikte 4e cikmis. Yeniden test yaptirdilar ben de su an sonucunu bekliyorum. Benimkisinin de bir hafta geriden gelmesinin sebebi tiroid hormonu olabilir.

Bizimde tam 10 gün geride geç döllenme dedi doktorumuz şükür şuan 25+4’deyiz kimseye aldırış etmeyin sakın daha sonradan normal tarihine dönenler ileride gidenler de var içiniz rahat etmez ise başka doktora da görünün ama 10. haftadan sonra

Tiroidi sakın ihmal etmeyin çok riskli. Doktorum büyük olası ondan kaynakalı dedi yaş faktörü de var tabiki

Mallaesf umutlarım bitti kanamam var yarın kürtaj olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…