Hamilelik hakkında fikirlerinizi tecrübelerinizi bekliyorum

Tüp bebek süreci epey yorucu bir süreç maddi manevi. İnşallah tek seferde tutar.
Allah razı olsun. Geçen sene eşimin varikosel olduğunu bilemediğimiz zamanlarda tüp bebek tedavisine gittik. Maalesef transfer negatif sonuçlandı ama iyi tarafı 6 tane embriyomuz hala var. Sıfırdan başlamayacağız yani çok şükür. İnşallah hayırlısıyla bu defa olur.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama şehir hastanesine mevcut embriyoları transfer için gideceğiz. Eşimde de 10 ayda biraz ilerleme var ama yeterli değil. Bu ameliyat beklentimi çok yükseltmiş sanırım tahlil sonuçlarını görünce moralim bozuldu.

Moralinizi bozmayın lütfen zaten tüp Bebek tedavisine karar vermişsiniz Allah'ın izniyle bebeğinizi kucağınıza aldığınız o zamanlarda gelecek stres yapmayın ve bol bol dua edin

Moralinizi bozmayın lütfen zaten tüp Bebek tedavisine karar vermişsiniz Allah'ın izniyle bebeğinizi kucağınıza aldığınız o zamanlarda gelecek stres yapmayın ve bol bol dua edin
Haklısınız stresle insanın eline hiç bir şey geçmiyor, Allahım bizle beraber isteyen herkese kolayından güzellikle nasip etsin. Sizlerin de duasını talep ediyorum inşallah

Haklısınız stresle insanın eline hiç bir şey geçmiyor, Allahım bizle beraber isteyen herkese kolayından güzellikle nasip etsin. Sizlerin de duasını talep ediyorum inşallah
Dualarım sizinle ve çocuk sahibi olmak isteyen bütün kadınlarla inşallah sizinde olacak Rabbim nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…