Hamilelik Hikayem:)

yeni mi hamileliğin bende 7 aylık evliyim bende korunmadım ama olmuyor

merhabalarrr benimde anlatacak şeylerim var birazcık :) 9 aylık evliyim bende yaklaşık 3 aydır korunmuyoruz da. Daha öncede ilaçla hiç korunmadım. 18 martta 6 gün geçiktikten sonra adet oldum. 31 martta hamile kalmadan değerlerime baktırayım diye doktora gittim hazır kan tahlili yaptırıyorken hamilelik içinde baktırayım dedim. Beta hcg sonucum <1.20 çıktı. Doktor yarın geliyormuş o yüzden gösteremedim de. Laborant arkadaşıma gösterdim. 5 den yüksek olursa oluyormuş ama sonuç kafamı karıştırdı belki vardır dedim. Tabii benimde kafam karıştı iyice. Sizce var mıdır?

Merhaba cnm bu sonuc cok düşük bi sonuç dolayısıyla gebelik yok demek bende 2.0 cıkmıştı yani gebe değilim rabbim inşallah en yakın zamanda hayırlısını versin güzel haberler almanı nasip etsin

Merhaba cnm bu sonuc cok düşük bi sonuç dolayısıyla gebelik yok demek bende 2.0 cıkmıştı yani gebe değilim rabbim inşallah en yakın zamanda hayırlısını versin güzel haberler almanı nasip etsin
Bende öyle düşündüm de yinede acaba dedim :) İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
Peki değer normalin üstünde bu nedendir acaba onunla ilgili birşey biliyor musun?

Bende sonuçlarımı doktora gösterdim. Hamilelik olma ihtimali var ama çok düşük bi ihtimal dedi. Bakalım bekleyeceğiz bir süre daha

6 7 aydır canım ama düzenli ne zman başladınız dersen bir ay oldu
Bizimde 2 3 ay ama düzenli olarak bir hafta önceden dikkat etmiyordum. Bakalım takip et biraz olmazsa doktora çıkarsın. Yada şimdiden kadın doğuma bile gidebilirsin. Bebek istiyorum diye. Kontrollerini yaparlar.

Bizimde 2 3 ay ama düzenli olarak bir hafta önceden dikkat etmiyordum. Bakalım takip et biraz olmazsa doktora çıkarsın. Yada şimdiden kadın doğuma bile gidebilirsin. Bebek istiyorum diye. Kontrollerini yaparlar.
Gittim zaten canIm tsh düşüktü ilaçla normal geldi yumurtlkltmda sorun yok kist falan da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…