• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Için Bitkisel Destek

valla kızlar bende bi sorun yok üstelik yumurtalarımda çok kaliteli ama Rabbimin takdiri olmuyor işte yarın size söylerim kızlar çok iyi bir karışımmış eşime dedimki adet düzenleyizi getir demiştim aktar da demiş ki çocuk içinmi eşim evet bi nevi onun için demiş şuan demiş o zaman ben başka bi karışım veriyim demiş onu denesin bende şimdi daha denemedim deniyecem adetimi bekliyorum.. evde içindekilere bakıyım size söylerim kızlar...size yarın muhakkak yazarım kızlar içindekileri...

kızlar hatırladığım kadarıyla kavanozun üstünde kısırlığı giderici yazıyrdu anlayın işte :) bir ay boyunca kullanması gerekiyormuş çocuk isteyen bir kadının hiç bir yan etkisi yok.. düzene de sokuyormuş eee zaten adetler düzene girtdimi bebeler gelir dimi kızlar...

evet yazarsın ama onun miktarlarıda önemli bide fazla koyup yalnış olmasın yada az koyup ona göre yapmak lazım canım ama yazarsın yada konu açarsın beklioruz dimiii özlemmm

valla kızlar bende bi sorun yok üstelik yumurtalarımda çok kaliteli ama Rabbimin takdiri olmuyor işte yarın size söylerim kızlar çok iyi bir karışımmış eşime dedimki adet düzenleyizi getir demiştim aktar da demiş ki çocuk içinmi eşim evet bi nevi onun için demiş şuan demiş o zaman ben başka bi karışım veriyim demiş onu denesin bende şimdi daha denemedim deniyecem adetimi bekliyorum.. evde içindekilere bakıyım size söylerim kızlar...size yarın muhakkak yazarım kızlar içindekileri...

canım bekliyoruz yarını inşallah olur ama ben çok inanıyorum bitkilerin şifasına inşallah elife de bana da sana da rabbim gösterir

evet canım bekliyoruzzzzzzzzzzz yarını tam ismini de yazarsan bizde deneriz .......... elifin dediği gibi miktarını falan da yazarsan çok duacı oluruz sultan

kızlar zaten karışım kendiliğinden hazırlanmış aktra tarafından ve üzeinde nasıl yapacağımız nasıl içeceğimiz günde kaç kere içeceğimiz yazıyor bize sadece suyu kaynatıp içmek kalıyor anlıyacağınız... dedim ya adam hazırlayıp cam şişelere koymuş aynı ilaçlar gibi üstünde nerelere iyi geldiği yazıyor ve nasıl iç.ileceği hazırlanışı yani düşünün kavanoz bana geldiğinde ambalajlıydı o kadar yani...

kızlar umarım en azından bu karışım birimize bile yarasın hamile çıkalım oda yeter zaten hamile kalana kadar içmek gerekiyormuş...

canım belkisi yok yazarım elbet ama endişeliyim inşaallah karışımı üzerinde yazıyordur.. yazmıyorsa bile aktar amcaya sordururum eşimle size söyleriz canım...yani muhakkak yazıcam öyle yada böyle ..
iyi gelsinde gerisi önemli değil..

tamam hadi bakalım hepimize iii gelir inş ben bu gün bu konuyu ondan açtım işte çünkü ben inanırım etkisine bitkilerin neden yaramısnki bak mesela biz özlemle sabah konuşurken sultanın araya girip arkadaşlar var demesi ne kadar iii oldu hem sohbet sorunlarımızıda paylaştık hemde belki bi vesile olur hepimize sultan belli olmaz belki sen bu ay içmek zorunda kalmassın adet olım başlıcam diosun ama belki gerek kalmaz :içelim:

zannetmiyorum 22 aydır hep umut ettim gene umut ediyorum Rabbim den hayırlısını istiyorum...
ama artık bu y ne yumurtlama günü nede başka bişey haspladım saldık çayıraaaaa hesabııı :))
kızlar Rabbimin her işinde bir hayır vardır bak böyle bir site var ve paylaşımlarımızı yapıyoruz ben bu siteyi tanımadan önce kafayı yiyecektim şimdi çok ahatladım..bildiklerimizi buradan paylaşmak çok güzel.. belki bana yaramayan sizlere yarar.. deneyip hep birlikte görecez kızlar hayırlısıyla...

inşallah öyle olur elif hayırlısı yarını bekliyorum inşallah burda da aktar da vardır ben de alacagımmmmmm ne güzel yeni bir umut oldu

Tabiiki özlemcimcanim Böle şeyler Vesile Belki Işe Yarar Belki Yaramaz Bilemzsin Ama Vesile Sultan Sende Umudunu Kirma Daha Yolun Başindayiz Insanlarin Yillarca çocuklari Olmuo Bizim Bi Tanidik Var Yillar Sonra Hemde Uzun Yillar Sonra Neler Yaptilar Ne Aşilamalar Kaç Aşilama Oldu Olmamaişti Geçen Gün Duydum Ikizleri Olucak Biri Kiz Biri Erkek Herşeyin Hayirlisi Birazda Kafaya Takarak Stres Yaparak Biz Yapiorz Bazi şeyleri

Arkadaşlar benim bulunduğum yerde bu konuda meşhur bir ebe var ben gitmedim ama akrabalarımdan çok giden oldu bitkisel ilaç yapıyormuş bir akrabamın ilk çocuğu doğduktan sonra ikincisi 9 sene olmadı bu ebenin yaptığı ilaçla hamile kaldı böyle bir kaç yakınım daha var bende kışa kadar beklicem olmazsa gitmeyi düşünüyorum.birde benim arkadaşımın 3 yıl bebeği olmadı doktor sorun yok dedi tedaviye başlayacaktı bende ona bir teklifte bulundum beraber hamama gittik kurnaya sıcak suyu doldurdum sabunu içinde erittim ve 1 saat onu orda oturttum çıkışta eve gider gitmez ilişkiye girmesini söyledim oda sağolsun yaptı ve hamile kaldı şimdi 1 kızı var ben şehir değiştirdiğim için burda bana destek olabilecek bir arkadaşım yok ve eşimde böyle şeylere inanmıyor oyüzden elim kolum bağlı oturuyorum.

arkadaslar bır bılgı daha verıyım maydonozdan uzak durun ...maydonoz düşük yapıyormuş+hamıle kalmayı zorlaştırıyormuş ...roka ıse cınsel gucu arttırıyormuş ...

ya kızlar kavanozun üstün karışımı yazmıyordu ama eşime söyledim aktardan karışımı listesini alıcak biraz sizi bekleticem ama özür ya..

Back
X