Hamilelik için bugün okunması gereken dualar

batci

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2024
119
41
18
29
Kızlar bugün zilhicce 3. gün hem de cumaya denk geldi görsel ekliycem önemini okuyun. Kime faydası olur bilinmez Allah dualarımızı kabul etsin 💕

Eklentiler

• IMG_6067.webp
    IMG_6067.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_6064.webp
    IMG_6064.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_6065.webp
    IMG_6065.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar bugün zilhicce 3. gün hem de cumaya denk geldi görsel ekliycem önemini okuyun. Kime faydası olur bilinmez Allah dualarımızı kabul etsin 💕
İlaç gibi geldi ❤️❤️ mutlaka deneyeceğim , karışımıza çıkardığın için teşekkür ederim canım Allahım senin de gönlünden geçenleri versin inşallah

Allah razı olsun canim bu duaları o gun okudum Allah cikardi karsima vesile oldun bana inşallah seninde tez zamanda saglikli bir beebgin olur, benim daha yeni nasil ilerler bilmem beta 40 cikti, ama yine de duan icin teşekkür etmek istedim❤️🧿

Ayy canım benim Allah razı olsun ya mutlaka okuyacağım inşallah allah dualarımızı kabul etsin be güzel düşündün ne kadar incesin ❤️

Allah razı olsun canim bu duaları o gun okudum Allah cikardi karsima vesile oldun bana inşallah seninde tez zamanda saglikli bir beebgin olur, benim daha yeni nasil ilerler bilmem beta 40 cikti, ama yine de duan icin teşekkür etmek istedim❤️🧿
Yaaa canım benim beta 40 kesin hamilesin demek 🥹😍 birazcık erken öğrenmişsin sadece o kadar ☺️ hiç telaş etme inşallah sağlıklı bir şekilde artacak betan ❤️

Back
X