- Konu Sahibi Miniveronikaa
Ben 29 yaşındayım ve 13 aylık evliyim. Eşimle malesef farklı şehirlerde yaşıyoruz henüz ortak bir ev kurup eşya bile almadık. Önümüzdeki haziranda okullar kapanınca dönecek ve ağustosta da inşallah ataması yapılacak. Genelde 2-3 haftada bir görüşüyoruz. Bu süreçte ev aldık yeni yeni eşya vs bakıyoruz. Yani tamamen birleşip de evimizde yaşamamız temmuzu bulacak. Bir yandan da bebek için düşüncelere başladım. Yaşım dolayısıyla geç kalır mıyım şimdiden acaba denemek mi lazım sonra istediğimde olmazsa pişman olur muyum düşüncelerindeyim. Eşim ise o buraya geldikten sonra beraber vakit geçirmemizi sonrasında çocuk düşünmemizi istiyor. Ama bu sefer oldu doğdu desek bile 31-32 yaşına geleceğiz. Toplamda 3 yıldır beraberiz her fırsat bulduğumuzda beraber vakit geçirdik yazın zaten tamamen beraberdik. Kadın doğumda hormon testlerime baktırdım hepsi normal çıktı bu arada. Ama bilemiyorum sizlere de danışmak istedim benim durumumda olan var mıdır acaba aranızda? Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için