Hamilelik icin Kac aydir calismalara devam

Bebilay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
18
7
1
32
Merhaba 5. Ayimiz korunmayı bırakalı..bata 10 gün var sol kasigim yumurtlamadan itibaren ağrıyor sanki bi şişkinlik hissediyorum..benim gbi planlı bebek isteyen arkadaşlar siz kaç aydır denemeye devam ediyorsunuz belirtiler var mi bu ay

7 yıl :anne:
Belirtileri Çok Kafaya Takma..
Taktıgın zaman belirtiler çogalmaya başlıyor..
ALLAH en kısa zamanda nasip eder İNŞALLAH :anneadayı:

İnşallah canim allah isteyen herkese nasip etsin etrafımda cocuk sahibi olmak isteyip olamayan çok kişi var ..korkuyorum bizimde olmazsa diye

İlk defa bu ay deniyoruz bakalım içimde büyük bir his var hamile kalacakmışım gibi geliyor belki de çok istediğimden böyle hissediyorum nasip :)

İlk defa bu ay deniyoruz bakalım içimde büyük bir his var hamile kalacakmışım gibi geliyor belki de çok istediğimden böyle hissediyorum nasip :)
görümcem ilk ay olmayacak dediğinde içimden ona çok kızmıştım çok şartlamıştık kendimizi ilk denemede olacak diye..Böyle şartlayınca daha zormuş olma ihtimali ..HEr ay kafaya takmıycam bu sefer diye başlıyorum aya ama başabiliyomuyum...HAYIRRR

görümcem ilk ay olmayacak dediğinde içimden ona çok kızmıştım çok şartlamıştık kendimizi ilk denemede olacak diye..Böyle şartlayınca daha zormuş olma ihtimali ..HEr ay kafaya takmıycam bu sefer diye başlıyorum aya ama başabiliyomuyum...HAYIRRR

Bu ay olmazsa diğer ay olmadı diğer ay şimdilik çok takmıyorum kafama Allah ne zaman kısmet ederse verir ben önlemlerimi aldım çalışmalara başlamadan önce bütün tahlillerimi yaptırdım bir sorun çıkmadı çok şükür 3 aydır da folik asit kullanıyorum bakalım gerisi nasip

ne tahlili yaptırdın bana sadece alttan muayne yapıp bı problem yok dediler eğer bır yıl ıcınde olmassa hormon testı yaparız dediler

Ben hormon testi de yaptırdım başka kan testleri de b 12 ye demire falan baktırdım

Back
X