Bende o jelden dün sipariş ettim ve dün ovülasyon testime başladım canımMerhaba ben haziran ayında doğum sigortası başlattım. 2024 Hazirana kadar doğumu dahil kapsaması için en bir an önce hamile kalmam lazımgeçen ay denedik ama tatildeydim ve ovülasyonu takip etmedim. Tahmini olarak denemelerimiz oldu ama tutmadı. Dün regl oldum. Bu ay ovülasyon testi ile takip edeceğim. Olabildiğince kendimi strese sokmamaya çalışacağım elbette. Elimden geleni yapacağım gerisi allahtan Mesela ovülasyon testi ile jel alacağım(birgebeningünlüğü) sperm hareketini hızlandırmaya yarıyormuş dışarı vs akmaması için. sizlerin bana en azından hamilelik şansını yükseltmek için önerebileceğiniz bişey var mı? Ek takviye vs gibi.
Umarım fayda sağlar ve güzel haberi alırsınız kısa zamanda :)Bende o jelden dün sipariş ettim ve dün ovülasyon testime başladım canımbu ayın 8 inde adet oldum
Umarım canım sende adetin bitince hemen ertesi gün basla her kadın adetin 14. Günün de çatlama yasamaz bazıları direk adet bitince oluyorUmarım fayda sağlar ve güzel haberi alırsınız kısa zamanda :)
Kesinlikle kafa rahatlığı çok önemli ama istemeden insan stres yapıyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahbence en önemlisi gerçekten çok rahat olup o anın tadını çıkartmak
Gün aşırı mı olmalı peki ilişkiUmarım canım sende adetin bitince hemen ertesi gün basla her kadın adetin 14. Günün de çatlama yasamaz bazıları direk adet bitince oluyor
sen hormonlarına baktırabilirsin, eşin de sperm testi verebilir, sonrasında reglden sonra gün aşırı birliktelik olursa iyi olur, bence ovulasyon testleri falan insanı gereksiz strese sokuyor. yumurtlama günlerini beyaz şeffaf akıntıdan kendin de anlayabilirsin. bu işin püf noktası kafanın rahat olması. çocuk için değil zevk için sevişin.Merhaba ben haziran ayında doğum sigortası başlattım. 2024 Hazirana kadar doğumu dahil kapsaması için en bir an önce hamile kalmam lazımgeçen ay denedik ama tatildeydim ve ovülasyonu takip etmedim. Tahmini olarak denemelerimiz oldu ama tutmadı. Dün regl oldum. Bu ay ovülasyon testi ile takip edeceğim. Olabildiğince kendimi strese sokmamaya çalışacağım elbette. Elimden geleni yapacağım gerisi allahtan Mesela ovülasyon testi ile jel alacağım(birgebeningünlüğü) sperm hareketini hızlandırmaya yarıyormuş dışarı vs akmaması için. sizlerin bana en azından hamilelik şansını yükseltmek için önerebileceğiniz bişey var mı? Ek takviye vs gibi.
Merhaba gebelik istiyorsanız kan da verin bence vitaminlere baktırın folik asit kullanmaya başlayın mutlaka benim en çok pişman olduğum şey vitamin değerlerim düşükken gebe kalmak oldu çok çok çoook zorlandım hayat kalitem resmen düştü çünkü bebek ilk aylar yediklerimizden değil bizim vücuttaki vitaminlerden besleniyor yemek yesekte yememekte çocuk kandan besleniyor onun dışında regl takip ettiğiniz uygulamanız varsa sürekli kullandığınız orada yazıyor yumurta çatlama günleri yüksek şans diye ben yıllardır aynı programı kullandığım için gerçekten tuttu günlerim ve riske atmayıp regl biter bitmez ilişkiye başlamak lazım en azından iki günde bir mutlaka şansınız bol olsun sağlıkla gebe kalın inşallahMerhaba ben haziran ayında doğum sigortası başlattım. 2024 Hazirana kadar doğumu dahil kapsaması için en bir an önce hamile kalmam lazımgeçen ay denedik ama tatildeydim ve ovülasyonu takip etmedim. Tahmini olarak denemelerimiz oldu ama tutmadı. Dün regl oldum. Bu ay ovülasyon testi ile takip edeceğim. Olabildiğince kendimi strese sokmamaya çalışacağım elbette. Elimden geleni yapacağım gerisi allahtan Mesela ovülasyon testi ile jel alacağım(birgebeningünlüğü) sperm hareketini hızlandırmaya yarıyormuş dışarı vs akmaması için. sizlerin bana en azından hamilelik şansını yükseltmek için önerebileceğiniz bişey var mı? Ek takviye vs gibi.
Çok teşekkür ederim hepimizin sağlıkla kucağına aldığı günler olsun inşallahMerhaba gebelik istiyorsanız kan da verin bence vitaminlere baktırın folik asit kullanmaya başlayın mutlaka benim en çok pişman olduğum şey vitamin değerlerim düşükken gebe kalmak oldu çok çok çoook zorlandım hayat kalitem resmen düştü çünkü bebek ilk aylar yediklerimizden değil bizim vücuttaki vitaminlerden besleniyor yemek yesekte yememekte çocuk kandan besleniyor onun dışında regl takip ettiğiniz uygulamanız varsa sürekli kullandığınız orada yazıyor yumurta çatlama günleri yüksek şans diye ben yıllardır aynı programı kullandığım için gerçekten tuttu günlerim ve riske atmayıp regl biter bitmez ilişkiye başlamak lazım en azından iki günde bir mutlaka şansınız bol olsun sağlıkla gebe kalın inşallah
Çok haklısınız ama bu stres engellenebilir bişey değil gibi geliyor. Olabildiğince kafamı rahatlatmaya çalışıcam odaklanmamak için umarım olursen hormonlarına baktırabilirsin, eşin de sperm testi verebilir, sonrasında reglden sonra gün aşırı birliktelik olursa iyi olur, bence ovulasyon testleri falan insanı gereksiz strese sokuyor. yumurtlama günlerini beyaz şeffaf akıntıdan kendin de anlayabilirsin. bu işin püf noktası kafanın rahat olması. çocuk için değil zevk için sevişin.
Çok haklısın . Ben bir de babamın rahatsızlığını sürekli düşünür haldeyim . Bypass oldu anjiyo olacak tekrar ve benim yumurtlama günüm muhtemelen o güne denk gelecek . Ne yapacağım , nasıl yapacağım öyle sıkıntı içindeyim ki .Kalbi sıkışan ferahlamaya ihtiyaç duyan kim varsa rabbim yardımcısı olsun inşallah. İnsan ister istemez düşünüyor. Düşünmek bile strese dahil diyor doktorlarÇok haklısınız ama bu stres engellenebilir bişey değil gibi geliyor. Olabildiğince kafamı rahatlatmaya çalışıcam odaklanmamak için umarım olur
Bende o jeli kullandım ve sonuç bekliyorum inşallah tutar kullananlarda olumlu sonuçlar almislar darısı bize inşallahMerhaba ben haziran ayında doğum sigortası başlattım. 2024 Hazirana kadar doğumu dahil kapsaması için en bir an önce hamile kalmam lazımgeçen ay denedik ama tatildeydim ve ovülasyonu takip etmedim. Tahmini olarak denemelerimiz oldu ama tutmadı. Dün regl oldum. Bu ay ovülasyon testi ile takip edeceğim. Olabildiğince kendimi strese sokmamaya çalışacağım elbette. Elimden geleni yapacağım gerisi allahtan Mesela ovülasyon testi ile jel alacağım(birgebeningünlüğü) sperm hareketini hızlandırmaya yarıyormuş dışarı vs akmaması için. sizlerin bana en azından hamilelik şansını yükseltmek için önerebileceğiniz bişey var mı? Ek takviye vs gibi.
Babanıza da Allahım şifa versin umarım kolaylıkla herşeyi atlatabiliriz. Stres yapmanın sonucu değiştirmeyeceğini düşünüp kendinizi telkin edin umarım herşey kolaylıkla geçer buradan birbirimize güzel haberler veririzÇok haklısın . Ben bir de babamın rahatsızlığını sürekli düşünür haldeyim . Bypass oldu anjiyo olacak tekrar ve benim yumurtlama günüm muhtemelen o güne denk gelecek . Ne yapacağım , nasıl yapacağım öyle sıkıntı içindeyim ki .Kalbi sıkışan ferahlamaya ihtiyaç duyan kim varsa rabbim yardımcısı olsun inşallah. İnsan ister istemez düşünüyor. Düşünmek bile strese dahil diyor doktorlar
Allahım gönlümüze göre versin inşallah güzel haberlerinizi duyalım hemennnnBende o jeli kullandım ve sonuç bekliyorum inşallah tutar kullananlarda olumlu sonuçlar almislar darısı bize inşallah
Amin inşallahAllahım gönlümüze göre versin inşallah güzel haberlerinizi duyalım hemennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?