Hamilelik İdrar enfeksiyonu

Dklyk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
41
19
3
26
Benim adet olmama 4 gün var gebelik şüphem var ama hem idrarda hem kültürde yüksek enfeksiyon çıktı 4 gün daha bekleyip hamile değilsem ona göre tedavi başlamak istiyorum bu enfeksiyon hamile olmamı engeller mi

Benim adet olmama 4 gün var gebelik şüphem var ama hem idrarda hem kültürde yüksek enfeksiyon çıktı 4 gün daha bekleyip hamile değilsem ona göre tedavi başlamak istiyorum bu enfeksiyon hamile olmamı engeller mi
Hamile olmanizi engellemez bende hamile olduğumu öğrendiğimde enfeksiyonu öğrenmiştim antibiyotik başlatmislardi

Hamile olmanizi engellemez bende hamile olduğumu öğrendiğimde enfeksiyonu öğrenmiştim antibiyotik başlatmislardi
Hangi antibiyotigi kullandınız acaba birde hamileligini ne zaman öğrendiniz enfeksiyon idrarda olduğu için kaset teste çıkma olasiligi düşer mi

Ben enfeksiyon olmasına rağmen kaset testte öğrendim. Enfeksiyonun hamileliğe hiç etkisi yok.

Hangi antibiyotigi kullandınız acaba birde hamileligini ne zaman öğrendiniz enfeksiyon idrarda olduğu için kaset teste çıkma olasiligi düşer mi
Geçen yıl olduğu için antibiyotigin adını hatırlamıyorum ama 5 haftalikken hamile olduğumu ogrendim 6 haftada idrarimda enfeksiyon olduğu çıktı
Gebelik testini etkilemez ikisi farkli degerler çünkü

Hamileyseniz de değilseniz de tedaviye başlamanız gerek. Bence kadın doğum doktorunuzla konuşup hamileymissiniz gibi bir tedaviye başlayın. Benim doktorum hamileliğimi öğrendikten 1 hafta sonra benden kan ve idrar testi istemişti idrarda enfeksiyon çıktı. Üreyen bir bakteriyse antibiyotiğe baslaticam gebelikte enfeksiyon hiç istemediğimiz birşey demişti. Hatta ben antibiyotik zarar vermez mi diyince enfeksiyon kadar vermez dedi.
Çok şükür ki üreyen bir bakteri değilmiş ve antibiyotik kullanmadım.

Ben de bu hafta gebelik planlanmıştım ama hasta oldum doktor amoklavin antibiyotik verdi. Sonuçta hamile miyim oldu mu bilmiyorum ama çok tedirginim.. gebelik başı kullanıp sağlıklı doğum yapan ya da süreci iyi geçen var mı

Ben de bu hafta gebelik planlanmıştım ama hasta oldum doktor amoklavin antibiyotik verdi. Sonuçta hamile miyim oldu mu bilmiyorum ama çok tedirginim.. gebelik başı kullanıp sağlıklı doğum yapan ya da süreci iyi geçen var mı
Merhaba kadin doguma gidip sormaniz daha faydali olabilir bazi antibiyotikler daha ağır oluyor size gebelik düşunceniz seklinde bir antibiyotik yazmalari daha mantikli olabilir

Back
X