- 18 Aralık 2016
- 730
- 240
- 103
- 28
- Konu Sahibi Withcrennn
-
Oladabilir olmayadabilir kuzum stres yapma bende bu ay ilk defa kullandım ovulasyon testini çok umutluydum ama olmadı5-6-ağustos da elimde olmayan nedenlerden dolayı ovulasyonu testini yapamadım 7 agustos baktıgımda biraz koyuluk vardı 8 agustosda silikleşmişti yüksek ihtimalle testi yapmadığım günler yumurtlama olmuş , 7-8 değerlendirdim ama çatlama gününü değerlendirmiş oldum çatlamada hamilelik ihtimali olur mu ?
İnşallahOladabilir olmayadabilir kuzum stres yapma bende bu ay ilk defa kullandım ovulasyon testini çok umutluydum ama olmadıİnşallah sen hayırlı sonuçlar alırsın
Birsey sorabilie miyim5-6-ağustos da elimde olmayan nedenlerden dolayı ovulasyonu testini yapamadım 7 agustos baktıgımda biraz koyuluk vardı 8 agustosda silikleşmişti yüksek ihtimalle testi yapmadığım günler yumurtlama olmuş , 7-8 değerlendirdim ama çatlama gününü değerlendirmiş oldum çatlamada hamilelik ihtimali olur mu ?
Sen hamile degil miydin canimmerhaba arkadaslar ben 33gunde bir regl oluyor gecen ay temmuzun 4 de oldu bu ay 4 yada 5 agostosbda olmam gerekiodu ama olmadim 3 ay sizce gebelik testini nezaman yapmayliyim
Konu nerden aciliyoe bilmiyorumdiye burdan yaziyorum bira once test yaptim silik bi cizgi ciktiSen hamile degil miydin canim
Konu nerden aciliyoe bilmiyorumdiye burdan yaziyorum bira once test yaptim silik bi cizgi cikti
Sizce hamilemiyim
7 haftalik hamileyken düsük yaptim canimSen hamile degil miydin canim
Cok uzuldum kuzum haberim yoktu Rabbim tekrarini saglikli bi sekilde yasatsin insaAllah7 haftalik hamileyken düsük yaptim canim
Kuzum zaten çatlama anında sperm gittiyse muhteşem zaten çatlama altın değerinde çatladığı için sperm arıyor ve spermler çok hızlı hamile kalabilirsiniz5-6-ağustos da elimde olmayan nedenlerden dolayı ovulasyonu testini yapamadım 7 agustos baktıgımda biraz koyuluk vardı 8 agustosda silikleşmişti yüksek ihtimalle testi yapmadığım günler yumurtlama olmuş , 7-8 değerlendirdim ama çatlama gününü değerlendirmiş oldum çatlamada hamilelik ihtimali olur mu ?
Hcg testi mi bu eğer öyleyse hamilesiniz
Hcg ne oluyor bilmiyorum ki eczaneden aldimHcg testi mi bu eğer öyleyse hamilesiniz
Hamilelik testi mi yaniHcg ne oluyor bilmiyorum ki eczaneden aldim
Evet zaten yeni evliyim hic bilgim yok ondan direk buraya yazdimHamilelik testi mi yani
Ovulasyon belirsizdir. Bazen sperm 3 gün yaşar. Çatladığı zaman döllenme gerçekleşir. Yavrum bırakmak lazım zevkine tadına tuzuna bakmak lazım.. o zaman dölleniyo yavrucak... stresle düşünerek yumurta kapatıyor kendini. Öyle bir etkisi var stresin. Demesi kolay deme sakın bende yaşadım5-6-ağustos da elimde olmayan nedenlerden dolayı ovulasyonu testini yapamadım 7 agustos baktıgımda biraz koyuluk vardı 8 agustosda silikleşmişti yüksek ihtimalle testi yapmadığım günler yumurtlama olmuş , 7-8 değerlendirdim ama çatlama gününü değerlendirmiş oldum çatlamada hamilelik ihtimali olur mu ?
Peki bu test sonucu ilk 5 dakikada mi böyle cıktı 5 dakikayı geçtikten sonra ikinci çizgi çıktıysa yanılma payı olabiliyorEvet
Evet zaten yeni evliyim hic bilgim yok ondan direk buraya yazdim
Teste göre hamilesiniz . Kaçıncı dakikada cektinizEvet
Evet zaten yeni evliyim hic bilgim yok ondan direk buraya yazdim
Iki uc dk sonraTeste göre hamilesiniz . Kaçıncı dakikada cektiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?