Gebeliğe Hazırlık Hamılelik ihtimali olabilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Withcrennn

Yolcu 🎈
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
730
240
103
28
5-6-ağustos da elimde olmayan nedenlerden dolayı ovulasyonu testini yapamadım 7 agustos baktıgımda biraz koyuluk vardı 8 agustosda silikleşmişti yüksek ihtimalle testi yapmadığım günler yumurtlama olmuş , 7-8 değerlendirdim ama çatlama gününü değerlendirmiş oldum çatlamada hamilelik ihtimali olur mu ?

Oladabilir olmayadabilir kuzum stres yapma bende bu ay ilk defa kullandım ovulasyon testini çok umutluydum ama olmadı İnşallah sen hayırlı sonuçlar alırsın

merhaba arkadaslar ben 33gunde bir regl oluyor gecen ay temmuzun 4 de oldu bu ay 4 yada 5 agostosbda olmam gerekiodu ama olmadim 3 ay sizce gebelik testini nezaman yapmayliyim

Birsey sorabilie miyim

Kuzum zaten çatlama anında sperm gittiyse muhteşem zaten çatlama altın değerinde çatladığı için sperm arıyor ve spermler çok hızlı hamile kalabilirsiniz

Ovulasyon belirsizdir. Bazen sperm 3 gün yaşar. Çatladığı zaman döllenme gerçekleşir. Yavrum bırakmak lazım zevkine tadına tuzuna bakmak lazım.. o zaman dölleniyo yavrucak... stresle düşünerek yumurta kapatıyor kendini. Öyle bir etkisi var stresin. Demesi kolay deme sakın bende yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…