Hamilelik ihtimali?

Soullasted

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
6
0
1
35
Arkadaslar 21 nisanda iliskiye girdik iceri bosalma olmadı geri cekildik 27sinde regl oldum 27 haziranda reglim gelmedi hala da hasta olmadım doktora randevu aldım ama hamilelik ihtimali var mıdır sizce iliskiden kac gün somra adet kesilir hamilelik varsa

İçeride boşalmadıysa nasıl olacak çocuk? Madem bu kadar korkuyorsunuz korunun ya dilimizde tüy bitti valla hadi onu da geçtik ertesi gün hapı alın bir sürü önlem var hiçbirini almadan ilişkiye giriyorsunuz sonra da hamile miyim diye konu açıyorsunuz. İstemediğiniz bir şey yaşamayın diye söylüyorum yanlış anlamayın yargılamak veya azarlamak değil benimki bunlardan haberdar olun ona göre davranın geri dönülmez yollara girersiniz maazallah :KK43:

İçeride boşalmadıysa nasıl olacak çocuk? Madem bu kadar korkuyorsunuz korunun ya dilimizde tüy bitti valla hadi onu da geçtik ertesi gün hapı alın bir sürü önlem var hiçbirini almadan ilişkiye giriyorsunuz sonra da hamile miyim diye konu açıyorsunuz.
Hay ağzın bal yesin

Arkadaşlar merhaba benimde bir sorum olucak rica etsem bana yardımcı olurmusunuz 7 aylık evliyim 30 günde bir adet oluyorum geçen ay çok ac ilk gün kahve rengi sonra kırmızı oldu çok az üç gün sürdü bu ayda adetine gün var hafif bir kramplar var kollarımda kaırncalanma var sürekli yemek istiyorum adetime üç gün var normalde hamile olabilirmiyim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim🙏🏻

Merhaba arkadaslar 9 aylik evliyim adet günüm bir gun gecikti bugun aksama dogru kahverengi leke şeklinde bir iki damla geldi aklimi karıştırdılar hamile olabilirsin dediler test de yapmadım tekrardan kanda gelmedi ama adet oluyormuşum gibi agrım da oluyor ne yapmaliyim yardimci olur musunuz

Merhaba arkadaslar 9 aylik evliyim adet günüm bir gun gecikti bugun aksama dogru kahverengi leke şeklinde bir iki damla geldi aklimi karıştırdılar hamile olabilirsin dediler test de yapmadım tekrardan kanda gelmedi ama adet oluyormuşum gibi agrım da oluyor ne yapmaliyim yardimci olur musunuz
Selam, benim de yerleşme kanamam açık kahverengi leke şeklindeydi adetten 2 gün önce geldi yarını bekleyin hamilelikte de adet olacakmış gibi sancı geliyor. Yarın da adet olmazsanız akşam mutlaka test yapın doğru sonucu alırsınız.

Selam, benim de yerleşme kanamam açık kahverengi leke şeklindeydi adetten 2 gün önce geldi yarını bekleyin hamilelikte de adet olacakmış gibi sancı geliyor. Yarın da adet olmazsanız akşam mutlaka test yapın doğru sonucu alırsınız.
Çok teşekkür ederim😊

Merhabalar ben ilk defa yazıyorum. Adetim üç gün gecikti. Bebe Time gebelik testi yaptım ancak ikinci çizgi var mı yok mu anlayamadım sizler yorumlar mısınız lütfen gebelik olup olmadığını?

Eklentiler

• 64D3B5F7-BE1A-47DC-8C85-7D25012DA3FA.webp
    64D3B5F7-BE1A-47DC-8C85-7D25012DA3FA.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 41
Back
X