- 9 Eylül 2022
- 80
- 18
- 18
- 25
- Konu Sahibi Uyku_huzur
O kadar üzgünüm ki.. Yani boğazım düğüm düğüm. Adetim iki gün gecikti felaket göğüs ağrısı kasık ağrısından dolayı dayanamadım test yaptım idrar testi. İkisi de pozitif çıktı. Görselde ki ile aynı çıktı ikisi de bu pozitif değil mi ben mi yanlış görüyorum? Heyecandan eşimde duramadı bende duramadım kadın doğuma gittik ultrason ile kese görünmedi. Doktor çok yeni olabilir dedi. Kan verdim beta 1.20 mlU çıktı. Kan alan kişi kanımı da alamadı yarım tüp kan çıktı yeterli olmayabilir dediler sonradan da yeterli dediler. Aradılar iki saat sonra Ve hamile olmadığımı söylediler. O kadar heveslenmiştim ki.. Şımarıklık yapmak istemem biliyorum yıllarca evlat hasreti çeken var. O hastaneye gidene kadar yolda o kadar hayaller kurdum ki.. Arkadaşlar yolun çok başındayım biliyorum ama ben çok yoruldum. Ümitlenip boşa çıkmasından. Daha önceden de idrar testi yaptığım da tek çizgi çıkardı ikinci çizgiyi görmek için telefon flashı yakardım o derece. Ama bunda bariz görünüyor. Çok canım yanıyor.. Hayal kırıklığı nedir bilmiyormuşum bugün öğrendim. Bir ihtimal dahi yok mu?