- 20 Temmuz 2013
- 550
- 509
- 103
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Bana da cevap verdiniz acabaBizde sıkıntı olmadı son aya kadar devam etti. Hatta hormonlardan dolayı ben daha çok istiyordum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da cevap verdiniz acabaBizde sıkıntı olmadı son aya kadar devam etti. Hatta hormonlardan dolayı ben daha çok istiyordum.
Konu sahibine ve sorun yaşayanlar içinBana da cevap verdiniz acaba![]()
Kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım henüz 4. Haftasındayım. Transfee sonrası 2 hafta ilişki yasaklanmış tam 2 hafta geçti. Ama eşim kesesi de oluşsun öyle dedi. Daha ona da 10 gün var dr ye de soramıyorum utanıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sizde mi tüp bebekle yaptırdınız. Biz henüz kese görmedik ve eşim çok pimpirikleniyorBebege bir zarari yok canim doktorum oyle soyledi.
Biz 8 hftalikken ogrenmistik o zmn a kadar norml haystimiz devam ediyorduSizde mi tüp bebekle yaptırdınız. Biz henüz kese görmedik ve eşim çok pimpirikleniyor
Bir sorun yoksa gebelikte eski düzen devam edebilirIyi geceler kizlar.
Tüp bebekle hamile kaldim.
Hamilelikten dolayi eşim istedigi için 1-2 birlikteliklik oldu. Bende çok fazla isteksizlik oldugu için eşimin çok zoruna gidiyordu. Zaman zaman bunu dile getirdigi de oldu. Ama elimden bisey gelmedigi için çözümüm de yoktu açıkcası...
Neyse yaklaşik 2 haftadir bende istek konusunda sıkıntı yok hatta rüyalarıma falanda giriyor ama ilişkiyi düşününcede içime afakanlar basıyor diyebilirim tam birşeyler başlayacak ben kendimi geri çekiyorum istemsiz birde hadi başladi diyelim " oraya dokunma , olmaz , cocuga ya bisey olursa " tarzi engellemelerimden dolayi hem onda hem bende istek falan gidiyor... Sanirim eşimi de bunaltiyorum...
İcımden tabiki olmasin işime geliyor demek gelsede eşim hamilelikten sonra iliskiye daha da çok düşer oldu. Normalde haftada bir birlikte olan bir çifttik zaten. Şuan eski düzeni oturtamiyorum.
Sorum şu normalde hamilelikte ilişki nasil ve hangi sıklıkta olmalı. Evet anne adayi olabilirim , ama bu süreçte eşimi de ihmal etmek istemiyorum...
Sizde mi tüp bebekle yaptırdınız. Biz henüz kese görmedik ve eşim çok pimpirikleniyor
Bizde kese göründü eşimden hala ses yokEvet bizde tup bebek yaptirdik. O zamanlar yasak olmamasina ragmen yasakmis gibi davrandigimiz icin cok pismanim birdaha ayni duzeni yakalayamadik...
Bizde kese göründü eşimden hala ses yok
İnanın aynı durumdayım rüyama falan giriyor ama eşim yaklaştığında kaçınıyorum. Kendi canımınız derdine düştüğümüz için çok doğal bence. Kendinizi suçlu hissetmeyin can taşıyorsunuz eşiniz anlayışlı olmak zorunda
kızlar hamılelıgimin 7. Haftasındayım. Eşimle ilk defa ilişkiye girdik bu süreçte, ama kahverengi hafif bir renk geldi. Açıkçası korktuk biraz. Şimdiye kadar hiç kan yoktu, ilişkiden sonra olunca kokrtum çok. Basına böyle bir şey gelen var mı![]()
Evet tüp bebek. Yok gelmedi şükürSizinkide mi tup bebek ? Benim basima gelmedi cnm devami geldimi peki ?
7-8 haftalık hamileyken ilişkiden sonra bana da bir kaç kere kırmızı bildiğin kan gelmişti, hamile olduğumu bilmiyordum, şüphelenip test yaptım pozitif çıktı,kızlar hamılelıgimin 7. Haftasındayım. Eşimle ilk defa ilişkiye girdik bu süreçte, ama kahverengi hafif bir renk geldi. Açıkçası korktuk biraz. Şimdiye kadar hiç kan yoktu, ilişkiden sonra olunca kokrtum çok. Basına böyle bir şey gelen var mı![]()
Doktorunuzu aramadiniz mi yada gitmediniz mi ? tedbir alın hemen doktora gidin lütfen nolur nolmaz Allah korusunkızlar hamılelıgimin 7. Haftasındayım. Eşimle ilk defa ilişkiye girdik bu süreçte, ama kahverengi hafif bir renk geldi. Açıkçası korktuk biraz. Şimdiye kadar hiç kan yoktu, ilişkiden sonra olunca kokrtum çok. Basına böyle bir şey gelen var mı![]()
BEnde tedaviyle hamileyşm daha yeni sayılır hamileliğim ama ben 9 ay boyunca düşünmüyorum eşimde saygı duyuyor bebeğimiz için gerek duymuyoruz doktorum da erkek yası olan bir bey sormaya da utanıyorum zatenIyi geceler kizlar.
Tüp bebekle hamile kaldim.
Hamilelikten dolayi eşim istedigi için 1-2 birlikteliklik oldu. Bende çok fazla isteksizlik oldugu için eşimin çok zoruna gidiyordu. Zaman zaman bunu dile getirdigi de oldu. Ama elimden bisey gelmedigi için çözümüm de yoktu açıkcası...
Neyse yaklaşik 2 haftadir bende istek konusunda sıkıntı yok hatta rüyalarıma falanda giriyor ama ilişkiyi düşününcede içime afakanlar basıyor diyebilirim tam birşeyler başlayacak ben kendimi geri çekiyorum istemsiz birde hadi başladi diyelim " oraya dokunma , olmaz , cocuga ya bisey olursa " tarzi engellemelerimden dolayi hem onda hem bende istek falan gidiyor... Sanirim eşimi de bunaltiyorum...
İcımden tabiki olmasin işime geliyor demek gelsede eşim hamilelikten sonra iliskiye daha da çok düşer oldu. Normalde haftada bir birlikte olan bir çifttik zaten. Şuan eski düzeni oturtamiyorum.
Sorum şu normalde hamilelikte ilişki nasil ve hangi sıklıkta olmalı. Evet anne adayi olabilirim , ama bu süreçte eşimi de ihmal etmek istemiyorum...
BEnde tedaviyle hamileyşm daha yeni sayılır hamileliğim ama ben 9 ay boyunca düşünmüyorum eşimde saygı duyuyor bebeğimiz için gerek duymuyoruz doktorum da erkek yası olan bir bey sormaya da utanıyorum zaten
Evet tüp bebek. Yok gelmedi şükür