- 14 Ocak 2015
- 8
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi begumlerinhasi
-
Oda aynen oyle dusunuyo. Hatta evlenirken bile ben daha oncesinde evlenmek istiyodum.bana ben seni anamin babamin parasiyla gecindiremem ne zaman kendi parami kazanirim oyle olur demisti. Ama suan iyi bi gelirimiz var. Sadece o bile calissa yeter.bende calismayi dusunuyorum. Zaten kendi yerim zorlanmam diye dusunuyorum. Ama sanki hic istemiyo. Acik acik sordugum oldu sen benden cocuk istemiyomusun diye simdilik istemiyorum,senden istemiyorum degil dedi.Benim esim maddi manevi o cocuga tam bakamayacaksam istemem der zaten genel olarak istemiyorda cok hakli nasilsa buyur yap gitsin amman herkesin cocugu prens-prenses gibimi buyuyor sanki imkani olmayan yapmasin mi ? Diye dusunende var ama bana sorulsaydi sorunlu veya maddi sıkıntılı iyi sartlari olmayan bi hayat istermisin istemezdim dogduk mecburen yasiyoruz bisekilde yani oldu bittiye getirmek cok kotu 4 4luk olmasada elimden gelebilecek en iyi budur demeden cocuk cok yanlis manevi hazirlik maddi hazirlik ve evliligin oturmuş olmasi lazim bence ve ve ve en onemlisi iki kisi ortak karar vermeli cocuk olmasi icin ve ikisininde hazir hissetmesi gerek benim fikrim bende zamansiz hamile kalmistim gunah olabilir ama gebeligimi iyice dusunup sonlandirma karari aldik tabi boyle yap demiyorum ben oyle yaptim ve boyle birsey saklanmaz cok sarsici
Acikcasi ben hamile kaldigimda esim issizdi ama maasi gayet iyi siimdi yine parasal sıkıntı yok ama dedigim gibi cocugu sadece parada buyutmuyor maneviyat ve eslerin evliliginin oturmasi bizde yeni evli sayiliriz gezme tozma hayat planlari varken bebekle eve tikilmakta istemiyoruz bi anda herneyse ve ortak karar lazim zorla babalik annelik sorumlulugu dayatilmaz sonuclari iyi olmayabilir ben sahsen dayatmayla anne olmak istemezdim esin bence hakli ona soyle hamileligi ortak bir karara varinOda aynen oyle dusunuyo. Hatta evlenirken bile ben daha oncesinde evlenmek istiyodum.bana ben seni anamin babamin parasiyla gecindiremem ne zaman kendi parami kazanirim oyle olur demisti. Ama suan iyi bi gelirimiz var. Sadece o bile calissa yeter.bende calismayi dusunuyorum. Zaten kendi yerim zorlanmam diye dusunuyorum. Ama sanki hic istemiyo. Acik acik sordugum oldu sen benden cocuk istemiyomusun diye simdilik istemiyorum,senden istemiyorum degil dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?