Düşmesi lazım. Ama sen kendini buna programlama. Her şey iyi olacak gözüyle bak iyi olsun.şayet ilaçlardan dolayı böyle ise bu durumda ilaçların etkisi geçtiğinde değerlerim düşecek mi): ?
Tüp bebekte işler nasıl yürür bilmiyorum ama 5 ve üzeri hamilelik.
Ayrıca bu değerin 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor sağlıklı bir gebelik için.
Doktorunuz onu söylemeye çalışmış olabilir.
Neden stres yapıyorsunuz ki şuan sadece ihtimaller üzerine konuşuyoruz belki 2 gün sonra ve bundan sonra değeriniz giderek artacak ve siz burada doğumum yaklaştı korkuyorum diye konu açacaksınız. İyi düşünün iyi olsun.şayet ilaçlardan dolayı böyle ise bu durumda ilaçların etkisi geçtiğinde değerlerim düşecek mi): ?
Düşmesi lazım. Ama sen kendini buna programlama. Her şey iyi olacak gözüyle bak iyi olsun.
Dua et hayırlısı olsun diye.
Neden stres yapıyorsunuz ki şuan sadece ihtimaller üzerine konuşuyoruz belki 2 gün sonra ve bundan sonra değeriniz giderek artacak ve siz burada doğumum yaklaştı korkuyorum diye konu açacaksınız. İyi düşünün iyi olsun.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.
İşte değer düzenli artarsa sorun yok. Doktorlar ilk zamanlar böyle umutsuz konuşuyorlar benim ilk değerim 43'tü günüm geçmediği için doktorum kesin değil demişti ama bakın 29. haftaya geldim.anladım benim ki tüb bebek değil de aşılama yaptırdım.
evet doktorum bunu kastetti galiba ama hamilesin diyemem falan dedi. bende umut var mı deyince evet birşey var ama daha belli değil dedi
Değerin ilaçlardan dolayı da yüksek çıkmış olabilir. Tüp bebek tedavisi için değer normal olabilir . Normal bir gebelikte bile döllenmeden 12 gün sonrasında falan kanda ancak görüldüğüne göre yükselir inşallah.
kaç gün kala yaptırmıştın kan testini?İşte değer düzenli artarsa sorun yok. Doktorlar ilk zamanlar böyle umutsuz konuşuyorlar benim ilk değerim 43'tü günüm geçmediği için doktorum kesin değil demişti ama bakın 29. haftaya geldim.
Ben de yaşadım kimyasal gebelik..Ben bu ay başka bir rahatsızlığım sebebi ile ilaç kullanmam gerektiği için ihtiyaten kan testi yaptırdım ve hesaplamalarım doğru ise ovulasyondan 10 gün sonra. Sonuç 0.140 idi ve hamilelik yok denildi. Sonra adetim 3 gün gecikince doktora tekrardan gittim ve kimyasal gebelik olduğunu söyledi doktor. Kimyasal gebeliğin ne olduğunu bilmediğim için doktora düşük olup olmadığını sordum, düşük diyemeyiz bunun için ama yumurtanın döllenmiş fakat sağlıklı şekilde döllenememiş ki rahimde tutunamadan atılmış dedi. Ayrıca bir hamileliğin tek belirgin ölçüsü 1 hafta kadar adetin geçikmesidir ondan sonra kan testi yapılmalıdır dedi. Çok erken yapıyorsunuz umut ettiğiniz için ancak adetinizin geçmesini bekleyin, daha öncesinde test yapıp üzülen hastamız çok oluyor diye ekledi. Bilgi vermek istedim. :)
5 gün vardı canım yani ovülasyondan 9 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)kaç gün kala yaptırmıştın kan testini?
allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...5 gün vardı canım yani ovülasyondan 9 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :)
İşte değer düzenli artarsa sorun yok. Doktorlar ilk zamanlar böyle umutsuz konuşuyorlar benim ilk değerim 43'tü günüm geçmediği için doktorum kesin değil demişti ama bakın 29. haftaya geldim.
Sizinki de artar merak etmeyin 12 gün sonra için değer çok iyi bence.maşaallah ne güzel. ama çok yüksekmiş sizin değernizi 43 benim iki katım neredeyse
Hayırlı olsun.hamilesinmerhaba arkadaşlar
bugün kan testi sonucunu aldım. ben aşılama olmuştum 15 gün sonraki testimin değerleri; 25.5 gösteriyor.
doktorum iki gün sonra tekrar gel şimdi bir şey diyemem belki ilaçların etkisidir belkide gebelik olur falan dedi. sizce durum nedir. böyle bir sonuçla hamile olan var mı bildiğiniz?
teşekkür ederim.
Ben de yaşadım kimyasal gebelik..
Sizinki de artar merak etmeyin 12 gün sonra için değer çok iyi bence.
konu sahibi ben değilim farkındasın demi?Bebek sahibi olmaya çalışan insanların psikolojilerini bu ay anladım. İlk bebeğimin de kalbi durmuştu şimdi bu olay.... İnsan korkuyor hep böyle mi gidecek diye.
Konu sahibi arkadaşım inşalh hayırlısı ile hamilesinizdir ama 2 gün sonra kesin olarak belli olur. Bu değerinizin artması gerekiyor diğer arkadaşların söylediği gibi. Bol dua... Ümitvar olmak lazım.... :)
Bebek sahibi olmaya çalışan insanların psikolojilerini bu ay anladım. İlk bebeğimin de kalbi durmuştu şimdi bu olay.... İnsan korkuyor hep böyle mi gidecek diye.
Konu sahibi arkadaşım inşalh hayırlısı ile hamilesinizdir ama 2 gün sonra kesin olarak belli olur. Bu değerinizin artması gerekiyor diğer arkadaşların söylediği gibi. Bol dua... Ümitvar olmak lazım.... :)
Hayırlı olsun.hamilesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?