hamilelik kan testi sonucum??

Değer 5 in ustundeyse olabilir ama önemli olan istikrarli olarak yukselmesi. Dr. O yüzden birşey diyemez. Her gün artmasi lazim o değerin. Hadi hayırlısı olsun

2 gün sonra değer iyice yükseliyor ve netleşiyor..herkezdede böyle olur sonuç yüksek çıkar iki gün sonra tekrar bakılır ve hamilelik ortaya çıkar rutin bişey yani
Evet herkeste bakılır ama ben de de bakıldı deger ikiye katlanmadi azcik arttı , sonra düştü yani kimyasal gebelik olabilir. Direk hamilesin deyip heveslendirmek dogru değil. Tedavi de görmüş üstelik. Kimyasal olabilir, bos gebelik olabilir, inşallah degildir tabi a ihtimaller var.

Ben iki kayiptan sonra,hamileyim demek için 9ayin dolmasını bekleyeceğim :) canim doktorlar kesin hamilesin demez adetin 1hafta geçene kadar.cnku kimyasal gebelik çok yaşanan bişey.şu an için yapilabilcek tek şey iki gun de bir beta değerinin iki kat yükselmesi.kadın hastalıkları ve dogum uzmanı oldum mübarek :)) sağlıkla gelsin bebegin inşallah dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…