Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim simdi daha net cikmaya basladi canim. Artik saklayamiyorum karnimi. 11.haftada saklayabiliyordum :) Ama simdi malesef
Daha yeni tam belli olmaya basladi canim. Digerlerinde zaten karnim vardi pek secilmiyordu:)Ilk ne zaman büyümeye baslad
i peki? Benim de kiyafetle belli olmuyor cok ama yine de anlayanlar var. Kilo da almadim aslinda. Belki gazdır![]()
Bende 12 benim de ayva göbek vardı ama pantolonlarım otururken dar geldiğini hissediyor ve düğmesini acıyorum hepsininKizlar selam,
Karinlariniz ufak ufak hangi ayda belli olmaya basladi? Benim normalde ufaktan bir ayva göbeğim zaten vardi. Ama suan büyümüş gibi geliyor. 11. Hafta büyümesi icin erken olduğunu okudum heryerde.
selam canım benim 13-14 gibi kendim farkediyordum 16 gibi de dısardan dikkatli bakanlar farketti. Şu an 22. haftam ve ben burdayım diye bağırıyor :)Kizlar selam,
Karinlariniz ufak ufak hangi ayda belli olmaya basladi? Benim normalde ufaktan bir ayva göbeğim zaten vardi. Ama suan büyümüş gibi geliyor. 11. Hafta büyümesi icin erken olduğunu okudum heryerde.
Bana mi oyle geliyor diyordum ama esim de aynı fikirde. Guzel hissetttiriyor valla :)))
Bn de mesela göbekli bi insanim ama midem karnim falam davul gibi oldu şisti gazdanmidir?Bana mi oyle geliyor diyordum ama esim de aynı fikirde. Guzel hissetttiriyor valla :)))
Bende de şişlik var sabah gayet iyi akşam bir şiş sanırsın 6 aylık gebeBn de mesela göbekli bi insanim ama midem karnim falam davul gibi oldu şisti gazdanmidir?
Ben başladım cekinmeye ay ay cekinmeyo düşünüyorum hatıraolarak düşünmüştüm ama karnımıda farkederim mantıklıEn temizi foto cekip farki o şekilde görmek:) hem güzel hatıra olur![]()
Aynen benimde taş gibiBende de şişlik var sabah gayet iyi akşam bir şiş sanırsın 6 aylık gebe