Hamilelik Karnı

Slyvanas

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
226
60
298
İstanbul
Kizlar selam,
Karinlariniz ufak ufak hangi ayda belli olmaya basladi? Benim normalde ufaktan bir ayva göbeğim zaten vardi. Ama suan büyümüş gibi geliyor. 11. Hafta büyümesi icin erken olduğunu okudum heryerde.

Benim simdi daha net cikmaya basladi canim. Artik saklayamiyorum karnimi. 11.haftada saklayabiliyordum :) Ama simdi malesef

Ilk ne zaman büyümeye baslad
i peki? Benim de kiyafetle belli olmuyor cok ama yine de anlayanlar var. Kilo da almadim aslinda. Belki gazdır :KK49:
Daha yeni tam belli olmaya basladi canim. Digerlerinde zaten karnim vardi pek secilmiyordu:)

Kizlar selam,
Karinlariniz ufak ufak hangi ayda belli olmaya basladi? Benim normalde ufaktan bir ayva göbeğim zaten vardi. Ama suan büyümüş gibi geliyor. 11. Hafta büyümesi icin erken olduğunu okudum heryerde.
Bende 12 benim de ayva göbek vardı ama pantolonlarım otururken dar geldiğini hissediyor ve düğmesini acıyorum hepsinin

Kizlar selam,
selam canım benim 13-14 gibi kendim farkediyordum 16 gibi de dısardan dikkatli bakanlar farketti. Şu an 22. haftam ve ben burdayım diye bağırıyor :)

Ben normalde göbeği hiç olmayan birisiyim canım ve 12. Haftada çok az bir ayva göbeği oluşmuştu 16. Haftada böyle göğüs altından başlayan bir göbek oldu yuvarlak bir göbek şimdi 37 hafta olduk aldı başını gitti bir göbek bir ben varım gibi ;-)

S Slyvanas merhaba..
Minyon ve zayıf bir yapınız varsa ve karnınızın iç yapısı geniş değilse, göbek çıkmaya başlıyor. Rahim genişlediği için iç karna doğru değil, dışa doğru büyüyor. O sebeple de göbüş erken çıkabiliyor. Kişiden kişiye fiziksel yapıya göre değişebilir yani ;)

S Slyvanas merhaba..
Minyon ve zayıf bir yapınız varsa ve karnınızın iç yapısı geniş değilse, göbek çıkmaya başlıyor. Rahim genişlediği için iç karna doğru değil, dışa doğru büyüyor. O sebeple de göbüş erken çıkabiliyor. Kişiden kişiye fiziksel yapıya göre değişebilir yani :KK66:
Bana mi oyle geliyor diyordum ama esim de aynı fikirde. Guzel hissetttiriyor valla :)))

Ilk gebeligimde cok iddiali bir hamileydim.26.haftaya kadar soylemedigim kimse hamile olduğumu anlamadi. 28den sonra da yeni gebelik saniyorlardi. Ben de bir hevesle hamile elbisesi vs almistim kaldi oyle giyemedim.30 haftalik otobüse binmiştim ustumde kot ve kazak vardi 1 allahın kulu yer vermedi. Yayvan duruyordu karnim.32den sonra cevre hissetti beni. Ben de bol bol foto çektim.39da doğuma girerken hemsire hala takılıyordu bana. Kızım 2900 doğdu ben 11 kilo aldım. Simdi yeniden hamileyim annem farkli olur diyor

4 aylık olduğumda çok belirgindi ama dışarda pek anlasilmiyodu

10 haftaligim ama zayif ince yapili biri oldugum icin belki de
Karnim simdiden cikti
Kiyafetlerim genelde dar kesim oldugu icin belki de giyince sıkmaya basladı
Daha rahat seyler almaya başladım bende
Yaz gelse de elbiseleri giyip dolaşsak

En temizi foto cekip farki o şekilde görmek:) hem güzel hatıra olur :KK45:
Ben başladım cekinmeye ay ay cekinmeyo düşünüyorum hatıraolarak düşünmüştüm ama karnımıda farkederim mantıklı:anneadayı:

Bende de şişlik var sabah gayet iyi akşam bir şiş sanırsın 6 aylık gebe
Aynen benimde taş gibi :KK49: icimdeki susam kadar ama dışarı kocaman oldu bilr şimdiden bide ben biraz göbekli bi insanim 3 aydan sonra kocaman bisey olcam sanırım

9+5 im ben de. Ama göbeğim çıktı bile. Zaten biraz ayva göbeğim vardı. Acaba ondan mi belli oluyor. Gerçi cok gaz da var karnım sürekli taş gibi..

Henüz hic kilo almadim hatta biraz verdim diyebilirim. Ama bugün gecen haftalarda giyebildigim pantalonumun bel kısmı baya sıktığı icin giyemedim :21:
Ilk defa bir kıyafete girememek mutlu etti :halay::halay:

22.haftadayim 20de cikti biraz daha dune kadar normal pantolonumu giyiyordum .

Back
X