Hamilelik Karnı

Ben de 16. Haftama girdim zayif bir insanim ama az da olsa gobegim vardi hep dolayisiyla karnim sismedi gibi cunku hala pantolonlarimi gomleklerimi rahatca giyiyorum

Mübarek tüp bebek ilaçları beni şimdiden 16 haftalık gibi göstermeyi başardı..İlaçlar yüzünde 2-3 kg da almıştım daha simdiden pantolon düğmesini açıyorum

Ben de 11. Haftadayim ama gören herkes hamile olduğumu anlıyor. Karnım baya şişti. Gaz olabilir diyorlar ya da iç karın küçükse o yüzden de büyük görünüyor olabilirmiş.

Bende 12 haftalığım ama göğüsümün altından şişmeye başlayan sivri bir göbeğim oldu..ama ben 45 kiloydum ve 28 senedir hiç göbeğim olmadı.. Sanırım içeride pek yer yok :)

11. Haftam ve gobegimin masallahi var canim bence normal. Kendini gosteriyo yavastan. Yani gazın da etkisi vardır illa ama soyle bisey var. Gaz yokken ac karnimada gobegim var :anneadayı:

Şuan 14 haftalığım hamile kalmadan önce göbeğim pek yoktu şuan yakın çevre fark etmeye başladı. Herkeste farklı oluyor sanırım :)

Kizlar selam,
Karinlariniz ufak ufak hangi ayda belli olmaya basladi? Benim normalde ufaktan bir ayva göbeğim zaten vardi. Ama suan büyümüş gibi geliyor. 11. Hafta büyümesi icin erken olduğunu okudum heryerde.
Benmde ayva olanından bi göbeğim vardı 3 aylıkken farkettm ben 4.ayda hızla büyüdü zaten 4.ayda hızlı büyüyomuş.

Ben 11 haftadayım ve göbeğim belirginleşti, tabi bunu sadece ben fark ettim elbiselerle belli olmuyor :)

ben 15.haftaya girdim hem oynama hissediyorum hem de karnım çıktı zaten ilkinden bir sezaryen göbeği kaldı üstüne bu bayağı şişti

12 haftalıkken hafif bir göbek vardı hamile pantolonu gitmeye başlamıştım hemen korkudan 16 haftalık olduğunda göğüs altımdan bir göbek çıktı kii amma allahım gören herkes ikiz mi diyordu hatta bir teyze bana seninde doktorunda yanlışı var bu göbekten tek çocuk çıkmaz demişti :-)

Kızlar benim karnım kocaman oldu ya mideden şişmeye başladı artık eski hiçbir pantolonum kapanmıyo sizin de öyle mi ;)

bnm ikinci bebeğim ilki sezaryendi.
sabah uyandığımda dümdüz bir karnım var sporcuların gibi.
ama mübarek 1 dilim ekmek peynir çay 2 bardak su sanırsın 6 aylık hamile bu nasıl oluyor.
sabah uykudan uyanınca yine dümdüz.
peki bu bebek nerde?
zavallı kocamda bebeği diye şişen midemi seviyo kıyamam bişi de diyemiom :110:

EVET BEN DE DÜZ YATINCA SADECE İLK SEZARYENDEN KALAN BİR GÖBEK YUMUŞACIK AYAKTA İKEN TAŞ GİBİ SERT BU DÖNELMLER ÇOK HAREKET EDİYOR YA ONDAN SANIRIM

bnm ikinci bebeğim ilki sezaryendi.
sabah uyandığımda dümdüz bir karnım var sporcuların gibi.
ama mübarek 1 dilim ekmek peynir çay 2 bardak su sanırsın 6 aylık hamile bu nasıl oluyor.
sabah uykudan uyanınca yine dümdüz.
peki bu bebek nerde?
zavallı kocamda bebeği diye şişen midemi seviyo kıyamam bişi de diyemiom :110:

Ben 16 haftalık oldum ama hala az da olsa şişkinlik yok, yemek yesemde şişmiyor:(

Ben 16 haftalık oldum ama hala az da olsa şişkinlik yok, yemek yesemde şişmiyor:KK43:
tatlım bnm ben normalde de bir bardak su içsem göbek çıkaran biriyim sırf bu yüzden yaz aylarında aç gezdiğimi biliyorum.
sen takılma ilk gebelikse ve erkekse 6 aydan önce anlaşılmıyor.

Back
X