Hamilelik kaşık ağrısı

hilal gibi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
35
7
16
27
6.4 günlük hamileyim ve bugün sabaha karşı sağ kasıgımda batma oldu ve geçmedi sabah doktora gittim. Herhangi bir problem yok dedi kalp atışı duyduk. İğne yazdı düşük için ama ben kullanmak istemiyorum diğer kan sulandırıcı iğnelerimde var çünkü acaba gaz sancısı Olablr mı ilerleyen saatlerde arada bir olmaya başladı batma

Doktorun verdiği ilaci neden kullanmıyorsun?

Hamilelikte bu tarz ağrılar olabilir ama belki kanama alanı vs görmüştür onun için yazmıştır o iğneyi doktorun yazdığı iğneleri ilaçları kullanın lütfen

Kanama Alanı görmedi ve benim doktorum değildi kendisi onun için güvenmedim
İlla ilac içi kanama alanı sart değil. Benimde yoktu hiç bi zaman olmadı elhamdülillah ama en başından beri verilen ilaçları kullanıyorum. Bilmediğiniz görmediğiniz hatta size söylenmeyen riskler olabilir. Ve siz ilacı red ederek risk alıyorsunuz. Doktor kendi doktorunuz değilse de kendi doktorunuza danisip en yakın zamanda kullanmaya başlamanız gerekebilir. Karar sizin risk alma sizin

Simdi ilk msji yeniden okudum. Doktor düşük riski için yazmış igneyi. Düşük olmasın diye yazmış. Kanama alanı yok diye riski göze alabiliyosaniz gönül rahatliyla kullanmadan devam edebilirsiniz elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…