Hamilelik kaşıntısı

Gnk_25

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
253
224
103
Kızlar 33 hftlğm gece pire ısırması gibi vücudumu saran kaşıntılar oluyor bazı gece olmuyor. Çıldıracak gibi oluyorum. Bu normal mi yoksa alerjenik bir durummu

Bende de var canım 30+5 iz ve gece yanma tarzı açılma gibi kaşıntım oluyor soğuk suyla yıkıyorum kaşınan yerleri tırnak değdirmemeye çalışıyorum iz kalmasın diye. Bunu gebeliğimin başında da yaşamıştım tüm tahliller yapıldı sorun yok

Kızlar 33 hftlğm gece pire ısırması gibi vücudumu saran kaşıntılar oluyor bazı gece olmuyor. Çıldıracak gibi oluyorum. Bu normal mi yoksa alerjenik bir durummu

Geçmiş olsun. 22+5 haftalığım, benimde bazı geceler uyurken veya akşam öylece otururken özellikle basen ve bacak bölgemde oluyor kaşıntı neden olduğunu bende anlamıyorum

Acaba cildiyeye gitmem gerekir mi kızlar. Bilmiyorum birşey mi dokunuyor. Bazı gece olmuyor . Allah yardmcmz olsn.

Acaba cildiyeye gitmem gerekir mi kızlar. Bilmiyorum birşey mi dokunuyor. Bazı gece olmuyor . Allah yardmcmz olsn.
Doktoruna durumu anlar kan alıyor kanda inceliyor baya. Bana baktı kan değerlerin temiz gebelik hormonlarının reaksiyonu dedi

Geçmiş olsun. 22+5 haftalığım, benimde bazı geceler uyurken veya akşam öylece otururken özellikle basen ve bacak bölgemde oluyor kaşıntı neden olduğunu bende anlamıyorum

Böcek ısırması gibi çok rahatsız ediyor ya

Geçmiş olsun canım. Kaşıntı yüzünden uykudan uyandım rüyalarıma giriyor artık

Ben de 1 haftadır kasiniyirum özellikle geceleri. Sadece ayak ve ellerim. Yarına randevu aldım bakalım ne diyecek doktor. Birkaç gündür iyice arttı.. senin randevun ne zaman

Ben de 1 haftadır kasiniyirum özellikle geceleri. Sadece ayak ve ellerim. Yarına randevu aldım bakalım ne diyecek doktor. Birkaç gündür iyice arttı.. senin randevun ne zaman

Benimde yarın canım İnşallah sonuçlarımızda birşey çıkmaz temiz çıkar

Benim de özellikle gece oluyor. Bu gece uyanıp soğuk suyla yikadim ayaklarimi Anca o iyi geliyor biraz da olsa rahatlatıyor. Randevun kacta

Canım benimkinde birşey çıkmadı. Safra asitlerine bakalm dedi onada haftaya artık. Inşallah oda iyi çıkar. Sen naptın

Çok sevindim canım. çok şükür bide artık 30dan sonra normalmiş kaşıntı. Napalm azcık daha sabredeceğiz. İnşaAllah sağ sağlim sağlıklı bebişlerimizi kucağmıza alırız

Canım bana odemdendir dedi krem verdi sürülecek iki miz de iyi haberler aldık çok şükür
Canım ellerim ve ayaklarım kasiniyor demissin benimde aynı olmuştu doktor gebelikte olur böyle şeyler dedi sonra aynı gün başka hastanede hastaneye yatırdılar beni gebelik kolestazı diye bi hastalık var ve tek belirtisi el ve ayakta kaşıntı daha ilerleyince bacaklarda karında heryerde kaşıntı oluyor ben ilaç kullandım ve çok şükür yavruma kavuştum 36 haftalık acil sezeryana alındım karaciğer degerlerinize baktirin ast alt benim yüksek olmasina rağmen doktor önemli değil gebelikte yükselir dedi allah karşıma çıkardı aynı gün üniversite hastanesine gittim. Allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsim

Ayy gerçekten mi . Bugün kü doktor da sonuçlar temiz dedi ama safra asitlerine bakmamız lazım dedi. Oda gebelik kolestazından bahsetti onuda başka bir hastaneye gönderdi. İnşaAllah haftaya iyi çıkar oda. Benim de iğn batar gibi kaşınıyor ama gece başlıyor gündüz yok çok şükür. Bu son bir haftadr başladı. Göbek felan zaten çatlıyor ondan ama ayak el sonra vücudumun başka yerlerinde iğne batar gğbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…