karnin buyuyo oyuzden catliyo dye kasnyo bnde yasadm bunu
Benim çatlağim yok canım ama öyle bi kaşınıyorduki kaşırken çiziliyodu artık. Malesef zaten bu hastalikta gece kaşınti oluyo zaten bide sabaha karşı olup geçiyor. Safra asitine baktiysa korkma safra asiti kesin sonuç çünkü. Onu laboratuvara gönderiyorlar hastanelerde makine olmadığı için. Inşallah bu hastalık sizlerde yoktur. Doktorun iyiymiş sevindim. Ben o gün o doktora inanmadım bu yüzden böyle yazılar goruncede hemen yazıyorumAyy gerçekten mi . Bugün kü doktor da sonuçlar temiz dedi ama safra asitlerine bakmamız lazım dedi. Oda gebelik kolestazından bahsetti onuda başka bir hastaneye gönderdi. İnşaAllah haftaya iyi çıkar oda. Benim de iğn batar gibi kaşınıyor ama gece başlıyor gündüz yok çok şükür. Bu son bir haftadr başladı. Göbek felan zaten çatlıyor ondan ama ayak el sonra vücudumun başka yerlerinde iğne batar gğbi
Ayrıca o kremlerde zararlıymış doktorlar mecbur dayanacaksın kullanma dedi banaCanım bana odemdendir dedi krem verdi sürülecek iki miz de iyi haberler aldık çok şükür
Allah razı olsun canım. Bendwn bugün üç tüp kan ald içinde safra asitiyle ilgili var dedi dahiliye doktorum. Ama tam safra asiti için başka hastaneye yönlendirdi. Bugün küler temizdi tabi haftaya bakalm ne çıkacak. KBenim çatlağim yok canım ama öyle bi kaşınıyorduki kaşırken çiziliyodu artık. Malesef zaten bu hastalikta gece kaşınti oluyo zaten bide sabaha karşı olup geçiyor. Safra asitine baktiysa korkma safra asiti kesin sonuç çünkü. Onu laboratuvara gönderiyorlar hastanelerde makine olmadığı için. Inşallah bu hastalık sizlerde yoktur. Doktorun iyiymiş sevindim. Ben o gün o doktora inanmadım bu yüzden böyle yazılar goruncede hemen yazıyorum
Inşallah oda temiz çıkar canım allah sağlık versin benden 9 tüp kan aldılar ve sonuç temiz dediler sonra hasta çıktım :) ama dediğim gibi benim o değerlerimde yüksekmis ve kesin sonuç safra asidi onuda yaptirmissin zaten allah sağlık versin bebeğine de sanadaAllah razı olsun canım. Bendwn bugün üç tüp kan ald içinde safra asitiyle ilgili var dedi dahiliye doktorum. Ama tam safra asiti için başka hastaneye yönlendirdi. Bugün küler temizdi tabi haftaya bakalm ne çıkacak. K
Inşallah canım. konu sahibine allah sağlık versin. ben hastalık yaşadım atlattım allah kimseye vermesin. Bana söyleyen olmamıştı bu hastalığın tek belirtiside kaşıntı konuyu görünce uyarmak istedimhep iyi dsun iyi olsn herksle ayni olmyblr sagsalim ccgnu kucgna alrsn insallh
yok cnm tbki soleyeblrsn bnde brseyi cok dsnrsem arastrsam her belrtyi yazp druyodum ole dsndm kafayi yemstm kendi dsnclermden sali gunude hamile oldgmu ogrendm bu seferde umursamcm bklm dsuk yaptm buda ole olmz insallhInşallah canım. konu sahibine allah sağlık versin. ben hastalık yaşadım atlattım allah kimseye vermesin. Bana söyleyen olmamıştı bu hastalığın tek belirtiside kaşıntı konuyu görünce uyarmak istedim
Allah tamamina erdirsin canım tabiki kendini iyi hissediyosan bi sağlık sorunun yoksa sürekli araştırıp pimpiriklenmek insanı kötü etkiler. Allah tamamina erdirsin. Kötü düşünme herkesin nasıl hamileliği devam ediyosa seninde eder allah'ın izniyle akışına bırak mutlu ol hamileliğin tadını çıkaryok cnm tbki soleyeblrsn bnde brseyi cok dsnrsem arastrsam her belrtyi yazp druyodum ole dsndm kafayi yemstm kendi dsnclermden sali gunude hamile oldgmu ogrendm bu seferde umursamcm bklm dsuk yaptm buda ole olmz insallh
aslnda pipirikli dglm ne oldu bna blmyrm ogluma hamile kaldgmda hc gtmdm hstnye 4 ay olna kdr dogdu masallh iyi dsuk ypndn oncede gtmdm dstu bu sefrde gdym ddm cnku beklmk zor olyo gercktn ya oglma krdes istyrm allh izn verrse tbi bklm beklnmdk anda geldi oglmda skılmasnAllah tamamina erdirsin canım tabiki kendini iyi hissediyosan bi sağlık sorunun yoksa sürekli araştırıp pimpiriklenmek insanı kötü etkiler. Allah tamamina erdirsin. Kötü düşünme herkesin nasıl hamileliği devam ediyosa seninde eder allah'ın izniyle akışına bırak mutlu ol hamileliğin tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?