eski haline dönersin hemde kısa sürede korkma... ama yemek düzeni kursan iyi edersin... tuzdan kaçın.Kızlar son aylarım yaklaştıkça kilolaımı iyice takar oldum ilk sıralar öyle değildim.
yediğimi içtiğime dikkat de etsem yine abartılı yiyordum şimdi de öyle kendimi hiç bir şekilde firenliyemiyorum mesela geceleri uykumdan kalkıp tatlı yiyorum yemekden daha fazla canım tatlı çekiyor hamile kaldığımda 58 kiloydum şimdi 74 oldum eski fotoğraflarıma bakıp acaba eski halime dönermiyim diye düşünüyorum.. eşimde rahatsız değil bazen soruyorum ona aşkım ben çok kilo aldım beni bu halimle de beğiniyormusun rahatsız ediyormu kilolarım seni diyorum oda saçmalama sen hamilesin can taşıyorsun ayrıca sana kilo yakışıyor diyip beni teselli ediyor ama ben fazla takıyorum sanırım hamileliğimi çok seviyorum sonunda bebeğime kavuşacak olmam beni takıntılarımdan biraz da olsa uzaklaştırıyo.. ona kucağıma alacağımı günü sayıyorum ama ister istemez kendimi beğenmemezlik durumları oluyor bu düşüncelerden nasıl uzaklaşabilirim sizce? Fikirlerinizi bekliyorum benim gibi hisseden oldumu hiç. Yorumlarınız için tşk ederim şimdiden
Tuzlu yemiyorum yemediğim halde çoğu zaman ayaklarım şişiyor.. Ama tatlıya aşırı düşkünüm bazen yemekden önce tatlı yiyorum bu sefer sofraya oturduğun zaman yemeği az yiyorum kendimi çok kaptırdım tatlıya :/eski haline dönersin hemde kısa sürede korkma... ama yemek düzeni kursan iyi edersin... tuzdan kaçın.
hamilelikte o ayaklar hep şişer ya şişmeyen ayak cok az gördümTuzlu yemiyorum yemediğim halde çoğu zaman ayaklarım şişiyor.. Ama tatlıya aşırı düşkünüm bazen yemekden önce tatlı yiyorum bu sefer sofraya oturduğun zaman yemeği az yiyorum kendimi çok kaptırdım tatlıya :/
Benim eşimde çok takılıyor bana özellikle şişko demesi canımı sıkıyor bana öyle deme diyorum seni kızdırmak hoşuma gidiyoe diyip benim de gülmeme neden oluyor :) kiyafete gelince bazen komple dolabımı boşaltıyorum hadi bi deneyim acaba hangisi olacak bana diye çünkü genelde salash giyîmeyi seven biriyim kendimce hepsi bol ama bi giyiyorum en bol kiyafetim bile dap dar geliyor daha da stresse giriyorum :/ inşallah dediğiniz gibi bebeğim doğduktan sonra emzirmeyle uykusuzlukla kilolarımı tez vakitte atarım tavsiyeniz içinde tşk ederim onlardan da yiyorum ama bazen de pasta çikolata veya baklava gibi şeyler feci şekilde canım çekiyor dayanamıyorum sanırım bi 20-25 kiloyla doğum yapacak gibi görünüyorum6. ayımdayım, başlangıçtan bu yana 10 kilo aldım ve sanırım en son 2-3 hafta önce filan tartılmıştım (Tam hatırlayamadım şimdi)
Daha da alırım var. Sabahları açlıkla uyanıyorum, gece 4-5 arası mutfakta aranıyorum. Doğurana kadar bi 15 kilo daha alsam,
ya ben kafadan toplamda 25 -30 kilo almış olacağım. Kendimi hantal hissediyorum, hantal ve fazlasıyla şüşko.
Ömrümde hiç görmediğim kilolardayım, daha da alacağım, aynaya bakıyorum, burnum şişmiş gibi ve artık gıdığım var.
Eşim de takılmayı seviyor bu halime, illa bi çatacak uyuz edecek, ben azıcık somurtur gibi olacağım, sonra hemen gelecek şaklabanlık yaparak gönlümü alacak. Bunu yapıyor şu ara, "Yapma, tersime denk geleceksin" dediğim halde yanaklarımı sıkıyor. Bazen sinir gülmeleri geliyor :)
Kendimi beğenemiyorum, çünkü sevdiğim, giyince kendimi iyi hissettiğim yazlık elbiselerimin içine giremiyorum.
Bacaklarım şişiyor, sanırım yakında sevdiğim ayakkabılarımı da giyemeyeceğim...
Bebişten sonra da kilo verilir, vücutlar forma girer. Sıkı bi diyet, biraz hareket ve pilates kursları, insan yeter ki kafaya koysun. Yapar.
Ama kendi kendime şunu da diyorum: "Hepsine değecek, aylarca beklediğim evladımla tanışacağım"
Şimdilik sadece buna odaklan ^_^
Not: Bu arada tatlı için dayanamıyorsan dondurma - ev yapımı meyveli yoğurt filan ye... En hafifleri bunlar.
Doğumdan sonra eşim öyle düşünürmü hiç diye aklıma gelmedi açıkcası o konu hakkında pek bi fikirde yürütemiyecem tatlıya gelince haklısınız ama baştan kendimi öyle alıştırmışım galiba :/Doğumdan sonra o kilolar eşinizin gözüne batacak tabii ki, içten içe keşke kilo verse diyecek. Ayrıca o tatlılara abanarak bebeğe kötülük yapıyorsunuz, kendinize de.
Meyvenin üstüne tarçın dökün, pekmez yiyin, süte biraz bal atın ısıtıp.Doğumdan sonra eşim öyle düşünürmü hiç diye aklıma gelmedi açıkcası o konu hakkında pek bi fikirde yürütemiyecem tatlıya gelince haklısınız ama baştan kendimi öyle alıştırmışım galiba :/
Haklısınız :/ geçen hafta gece 12 de canım aşırı şekilde çilekli pasta çekmişti eşime ilk başta söylemek istemedim girdim mutfağa aranmaya başladım neyle bastırsam diye daha sonra eşime söyledim dayanamayıpm oda sağolsun gitti bi açık pastane bulmuş aldı geldi 2 3 dilim felan yedim dediğimi gibi firenliyemiyorum hiç bi şekilde kendimi :/O tatlıların sana da bebeğe de faydası yok. Kendine gelmelisin
Bende öyle tahmin ediyorum bu gidişle :/Cok almissin. Son aylarda kilo alinir yani. Daha 2 ayin var. 25kiloyu gorursun
Meyvenin üstünde tarçını denemedim bak sadece sütlü tatlılarda kullanırım tarçını denememde fayda var en azında kalori düşüklüğü belki kilo almamı yavaşlatır :/ tşk ederim tavsiyeniz içinMeyvenin üstüne tarçın dökün, pekmez yiyin, süte biraz bal atın ısıtıp.
Canım aşırı tatlı tüketimi gebeyken insülin direncine yol açar bebeğe de çok zararlı lütfen kendini frenlemeye çalış,Meyvenin üstünde tarçını denemedim bak sadece sütlü tatlılarda kullanırım tarçını denememde fayda var en azında kalori düşüklüğü belki kilo almamı yavaşlatır :/ tşk ederim tavsiyeniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?