Hamilelik kıyafetlerini nerden alıyorsunuz?

darlyda

Sevgiyumağı
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
2.097
1.538
133
Herkese iyi akşamlar sevgili kk ailesi.

Yavaş yavaş göbeğim çıkmaya başladı. Eskiden girdiğim kotlarıma şuanda rahat rahat giremiyorum.

Çevrede ve internette biraz araştırma yaptım ama gönlümce kıyafetler bulamadım.
Sizler gebe kıyafetleri almaya başladınız mı yada alanlar hangi internet sitelerinden hangi magazalardan aldınız?

Kafam çok karıştı. Çok tarzda ve çok güzel kıyafetler göremedim. Tesettürlü olduğum için ekstra zorlanıyorum. Tesettürlü olanlar hangi sitelerden aldınız?
Geçici bi süreç olduğu için dolabımı doldurmak istemiyorum. Bi kaç elbise bir iki tunik ve pantolon yeterli diye düşünüyorum ve kilo aldıkça aşamalı alışverişe çıkmak daha mı mantıklı?

Çok uzun oldu kusura bakmayın son sorum da bebekleriniz için alışverişe ne zaman başladınız?

Hakkınızı helal edin uzun oldu bilgilendirir yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı akşamlar dilerim.

İyi akşamlar ,ben de aynı durumdayım sanki ben yazmışım gibi oldu :D Geçen gün biraz baktım mağazalara ama hiç bi şey bulamadım beğendiklerimde de beden yoktu :(

Hamileler icin hic de hos kiyafetler yok. Cok kısıtlı imkanlar yani.ben de o yüzden 3-4 bi kaç beden büyük kazak, 2 hamile pantolonu(LCW den) aldım. Eşimin tişortlerini giydim. Üstüme de normal hirkalarimi giydim. Zaten geçici bi süreç, bitti gitti.

İyi akşamlar ,ben de aynı durumdayım sanki ben yazmışım gibi oldu :KK70: Geçen gün biraz baktım mağazalara ama hiç bi şey bulamadım beğendiklerimde de beden yoktu :KK43:
Gerçekten artık bir markanın bir dükkanın yada bir internet sitesinin hamilelere kıyafet üretip satması gerek. Böyle madur bir durum.

Uygun fiyatlı ve güzel ürünler bulmak çok zor.

Bebek için alışverişe başladınız mı cinsiyet belli mi?

Hamileler icin hic de hos kiyafetler yok. Cok kısıtlı imkanlar yani.ben de o yüzden 3-4 bi kaç beden büyük kazak, 2 hamile pantolonu(LCW den) aldım. Eşimin tişortlerini giydim. Üstüme de normal hirkalarimi giydim. Zaten geçici bi süreç, bitti gitti.
Lcw de pantolon baktım almayı düşünüyorum bi tane şimdi bi tane son aylarda. Evdeki tuniklerim idare eder bi süre ama ilerde napıcam bilemiyorum.

Büyük bedenler daha mı mantıklı?

Gerekli oldukça alırım diye düşünüyorum .Şimdilik sadece pantolona ihtiyacım var. Lcw de gördüm ben de ama hiç beden kalmamıştı. Çok zayıfım :/
Bebek için de yine lcwde önden çıtçıtlı body ve ayaklı pijama aldım ikili. Cinsiyet erkek dedi doktor ama henüz başka bi şey almadım.Ablamlardan kalan kıyafetler var onlardan seçip daha sonra listemi yaparım diye düşünüyorum.

Az kalmış ,Sağlıkla kavuşursunuz inşallah :) Bizim yaza denk geldiği için zorlanıcaz gibime geliyor

Antalya da yaşıyorum şimdiden sıcaklar beni bunaltıyor bu yaz nasıl geçicek bilmiyorum. :)

Gerekli oldukça alırım diye düşünüyorum .Şimdilik sadece pantolona ihtiyacım var. Lcw de gördüm ben de ama hiç beden kalmamıştı. Çok zayıfım :/
Bebek için de yine lcwde önden çıtçıtlı body ve ayaklı pijama aldım ikili. Cinsiyet erkek dedi doktor ama henüz başka bi şey almadım.Ablamlardan kalan kıyafetler var onlardan seçip daha sonra listemi yaparım diye düşünüyorum.
Bende çok kilolu değildim ama şimdi aldım basımı gidiyorum. Sonu nasıl olucak allah büyük.

Benim bebeğim cinsiyetini ısrarla götermiyor ayın 25 inde tekrar gidecem artık gidip alışveriş yapmak istiyorum :))

Allah yardımcımız olsun,tesettürlü olunca daha zor. Benim doktorum çok iyiymiş cinsiyet konusunda arkadaşının tavsiyesiyle gittim 9.haftada erkek bu demiş ve tutmuş.Ona ilk gittiğimde 13 haftalıktı söyledi hemen bana da. Ama yine de bi sonraki kontrolden sonra alışverişi hızlandırırım kesin olsun :)

Allah yardımcımız olsun,tesettürlü olunca daha zor. Benim doktorum çok iyiymiş cinsiyet konusunda arkadaşının tavsiyesiyle gittim 9.haftada erkek bu demiş ve tutmuş.Ona ilk gittiğimde 13 haftalıktı söyledi hemen bana da. Ama yine de bi sonraki kontrolden sonra alışverişi hızlandırırım kesin olsun :)
Çok istedim ama hep poposu dönük gittiğimde yüzünüde göremedik :) bende alışverişe başlamak için çok heyecanlıyım ama işte öğrenemedim. :))

Evet tesettürlü olunca daha bi zor sanki lcw de kendime sadece pantolon bulabildim onun harici pek birşey yok. Tuniklerim çok dar değildi idare ederim 2 3 ay daha ama hayırlısı en iyisi elbise almak hem antalyanın yaz sıcağı biraz daha çekilesi olur :)

Çok istedim ama hep poposu dönük gittiğimde yüzünüde göremedik :) bende alışverişe başlamak için çok heyecanlıyım ama işte öğrenemedim. :))

Evet tesettürlü olunca daha bi zor sanki lcw de kendime sadece pantolon bulabildim onun harici pek birşey yok. Tuniklerim çok dar değildi idare ederim 2 3 ay daha ama hayırlısı en iyisi elbise almak hem antalyanın yaz sıcağı biraz daha çekilesi olur :)

Bizimki yüzüstü yatıyodu doktor sürekli sallayıp durdu karnımı öyle hareket etti :D Sen de çok beklemezsin inşallah insan merak ediyor. Tesettür elbise de bulmak zor uzun kollu yakası kapalı anca tesettür sitelerinden bulunur sanırım.Sefamervede uygun fiyata gördüm bi kaç model,bir de penye pantolon etekler vardı 30 tl.

Bizimki yüzüstü yatıyodu doktor sürekli sallayıp durdu karnımı öyle hareket etti :KK70: Sen de çok beklemezsin inşallah insan merak ediyor. Tesettür elbise de bulmak zor uzun kollu yakası kapalı anca tesettür sitelerinden bulunur sanırım.Sefamervede uygun fiyata gördüm bi kaç model,bir de penye pantolon etekler vardı 30 tl.
Amin inşallah iki hafta sonra tekrar gidicem inşallah gösterir. :) sağlıcakla gelsinde cinsiyet önemli değil benjmki sadece alışverişe başlamak için :))

Sefa merveye baktım da beden olarak beğendiklerim yoktu. Hamile kalmadan öncr 34 36 giyiyordum şimdi kaç beden almam gerek bilmiyorum. Önce bi mağazalara bakayım 40 falan alsam uzun süre idare eder beni. Şimdiye kadar 2 kilo aldım ama göbeğim fırlamış gibi.

Teşekkür ederim ilginiz için :)

Amin inşallah iki hafta sonra tekrar gidicem inşallah gösterir. :) sağlıcakla gelsinde cinsiyet önemli değil benjmki sadece alışverişe başlamak için :))

Sefa merveye baktım da beden olarak beğendiklerim yoktu. Hamile kalmadan öncr 34 36 giyiyordum şimdi kaç beden almam gerek bilmiyorum. Önce bi mağazalara bakayım 40 falan alsam uzun süre idare eder beni. Şimdiye kadar 2 kilo aldım ama göbeğim fırlamış gibi.

Teşekkür ederim ilginiz için :)

Bana da hiç farketmez ama belli olunca çok sevindim tabi insan hemen alışverişe başlamak istiyor çok keyifli :)
Bizim bedenlerimiz de yakın demek ki,ama 40 büyük olmaz mı bilmiyorum ki.

Back
X