- 30 Ocak 2015
- 104
- 64
- 98
- 32
Evet ya ben de çok zorlandım pantolonlar ya kısa bilekten ya çok dar ya da yırtık bende bir tane normal pantolon buldum lcw de aldım şimdilik çok rahat. Üstüme de bir kaç gömleğim vardı şuan iyiyiz çok şükür.
Burada eğitim araştırma hastanesi var orada daha önceleride gittiğim ilaçları yazdırdıgım bir doktor var çok beğeniyorum kadını. Nasıl olacak acaba uzun sürüyor sanırım ayrıntılı ultrason. Inşallah memnun kalırım kalmazsam da cuma kendi doktoruma gidicem 250 dedi. Diğer 3 lü tarama için kan testinden ayrı para alacakmış.
Sizin adınıza çok sevindim. Antalya çok sıcak bir kaç kere eşimle dolaşırken tansiyonum düştü.
Alışverişe başladınız mı? Ben bir kaç zıbın falan aldım. :)
Çok geçmiş olsun valla dikkatli olmak lazım sıcaklar tehlikeli olabiliyor,bir daha olmaz inşallah.
Ben kan tahlillerimi falan hep devlet hastanesinde ve sağlık ocağında yaptırıyorum,3 lü test de yapıldı ama almadım sonucunu,strese girmek istemedim :/
Bebek için ufak tefek bi şeyler almaya başladım,LCW'de ikili önden çıtçıtlı body beğendim,alt takımı da var patikli pijama gibi.Grili beyazlı bulunca aldım,her şey mavi mavi olmasın dedim.H&M'de de güzel şeyler vardı ama oraya daha sonra tekrar bakıcam. Bir de burda meşhur bi pazar var orda 3,5 ve 7,5 liraya çok kaliteli bodyler,tişörtler,pijamalar bulduk,Zaranın bile ürünleri vardı,İnstagramda 40 liraya satılan takımlar 20 liraydı. Bu fiyatları gördükten sonra mağazalar aşırı pahalı geldi;çünkü pazardakilerin kumaşları daha bile güzel. Şimdilik çok fazla almadım,yeğenlerimden kalan hiç eskimemiş kıyafetler de var,onlar elime geçince bi liste yaparım eksikleri dedim.
Kıyafet dışında da marketlerde indirimde denk geldikçe pamuk mendil,bakım örtüsü,banyo eldiveni gibi şeyler alıyorum.Yakınlarımdan alacaklarım da var küvet vs. Bir de ahşap bi beşik var yeğenimin ama yerimiz olur mu ona bilemiyorum,bi kaç ay sonra taşınıcaz inş.Sizin de var mı çocuklu yakınlarınız? Çok işe yarıyormuş valla :)