Şimdi kizlar geçen ay bütün hamilelik belirtilerini yaşamıştım ama regl olmuştum ve geçen ay yumurtlama takibi yapmıştım ona göre ilerlemistim tutmamisti. Bu ay hiçbir şey yapmadım kafama da takmadım zaten bu ay iş ile meşgul oldum yoğun geçti zaten ovulasyon testi falanda yapmadım yapmak istedim ama nasiptir ya eczanede bulamadım 2 eczaneye gittim. En son 8 Şubat'ta regl oldum normalde geçen ay yunurtlama günüm 14. Gün olmuştu ama bu ay test yapmasamda vücudumu biliyorum 19 Şubat'ta yumurtladigimi düşünüyorum üstünden 5 gün geçti bugün goguslerimde bir ağrı var uçlarında dokununca falan çok çok çok hafif arada yoklayan kasik ağrım var bide oructanmidir nedir bir hafif baş dönmesi yaşıyorum onun haricinde normalim sizce ne zaman belirti başlar varsa yumrutlamadan ne kadar sonra belirti gösteriyor hamilelik varsa??? Ve bu arada şunu ekliyim cidden herşeyi doğru yapsanız da sağlıklı olsanız da kafaya takınca ve stres yapınca cidden olmuyor ve hamile gibi hissediyorsunuz kesin olacak diyorsunuz olmuyor bence hiç düşünmeyip başka işlerle meşgul olmak size daha iyi hissettiriyor ben 5 aylık evliyim cidden çok istiyorum bir bebişim olsun inşallah şu mübarek Ramazan ayında dualarımız kabul olur ve bebek isteyen herkesin hayırlı haberlerini alırız :))) sevgiyle kalın