- 19 Kasım 2013
- 245
- 49
- 118
- Konu Sahibi tazegelin5
-
kasıklarım belim ağrıyor çok fena nefesim daralıyor ve hiç beklemiyordum bu ay kaza oldu ama tam günümdeydi adetime 11 gün var ama dünden beri kendimde değişiklikler hisediyorum kasıkalrım ara ara ağrı ve sürekli bir baskı var şimdide nefes darlığı çarpıntı başladı kasıklarımdaki damarlar hep belirgin kendimde hisettiğim en önemli değişiklikler yoksa daha var bu nedir test yapsamda çıkmazmı
Canim gebelik belki vardir ama agrilarinin nefes dararlmasinin sebebi bu olmayabilir bi doktora gitseydin idrar yollarinda enfeksiyon varsa yada kum flan onlarda yapar daha gebelik belirtisi icin cok erken adetine bi kac gun olsa gebelik olusmup belki bole agri yapar ama dahada cok var ama ihmal etme idrar testi yapar doktor iltahaplanmaya bakar oda ates ve carpinti yapiyor
daha ovulasyon yeni olmuştur yahu
kasıklarım belim ağrıyor çok fena nefesim daralıyor ve hiç beklemiyordum bu ay kaza oldu ama tam günümdeydi adetime 11 gün var ama dünden beri kendimde değişiklikler hisediyorum kasıkalrım ara ara ağrı ve sürekli bir baskı var şimdide nefes darlığı çarpıntı başladı kasıklarımdaki damarlar hep belirgin kendimde hisettiğim en önemli değişiklikler yoksa daha var bu nedir test yapsamda çıkmazmı
canım bende suan aynı senin durumundayım kahvaltı yapmadan aksam yemegne kadr yemesem aramzdım o derece şimdi acıkıorum paso buzdolabına gidiyorum,kasıklarım arara sanki adetem gelcekmiş gibi agrıo,hatta gidip wcye acaba erkenmi geldi die baktgm bile oldu daha 11gün var beyaz akıntımda var gögüslerimde acıo,bnde oldu galiba bu diorum inş.hamişizdir hayırlısı hakkımızda...
adetime 13 gün var ve hiç bel ağrım kasık ağrım olmaz idrarım koyu dudaklarış şiş kızkende belim ağrımazdı adet öncesi geçtim daha çok var bacaklarım damarlaştı iştahımda açıldı 50 kiloyum 32 34 beden yemezdim ya objektif olursan sence olmazsada üzülmeme daha ilk deneme idi ama tam günde
Csnim seni bitmek bilmeyen bir hafta bekliyor. 8 gun sonra flan bi idrar testi yap bakalim belki cikar benim adetimden 3 gun once cikmisti idrar testinde
inşallahama herkez erken diyor 8 9 günde belirti başlamaz ama tam günüzde isek diyorum bende ayy ne biliyim daha düşünmiycem kendimi yedim bitirdim azcık buzdolabınladıkileri yiycem şimdi
ben dolabı boşaltım çoktan sabh olsada alışverişe gidip doldursam tekrar şimdiden yarnki yemegin hayalini kuruyorum,ki ben normalde eşim nerdeyse burnumu sıkıp zorla yedrcek o derece iştahsızdm,hadi bakalım nası geccek bu 10 gün:)senin akıntın varmı bende var baya
yaşın kaçtı acaba kaçıncı denemen
23 yasındayım 4.ayım,senin?
Adetine 11 gun var ovulasyon yeni bitmis. Belirti hissetmen cok zor eger hamileysen de. Belki psikolojik olarak hissediyosundur. Ozellikle nefes darligi vs cok erken.
Allah gonlune gore versin,hakkinda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?