Aşılama hamilelik korkusu:(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kedilalesi

bebiko Italiano-2
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
873
10
623
Diğer
slm kızlar,yaklasık 4,5 yıllık evliyim.ama henüz bebek sahibi değiliz.aşılama yaptıracağız. ama beni düşündüren daha başka birsey var. Hamilelikten acaip tırsıyorum. Dr.a muayene ye gittiğimizde bile cok geriliyorum değil ki hamilelik değil ki doğum:(nasıl olcak bu işler bilmem. bebek sahibi olmayı ben de cok istiyorum. iyi de bir anne ( fedakar, özverili, sabırlı, sevgi dolu) olacağıma inanıyorum ama.....lütfen bana yardımcı olun.bunları tek hisseden ben miyim acaba?umarım benim gibi tırsıklar da :) vardır....herkese selamlar, sevgiler.....

canım benım bende aynı duyguları yaşıyorum ya bebegım olmazsa dıyede çok endışelenıyorumda ilk başlarda istemıyordum ama bır suru sorun çıktı bırkere aşılamam yapıldı tutmadı laparoskobı oldum tuplerım yapışıktı ayrıldı rahım fılmı çekıldı igneden korkan ben butun bunları yaşadım sırf anne olabılmek için korkunu yenebılırsın canım sormak istedıgın bışey varsa sorabılırsın canım

canım benım bende aynı duyguları yaşıyorum ya bebegım olmazsa dıyede çok endışelenıyorumda ilk başlarda istemıyordum ama bır suru sorun çıktı bırkere aşılamam yapıldı tutmadı laparoskobı oldum tuplerım yapışıktı ayrıldı rahım fılmı çekıldı igneden korkan ben butun bunları yaşadım sırf anne olabılmek için korkunu yenebılırsın canım sormak istedıgın bışey varsa sorabılırsın canım
ne kadar da aynı şeyleri yaşamışız ve hissetmişiz:) ben de laporoskopi oldum , film cekildi ama şimdiki dr. 2. filmi istiyor. sil baştan aynı şeyler:( şu an bebğin var mı ?eğer varsa gercekten cok sevinirim ve hamilelik nasıl geciyor. teşekkürler,sevgiler...

canım bebek yok ikincı aşılamayı ocakta yıne deneyecegız keşke hepimiz anne olsak ama zamanı var demekkı canım ya hergece hepımız ıçın dua edıyorum rabbım dualarımızı gorur kabul eder inşşşşş neden 2.fılmı ıstıyor anlamadım canım sorun neydı nasıl bır tedavı gordun

canım, ilk filmde tüpler kapalı göründü.bu yüzden laporoskopi oldum.ameliyat sonucunda hersey normal dendi.( bunların herikisini de izmirde uaptırmıstım ) şimdi aydın'da bir dr.a gitmeye basladım o ameliyat sonucuna pek güvenemedi o yüzden 2. filmi istedi.yaa artık olacaksa olsun hayırlısıyla hep sil baştan sinir geldi üstüme...allah her isteyene bebek versin bizi de fazla uğrastırmasın insallah...

slm kızlar,yaklasık 4,5 yıllık evliyim.ama henüz bebek sahibi değiliz.aşılama yaptıracağız. ama beni düşündüren daha başka birsey var. Hamilelikten acaip tırsıyorum. Dr.a muayene ye gittiğimizde bile cok geriliyorum değil ki hamilelik değil ki doğum:(nasıl olcak bu işler bilmem. bebek sahibi olmayı ben de cok istiyorum. iyi de bir anne ( fedakar, özverili, sabırlı, sevgi dolu) olacağıma inanıyorum ama.....lütfen bana yardımcı olun.bunları tek hisseden ben miyim acaba?umarım benim gibi tırsıklar da :) vardır....herkese selamlar, sevgiler.....

canım sen bu saydıklarından korkma hepsi gelir geçer bebeğini kucagına aldığında hepsini unutursun...
bende çok istiyorum bi bebeğim olsun...:Saruboceq:
ama benim korktuğum tek şey,onu hayırlı bi evlat olarak yetiştirebilecekmiyim,ortam kötü sonuçta neler görüyoruz okuyoruz...
rabbim korusun ...:Saruboceq::Saruboceq:

Anne olmayı çok çok istememe rağmen bende de doğum korkusu var. Ama herşeyden korkan ben, 3 aşılama, 1 tüp bebek yaptırdım, histereskopi yaptırdım...Bunlara dayanabildiğimize göre doğumada dayanırız bence. Yeter ki Allah bize bi yavru versin, ve eminim hepimizde çok iyi anneler oluruz çünkü çok sabrediyoruz, çok emek veriyoruz kavuşmak için. Allah hepimize o duyguyu tattırsın inşallah.
Ben bu tedavilerden dolayı 7-8 kilo aldım, özellikle tüp bebek işleminden sonra göbek oldu ve gitmiyorda. Yalnız dr um bana kilo almamın iyi olduğunu söyledi, vücut biraz yağlı olursa daha kolay tutunuyormuş embriyolar.

Anne olmayı çok çok istememe rağmen bende de doğum korkusu var. Ama herşeyden korkan ben, 3 aşılama, 1 tüp bebek yaptırdım, histereskopi yaptırdım...Bunlara dayanabildiğimize göre doğumada dayanırız bence. Yeter ki Allah bize bi yavru versin, ve eminim hepimizde çok iyi anneler oluruz çünkü çok sabrediyoruz, çok emek veriyoruz kavuşmak için. Allah hepimize o duyguyu tattırsın inşallah.
Ben bu tedavilerden dolayı 7-8 kilo aldım, özellikle tüp bebek işleminden sonra göbek oldu ve gitmiyorda. Yalnız dr um bana kilo almamın iyi olduğunu söyledi, vücut biraz yağlı olursa daha kolay tutunuyormuş embriyolar.

canım senın aşılaman ve tupbebek neden tutmadı tupbebegın tutma şansı daha yuksek dıye bılıyorum

ben henüz asılama yaptırmadığım için doru drüst ilaç kullanmadım. sadece folik asit kullandım o da pek düzenli değil.

canım ben tedavıye başlamadan once 1sene once yanı 60kıloydum aşılama tedavısınden sonra bı baktım 70 olmuşum veremıyorumda kaldılar bende gobek çıktı ıyıce

yumurtalar gelişsın dıye 11gun gobekten hormon ignesı vurdum kendıme o benı şişirdı kullandgım ilaçlar hep hormon ilaçları

ben aşılamalarda sadece klomen kullanmıştım onlar pek kilo yapmadı ama tüp bebekte aldığın hormon daha fazla. Folik asiti 2 yıldır kullanıyorum ve bi sürü vitamin verdi dr onları kullanıyorum. Kilo aldığım için üzülüyordum dr öyle söyleyince çok sevindim. Fazla kiloyu istemiyoruz ama zayıflığıda istemiyoruz, kilo alman benim işime gelir dedi aynen. Bende ilk defa duydum kızlar. Ben bi de 31 yaşındayım nası vercem bu kiloları ya 63 kilo oldum :( Anne oluyum da bi vericem napalım herşey onun için

Ve ben doktora dedim ki hocam tüp bebek iğneleri yaptı bu kiloyu onlar yapmaz diyo nasıl yapmıyo ya, herkez alıyo ama bi ben değilki. Davul gibi şişiriyo resmen.

canım senın aşılaman ve tupbebek neden tutmadı tupbebegın tutma şansı daha yuksek dıye bılıyorum

İşte bunu cevabı yok canım, inan bende bilmiyorum. Çünkü ne eşimin ne benim hiçbir sorunumuz yok. Tüp bebekte şans tabi daha fazla 4 tane en iyi kalite embriyo transfer edilmişti herşey çok iyiydi, ama olmadı, şok olduk. Ama veren Allah sen elinden geleni yapsanda Allahın takdiri herşey ne yapabiliriz ki. Şu an 2.tüp bebek tedavimi oluyorum. Allah bu sefer yüzümüze baksın inşallaj

merhabalar bende bebiş istiyorum ama olmuo 22 yasındayım 2 yıllık ewlıyım 1.5 yıldır ıstıoz ama nafıle bu ay cok umutluydum ama olmadı bu ay ara werıp bı dahakı ay daha agır her gun yapılan ıgneler warmış onlara başlıycam sımdıye kadar 6 ayda ovitrelle we klomen kullandım kısmet artık pekde umudum yok ama napalım ,
kıslar ya gercekten doktorlar kılo aldırmaz dıo ama aldırıo walla bende aldım
hem hamiş olamıyorum ama bı yandan da bende korkuyorum testler kan aldırmak bıle beni kotu yapıo dogum falan dusunemıyorum allah bebiş wersinde hepimize doogumda kolaylıkta werir hayırlısıyla..........
inşallah herkes 2009 yılının ilk aylarında hamile kalır .........AMİN..........

tup bebek çok masraflı dıyorlar ne kadar tedavısı tup bebegın canım insan maddı yonden çok etkılenıyor

Back
X