• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ve cinsellik hakkında yardım..

yok be o kadar ciddi boyutta değil inan bana burada neleri okuyoruz. iyisiniz iyi dert etme kendine :)
Okumadigim konu kalmadı zaten daha da korktum dogum yapanlarin durumu daha da vahim malesef ahh bu erkekler elde edene kadar çıldırirlar elde ettikten sonra nasılsa yanlarındayız istedikleri an ulaşıyorlar diye eski kıymetimiz kalmiyor

Destegin için teşekkür ederim inşallah döner normale doğumdan sonra birde çatlamaya basladimmi iyice psikolojim bozulacak sanırım simdi 7. aya girdim sen kac aylık hamilesin
Ben de 7. ayı ortaladım, yarın 29. haftam başlayacak ama çatlamamak için bayağı bakıyorum kendime. Her gün düzenli olarak çatlak kremleri ve yağlar sürüyorum. Muhakkak ılık duş alıp, yağlı vücut peelingi yapıyorum. Bol bol da su. Şu ana kadar bir sıkıntı olmadı. İnşallah da olmaz.

O kendini çekmişken ben istersem ya da belli edersem o iyice kendini çekermiş gibi geliyor bana hep .oyuzden bende komple çektim kendimi ama bende insanım cinsellikten soğuyan sadece erkekler degilki benim ateşimi söndürüyor böyle
canım eşin kendini seni istemediğinden değil bebeğinize veya sana herhangi bişi olmasn die çekiliyor bunu yazmışsın zaten. yani herşey normalken kendini çekseydi hamile vs olmasaydın neyse derdim. ama sırf sağlığını düşünmüş burda. kısasa kısas gibi bende yanaşmam falan deme bence. ben eşimin öyle düşünmesini çok çok normal buluyorum ve o kendini çekmiş olsa bile istiyorsam yaklaşıyorum sonrasında gelişiyor zaten. böyle yap sende ateşin falan düşmez :KK36::KK74:

Ben de 7. ayı ortaladım, yarın 29. haftam başlayacak ama çatlamamak için bayağı bakıyorum kendime. Her gün düzenli olarak çatlak kremleri ve yağlar sürüyorum. Muhakkak ılık duş alıp, yağlı vücut peelingi yapıyorum. Bol bol da su. Şu ana kadar bir sıkıntı olmadı. İnşallah da olmaz.
Inşallah canım inşallah.. ne güzel sen düzenli yapiyormussun bana bu iş genetik naparsan yap catlayacaksan çatliyorsun diyor herkes buda düzenli yapmama engel oluyor hafta bir iki kez zeytin yağı sürüyorum bide kakao yagi duydum onu alcM

canım eşin kendini seni istemediğinden değil bebeğinize veya sana herhangi bişi olmasn die çekiliyor bunu yazmışsın zaten. yani herşey normalken kendini çekseydi hamile vs olmasaydın neyse derdim. ama sırf sağlığını düşünmüş burda. kısasa kısas gibi bende yanaşmam falan deme bence. ben eşimin öyle düşünmesini çok çok normal buluyorum ve o kendini çekmiş olsa bile istiyorsam yaklaşıyorum sonrasında gelişiyor zaten. böyle yap sende ateşin falan düşmez :KK36::KK74:
Tavsiye için teşekkür ederim keşke bukadar alıngan olmasaydım.. sen ne güzel düzene oturtmussun darısı bana

Inşallah canım inşallah.. ne güzel sen düzenli yapiyormussun bana bu iş genetik naparsan yap catlayacaksan çatliyorsun diyor herkes buda düzenli yapmama engel oluyor hafta bir iki kez zeytin yağı sürüyorum bide kakao yagi duydum onu alcM
Hayır canım, benim annemin aşırı çatlamış karnı ama ablamda hiç olmadı. Benim de şu ana kadar çatlamadı ama çok kilo da almadım. Belki o da etkiliyordur. Ablam da çok almadı ama sen her gün düzenli nemlendir ve bol su iç. O zaman da çatlarsa yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
hakiki zeytinyağ dışında bişeyin iyi geldiğini duymadım bende artık onu kullanmaya başlıcam. bide karın bölgesi karışırsa kaşımayın ovalayın diyorlar kaşıdığımız yerler genelde çatlıyormuş.hatta bebeğe bebek yağı almak yerine hakiki zeytinyağ masajı yapmak daha sağlıklıymış :)

noram noram

Evli olmadığım için ve bu konulara uzak olduğum için çok premses gördüm seni:KK53:
Kendime dokundurtmcam falan ağır trip barındırıyorsun
Haftada 4e düştü diye alıngan olman da beni benden aldı:confused:
Enerjinize sağlık

bazi hamileler ne kadar vucutlari degisse de cok aktif olabiliyorlar haytatta, siz de aktifsiniz ne guzel.

esiniz yorgunluk vs cekiyorsa belki de bu ise odaklanmak lazim, vitamin takviyesi alabilir, veya uykusuzluk mu cekiyor ona odaklanabilir, veyahut spora baslayabilir, kis yorgunlugunun en buyuk carelerinden biri bu bence. Yani bu problemin cozulmesine odaklanin bence, triplenerek cozulecek bir mesele degil cunku. Adam yorgunsa yorgundur yani.

Yediklerinize ve kilonuza dikkat edin. 30. haftadan sonrası çatlak için çok önemli . Kreme ve duşa devam tabi ki :)

Gebelıgın basların da bır ıkı oldu sonra aylarca dokunmadı bebege zarar olur dıye sımdı bebegım uc aylık hala tık yok gercı bende de İstek kalmadı dogumdan sonra boyle oldum ve bebekten dolayı ayrı yatıyoruz gercı gecen gun cok ozledıgını soyledı Bıraz yakınlaşma oldu ama bebısten dolayı fırsat yok sımdı emzırdım uyudu oturdum yataga mesajı yazıyodumkı bızım kucuk bıdık uyandı :) yıne emzırmeye devam bunlar ıyı gunler yanı dogumdan sonra zorlastı :)

Canım haftada 4 gün evliligimizin 4 5 ay sonrası giderek azalıyor diye bu hiddetim zaten .. hamile kaldım haftada bir iki oldu dediğin gibi doğurunca ayda bire düşecek galiba:KK70:
İnşaallah oyle olmaz canim. Zor oluyor ama olursa da takilma bircok kimsede olan bisi

ay ben çocuk uyanık tekmeliyo ayıp mı diye düşünüyom da adama yanaşamıyom kızzz adamda çocuğa ya bişey olursa diye korkuyo napalım ne kaldı be şunun şurasında haftada bir oluyo onunda belli bi günü yok valla ne zaman isyersek o zaman sabah öğlen akşam farketmiyo

Hayır canım, benim annemin aşırı çatlamış karnı ama ablamda hiç olmadı. Benim de şu ana kadar çatlamadı ama çok kilo da almadım. Belki o da etkiliyordur. Ablam da çok almadı ama sen her gün düzenli nemlendir ve bol su iç. O zaman da çatlarsa yapacak bir şey yok.
Haklisin tedbir almak lazım gerçekten ablan hiç çatlamadimi ya ne kullanmis

Evli olmadığım için ve bu konulara uzak olduğum için çok premses gördüm seni:KK53:
Kendime dokundurtmcam falan ağır trip barındırıyorsun
Haftada 4e düştü diye alıngan olman da beni benden aldı:confused:
Enerjinize sağlık
Kendimi yanlış anlatmışım galiba haftada 4 e düşmesi değil di sıkıntı giderek azalması önce hergün sonra haftada 4 şimdi haftada 2 diye gidiyor isyanım bana yanıp tutuşan adamın bukadar cabuk bireylere doymuş gibi davranması yaa haksız olamam ancak abartıyor olabilirim :D

Back
X