• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ve cinsellik hakkında yardım..

Selam kızlar okadar doluyum ki nerden başlasam bilmiyorum.. eşimle deli gibi bir tutkuyla aşkla evlendik 1 buçuk yıllık evliyiz evlenmeden önce bana karşı müthiş tutkuluydu evlendikten sonra da bi süre böyle gitti aynı tutkuyla ama sonra yorgunluğu tutkusunun önüne geçmeye başladı yani hergün bana yaklaşmaya çalışırken bu haftada 4 e indi bu sizce evliliğin sorumluluğundan mi olmuştur tabi önceden üzerinde daha cok çalışıp aha cok kazanmalıyım stresi yoktu şimdi hep bana daha iyi bir yasam sunmak istiyor ..neyse şimdide hamileyim başlarda bebeğe birşey olacak korkusu sardı beni dedi ukalalık olarak algılamayın çevrem tarafından esim tarafından çok beğenilen bir kadınım çok bakımıyımdir kendime kendim için bakarım en başta eşim beni işten gelip asla pijamayla göremez çok hasta değilsem ve arzulamıyormuşum gibi hissetmek gururumu kırdı sonuçta hamilelik suretindeyim ve zaten psikolojim iyi değil kilo alıyorum karnım büyüyor bana kendimi daha iyi hissettirecegi yerde arzulanmiyormusum gibi hissettirdi ve kavga çıkardım seninle doğum yapana kadar asla birlikte olmayacağım dedim baktım pişman oldu ben dayanamam filan demeye başladı son nokta cinsel hayatımız her hafta hafta sonu c.tesi pazar olmaya başladı bir iş gibi olsun diye oluyordu bana göre ona göre ise beni düşündüğü için ev işinden yorulduğum ve hamilelikten belim ağrıdıgindan bana yaklaşmıyormuş hafta ici ne alaka anlamadım aslında kendi yorgunluğundan yani önceden canı çektimi hiç biseyi düşünmezdi bu adam! Ben bu duruma sınır oldum tabi bu hafta sonu yine yakmamak istedi canim istemiyor beni cinsellikten soğuttun bir işe döndü bu ve ben yapmak istemiyorum dedim sinirlendi baya ama beraber olmadım istersen kavga et dedim olmayacam istemiyorum ! Önceden durduk yerde opusurduk kendiliğinden başlardı birşeyler ve bu tutkuyu ozledim:KK43: bir kere gurur yaptın ya artık ne yaparsam yapım istemiyorum diceksin herşeyde senin egon senin gururun biraz çemkirdi ama çok uzatmadı neyse eklemeliyimki günlük hayatta muhteşem bir kocaya sahibim yani cinsellikte sorunlarımız var ama inanın işten gelir iki dakika yanımdan ayrılmaz asla bensiz tv bile izlemez eli hep üzerimdedir devamlı öper koklar sarılır güzel sözler söyler yani ilgisi aynı sadece eskisi gibi tutku yok sanki:KK43: şimdi bana akıl verin.. ne yapmalıyım? Ben uzuuun süre kendime dokundurtmayi düşünmüyorum yani özlemesi gerekiyor sanki kendine gelmesi için yanlışımı düşünüyorum? Akıl verin kızlar bu konular kimselere anlatilamiyorda cevaplarinizi bekliyorum..
aslında hamile kalınca, kadınlarda bir isteksizlik olur genelde...ama erkek olsaydım, hamile bir kadın banada çekici gelmiyebilirdi...

canım bende hamileyim ve eşimde senin eşin gibi düşünür. ki benim eşim akrep burcu ve sekse çok önem veren birisi ama sırf bebeğimiz için yeri geliyor uzak duruyoruz. başlarda hele ben gerçekten o kadar bitap düşünüyordum ki halimi görüyordu. halada inanın karnım büyüdükçe artık zor oluyor belime ağırlık biniyor her ilişkiden sonra ağrı hissediyrm. etkiliyor illaki hamilelik cinselliği.. ama ne güzel eşiniz anlayışlı bence hamilelik hormonlarından ötürü biraz hassaslaşmışsın :) ayrıca canın istiyorsa sen yaklaş her zaman eşinden bekleme haftasonu die düşünme de mesela hafta içi sen yaklaş bazen. ve aranıza hamilelikte olsa sınır koymanı tavsiiye etmem çünkü doğumdan sonra bi süre zate birlikte olamıyorsun o esnada soğumasın bence şimdiden sınır koyma o yüzden

Bu duygular karşılıklıdır, siz arzulanmak istiyorsunuz ama eşiniz de bunu isteyebilir ve hamilelik cidden cinselliği etkiliyor. Şu an rahat hareket edemiyorum, çok aktif değilim, karnım büyüdükçe zorlanıyorum. Deli gibi istesem bile isteksizlik oluyor bu sepelerden ötürü, e eşim o halimi gördükçe adam üzerime mi atlasın? O, o kadar arzularken istediğim şekilde karşılık verememek kendimi yetersiz hissettirir, bu yüzden ben yakınlaştığım zaman yakınlaşması çok ince bir davranış.

Ayrıca vücut cidden orantısız büyüyor, bunu kabullenmek gerek, hamile bir kadın cinsel manada çekici durmuyor. Ama bu geçici bir süreç. Hamileliğin daha tatlı evreleri var, bence bunlara odaklanmak daha mutlu ediyor.
Çok mantıklı yaklaşmışsın olaya doğru söylüyorsun aslında ama hamileli süreci yaşananlar bence alışkanlık haline geliyor bur süre sonra doğumdan sonra da bir süre bu şekilde devam e sonra biz bu cinsel hayatımızı nasıl alevlendircez tekrar galiba bi en az 2 3 yıl Cocuk yapmadan evliliği yaşamak lazım

Canım anlat bana biraz hiç mi olmuyor istemiyor yaklaşmıyor..
ay canım ya :) benım kızım çok gazlı bir bebek haliyle fırsat bulunca uyumak istiyorum gece yatağa geçtiğimde bebeğe dönük uyuyorum falan..dün eşime döndüm sarıldım adam özlemişim seni aynı evin içinde diyor :) biz haftada bir bazen bir kaç güne bir beraber olabiliyoruz oda afedersin uzun süremiyor çocuk uyanıyor ağlıyor vs.. tabi herkesin şartları farklıdır bizim dersler de var çalışmamız gereken ona da vakit bulmaya çalışıyoruz..gelgelelim bebeğinle oynarken ikinize bakarak gülümsüyorsa vs böyle anlar paha biçilmez oluyor :)) cinsellik çocuktan sonra ikinci planda kalıyor ancak asla arada soğukluğa dönüşmüyor..en azından bizde öyle oldu

Bu kadın desteğine hayranım iyiki kadınım diyorum valla çok iyi geliyosunuz sağol.. dediğin gibidir belkide karnım büyüdükçe ben kendimi çekici hissetmiyorum sevimli görünüyorum sadece oyuzden psikolojim bozuluyor olabilir :KK70: ahh ama yinede bir kaç aydır bir kerede hafta içine denk gelmezmi ya hep mi hafta sonu yani bir kere saliya pazartesiye denk gelmezmi bak yine sinirlendim:KK70: böyle düşününce beni istediği için değilde yapmak için yapmış olmuyormu nerde ilo zamanlardaki dayanamamasi nerde şimdi beni sevip sevip uyuya kalması cildircam:KK70:
eşine malum olsun bari yoksa sen inadından söylemezsin bi kere haftaici yaklassın vallahi ortada sinir stres kalmaz :D

canım bende hamileyim ve eşimde senin eşin gibi düşünür. ki benim eşim akrep burcu ve sekse çok önem veren birisi ama sırf bebeğimiz için yeri geliyor uzak duruyoruz. başlarda hele ben gerçekten o kadar bitap düşünüyordum ki halimi görüyordu. ne güzel eşiniz anlayışlı bence hamilelik hormonlarından ötürü biraz hassaslaşmışsın :) ayrıca canın istiyorsa sen yaklaş her zaman eşinden bekleme haftasonu die düşünme de mesela hafta içi sen yaklaş bazen. ve aranıza hamilelikte olsa sınır koymanı tavsiiye etmem çünkü doğumdan sonra bi süre zate birlikte olamıyorsun o esnada soğumasın bence şimdiden sınır koyma o yüzden
O kendini çekmişken ben istersem ya da belli edersem o iyice kendini çekermiş gibi geliyor bana hep .oyuzden bende komple çektim kendimi ama bende insanım cinsellikten soğuyan sadece erkekler degilki benim ateşimi söndürüyor böyle

Selam kızlar okadar doluyum ki nerden başlasam bilmiyorum.. eşimle deli gibi bir tutkuyla aşkla evlendik 1 buçuk yıllık evliyiz evlenmeden önce bana karşı müthiş tutkuluydu evlendikten sonra da bi süre böyle gitti aynı tutkuyla ama sonra yorgunluğu tutkusunun önüne geçmeye başladı yani hergün bana yaklaşmaya çalışırken bu haftada 4 e indi bu sizce evliliğin sorumluluğundan mi olmuştur tabi önceden üzerinde daha cok çalışıp aha cok kazanmalıyım stresi yoktu şimdi hep bana daha iyi bir yasam sunmak istiyor ..neyse şimdide hamileyim başlarda bebeğe birşey olacak korkusu sardı beni dedi ukalalık olarak algılamayın çevrem tarafından esim tarafından çok beğenilen bir kadınım çok bakımıyımdir kendime kendim için bakarım en başta eşim beni işten gelip asla pijamayla göremez çok hasta değilsem ve arzulamıyormuşum gibi hissetmek gururumu kırdı sonuçta hamilelik suretindeyim ve zaten psikolojim iyi değil kilo alıyorum karnım büyüyor bana kendimi daha iyi hissettirecegi yerde arzulanmiyormusum gibi hissettirdi ve kavga çıkardım seninle doğum yapana kadar asla birlikte olmayacağım dedim baktım pişman oldu ben dayanamam filan demeye başladı son nokta cinsel hayatımız her hafta hafta sonu c.tesi pazar olmaya başladı bir iş gibi olsun diye oluyordu bana göre ona göre ise beni düşündüğü için ev işinden yorulduğum ve hamilelikten belim ağrıdıgindan bana yaklaşmıyormuş hafta ici ne alaka anlamadım aslında kendi yorgunluğundan yani önceden canı çektimi hiç biseyi düşünmezdi bu adam! Ben bu duruma sınır oldum tabi bu hafta sonu yine yakmamak istedi canim istemiyor beni cinsellikten soğuttun bir işe döndü bu ve ben yapmak istemiyorum dedim sinirlendi baya ama beraber olmadım istersen kavga et dedim olmayacam istemiyorum ! Önceden durduk yerde opusurduk kendiliğinden başlardı birşeyler ve bu tutkuyu ozledim:KK43: bir kere gurur yaptın ya artık ne yaparsam yapım istemiyorum diceksin herşeyde senin egon senin gururun biraz çemkirdi ama çok uzatmadı neyse eklemeliyimki günlük hayatta muhteşem bir kocaya sahibim yani cinsellikte sorunlarımız var ama inanın işten gelir iki dakika yanımdan ayrılmaz asla bensiz tv bile izlemez eli hep üzerimdedir devamlı öper koklar sarılır güzel sözler söyler yani ilgisi aynı sadece eskisi gibi tutku yok sanki:KK43: şimdi bana akıl verin.. ne yapmalıyım? Ben uzuuun süre kendime dokundurtmayi düşünmüyorum yani özlemesi gerekiyor sanki kendine gelmesi için yanlışımı düşünüyorum? Akıl verin kızlar bu konular kimselere anlatilamiyorda cevaplarinizi bekliyorum..
bence dokunmamasi guzel tabiki cunku hamilesinz dogumdan sonra ayni seyleri yasarsiniz

eşine malum olsun bari yoksa sen inadından söylemezsin bi kere haftaici yaklassın vallahi ortada sinir stres kalmaz :KK70:
Delisin yaa :D denedi gecen hafta ici ben izin vermedim ben söyledim diye yapıyor gibi hissediyorum buda beni daha çok itiyor ayyy konu kangren olcak korkuyorum evlilikte en önemli şeylerden biri cinsellik benim için inşallah bu dönemi cinsel hayatımız kökten bitmeden atlatırız

ay canım ya :) benım kızım çok gazlı bir bebek haliyle fırsat bulunca uyumak istiyorum gece yatağa geçtiğimde bebeğe dönük uyuyorum falan..dün eşime döndüm sarıldım adam özlemişim seni aynı evin içinde diyor :) biz haftada bir bazen bir kaç güne bir beraber olabiliyoruz oda afedersin uzun süremiyor çocuk uyanıyor ağlıyor vs.. tabi herkesin şartları farklıdır bizim dersler de var çalışmamız gereken ona da vakit bulmaya çalışıyoruz..gelgelelim bebeğinle oynarken ikinize bakarak gülümsüyorsa vs böyle anlar paha biçilmez oluyor :)) cinsellik çocuktan sonra ikinci planda kalıyor ancak asla arada soğukluğa dönüşmüyor..en azından bizde öyle oldu
Inşallah bizde araya soğukluk girmeden atlatırız bu dönemi ..canimm bebisine sağlıklı güzel bir ömür diliyorum

Çok mantıklı yaklaşmışsın olaya doğru söylüyorsun aslında ama hamileli süreci yaşananlar bence alışkanlık haline geliyor bur süre sonra doğumdan sonra da bir süre bu şekilde devam e sonra biz bu cinsel hayatımızı nasıl alevlendircez tekrar galiba bi en az 2 3 yıl Cocuk yapmadan evliliği yaşamak lazım
Siz bu kadar istekliyseniz, her türlü normale döner. Eşinizle duygusal olarak bir uzaklaşma söz konusu değil sonuçta. Kendimizi gene güzel ve çekici hissettiğimiz zaman otomatik olarak düzelir bence ama tabii ki yine de zamana ihtiyaç var. Kendinizi üzmeyin. Bu dönemde cinsel olarak soğukluk çok çok normal.

İlk zamanlardaki tutkunun olmaması doğal süreç. Hamile olmasanız da, sıklık da tutku da azalacaktı zaten. Siz çalışmıyorsunuz sanırım. Eşiniz gerçekten yoruluyor olabilir mi acaba? Bir de bebek gelecek, yük artacak, geçim sıkıntısı, iş stresi... Sanki biraz kaprislisiniz gibi geldi bana. Ya da hamilelik hormonları :KK66:

Siz bu kadar istekliyseniz, her türlü normale döner. Eşinizle duygusal olarak bir uzaklaşma söz konusu değil sonuçta. Kendimizi gene güzel ve çekici hissettiğimiz zaman otomatik olarak düzelir bence ama tabii ki yine de zamana ihtiyaç var. Kendinizi üzmeyin. Bu dönemde cinsel olarak soğukluk çok çok normal.
Destegin için teşekkür ederim inşallah döner normale doğumdan sonra birde çatlamaya basladimmi iyice psikolojim bozulacak sanırım simdi 7. aya girdim sen kac aylık hamilesin

Delisin yaa :KK70: denedi gecen hafta ici ben izin vermedim ben söyledim diye yapıyor gibi hissediyorum buda beni daha çok itiyor ayyy konu kangren olcak korkuyorum evlilikte en önemli şeylerden biri cinsellik benim için inşallah bu dönemi cinsel hayatımız kökten bitmeden atlatırız
yok be o kadar ciddi boyutta değil inan bana burada neleri okuyoruz. iyisiniz iyi dert etme kendine :)

Haftada 4 demek gun aşırı demektir. Haftada 7 gun var biliyorsunuz dimi???
Sadece haftasonu olması da artik evli biri eski neyi desem eski istegi kalmamis olabilir haftasonu yorgun değilken istemis. Yani bu seni sevmedigi anlamina gelmez ben doğumdan sonra 40 im cikti ilk ilişki olmustu. Sonra azaldi gitti ayda 1 gibi :rolleyes: sonra benden sogudugunu düşündüm soyledim daganamayip vucumdaki degisiklikten ötürü beni dusundugu icin beni rahat birakmismis. Ben de bu durumub beni uzdugunu azip kudurmadigimi ama bana karsi sevgisinin azaldigini dusundugumu dedim sonra duzeldi artik rutine.bindi...
Sozun ozu arkadasin da dedigi gibi bi kanka olayo oluyorrrr.

İlk zamanlardaki tutkunun olmaması doğal süreç. Hamile olmasanız da, sıklık da tutku da azalacaktı zaten. Siz çalışmıyorsunuz sanırım. Eşiniz gerçekten yoruluyor olabilir mi acaba? Bir de bebek gelecek, yük artacak, geçim sıkıntısı, iş stresi... Sanki biraz kaprislisiniz gibi geldi bana. Ya da hamilelik hormonları :KK66:
Evet banada gerçekten yoruluyor gibi geliyor ama başlardada çalışıyordu boyle degildi 1yilmiydi bu kadar çabuk mu doydu bana .. ben calismiyorum ama dogumdan sonra çalışmayı düşünüyorum evde otur otur isim gücüm kocam oldu evet sanırım azcık kapriste var şuan bu konuları bana dusundurttugu için bile sinirliyim :D

Haftada 4 demek gun aşırı demektir. Haftada 7 gun var biliyorsunuz dimi???
Sadece haftasonu olması da artik evli biri eski neyi desem eski istegi kalmamis olabilir haftasonu yorgun değilken istemis. Yani bu seni sevmedigi anlamina gelmez ben doğumdan sonra 40 im cikti ilk ilişki olmustu. Sonra azaldi gitti ayda 1 gibi :rolleyes: sonra benden sogudugunu düşündüm soyledim daganamayip vucumdaki degisiklikten ötürü beni dusundugu icin beni rahat birakmismis. Ben de bu durumub beni uzdugunu azip kudurmadigimi ama bana karsi sevgisinin azaldigini dusundugumu dedim sonra duzeldi artik rutine.bindi...
Sozun ozu arkadasin da dedigi gibi bi kanka olayo oluyorrrr.
Canım haftada 4 gün evliligimizin 4 5 ay sonrası giderek azalıyor diye bu hiddetim zaten .. hamile kaldım haftada bir iki oldu dediğin gibi doğurunca ayda bire düşecek galiba:D

Back
X