• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama hamilelik korkusu:(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
biz madden de manen de bittik, o gün 2 iğneye 600 ytl verdim. tüp bebek 3 den başlıyor genelde. Sgkyla anlaşmalı yere gidersen daha uygun oluyor tabi. Bizim gittiğimiz yerin ssk anlaşması yok malesef ama doktorumu değiştirmek istemediğim için gidiyorum yinede

merhabalar bende bebiş istiyorum ama olmuo 22 yasındayım 2 yıllık ewlıyım 1.5 yıldır ıstıoz ama nafıle bu ay cok umutluydum ama olmadı bu ay ara werıp bı dahakı ay daha agır her gun yapılan ıgneler warmış onlara başlıycam sımdıye kadar 6 ayda ovitrelle we klomen kullandım kısmet artık pekde umudum yok ama napalım ,
kıslar ya gercekten doktorlar kılo aldırmaz dıo ama aldırıo walla bende aldım
hem hamiş olamıyorum ama bı yandan da bende korkuyorum testler kan aldırmak bıle beni kotu yapıo dogum falan dusunemıyorum allah bebiş wersinde hepimize doogumda kolaylıkta werir hayırlısıyla..........
inşallah herkes 2009 yılının ilk aylarında hamile kalır .........AMİN..........
canım aynı yaştayız bende iki yıllık evlıyım agır her gun olan ignelerden bende kullandım kendın vuruyorsun bıraz pahalı ama daha sonrada aşılamaya geçılıyor tedavı suresınce kılo alınıyor ister istemez canım benım gıbıkaydirigubbakcemile5

allah isteyen herkese en hayırlı zamanda hayırlı saglıklı ewlatlar wersin inşallah.............

öncelikle merhaba bu siteyi çok begendim benim bi sorum olcak ben en son adetimi 9şubatta gördüm ondan önceki 10şubat ve ondan önceki 11aralıktı ve benim 9martta adet olmam gerekiyodu ama ben o gün erkek arkadaşımla bi yakınlaşma yaşadım ama içime falan boşalma olmadı ama bu sitedekilerini okuyunca çok korktum ve size danışmak istedim ama tek korkum penisinden bana sıvı bulaşmış olması ama ben 12 martta hastaneye gttim ve kulagımda mantar oldugu için tedaviye başladılar günlük 6tane hap kullanıyorum 2 tane aç karnına triod için öbür ikiside antibiyotik ve 2tane daha var adetim hapdan dolayımı geçikti yoksa 9mart korkumdan mı lütfen bana yardımcı olun

bosalmaolmadan nasil hamile kalicaksin ki o kullandigin ilaclardandir korkma oyle kolay degil hamile kalmak

paris 68 öncelikle bana cvp verdiğin için çok teşekkür ediyorum... ama bu netteki yazılanları okuyunca çok korktum kimisi bu şekilde hamile kalan arkadaşım var demiş kimisi imkansız demiş bu yüzden çok korktum ama bugün adetim geçikeli 9.gün oldu buğün haplarımı bıraktım içmedim inş.sadece korkuyla kalırım senin dedgin gibi ama eminim ki vanijama hiç bi şekilde girme ve boşalma olmadı sadece burda sürtünmeyle hamile kalanları duyunca çok korkuyorum

ya bi türlü cevap alamıyorum adet sayımınızı adetinizin bittiği günden mi yoksa başlanğıç gününden mi sayıyosunuz...

Back
X