Iki günde bir kavga eder olduk aşamıyoruz her şeyden kısıtlanıp evlilik hayatı yaşamaktan şikayetçi.benide yordu.severek evlendik ama sevgide kalmadı bence.soğuduk yapamıyoruz babalık yapmaz bence istediğini düşünmüyorum
Yasi kac esinin.iyice oturup etraflica konusmalisiniz.bir uzmandan yardim alin belki sorunlarinizda cozulur iyi kotu bir karar alirsiniz.babasiz cocuk elbette buyuyor.dedim ya bizide annem.buyuttu tek basina ne ailesi vardi ne diplomasi.buna rağmen universite mezunu etti bizi on tane babaya bedeldir annem.Iki günde bir kavga eder olduk aşamıyoruz her şeyden kısıtlanıp evlilik hayatı yaşamaktan şikayetçi.benide yordu.severek evlendik ama sevgide kalmadı bence.soğuduk yapamıyoruz babalık yapmaz bence istediğini düşünmüyorum
O istemese de ben bakarım ama iyi anne olmayacak korkum var
Annem işçi emekli aldığı tutar anca asgari ücret. Kardeşimin eğitimi için ben yardım ediyorum onları magdur edemem
Hayatta neyin garantisi var ki?
Boşanmasan mutlu bir evliliğin olsa da eşin ölebilir Allah korusun yine babasız büyütebilirsin çocuğunu.
Benim babam ben ufakken öldü mesela. Annem beni tek başına büyüttü. Bana ananemin bakabilmesi için oturduğumuz şehirden ananemin olduğu şehire taşındık ve orada beni ananemle beraber büyüttüler. Ve çok mutlu bir çocukluğum oldu niye babam öldü diye kendimi kahretmedim yada Sezercik gibi babam nerede anneciğim demedim. Gayet mutlu mesut yaşadım ananem teyzem dayılarım kuzenlerimle büyüdüm. Annem yoğun çalışırdı mesela işten geç gelirdi arada bir seyahatleri olurdu ama haftasonları benimleydi ve çok eğlenirdik. İtiraf etmem gerekirse güçlü bir anne ve sevgi dolu ananeyle büyüdüğüme de hiiç üzülmedim hatta anneme de hayran oldum hep.
Anneme Bende hayranım ama benim babam varla yok arasıydı Ayrıca ne teyzemler ne anneannem sevgi verdi.annem iki çocuğa yetti ben onun gibi olamazsam diye korkuyorum .
çocuk özelde filan okumuyorsa çok masrafı olmaz ki zaten.
o bebek sizin umudunuz olabilir, evlilikte tek pişman olmadığınız şey olabilir.. lütfen iyi düşünün dinimize göre bebeği aldıran katil hükmündedir o miniğe kıymayın...
Canım hiç merak etme bak annen de yanındaymış. Eminim sizin sevginizle çok da güzel büyür çocuğun. Ben 3 çocukla girdim üniversiteye ve bitiyor bu yıl. Emin ol sen de yaparsın. Eşim de öyle hem ders çalıştı hem dışarıda çalıştı hem de kpss. Kazandı sonunda. Hukuk okumuşsun sonuçta devamını da getirirsin merak etme
Yani eğitim masrafı bin lirayı buluyor.ingilizce dersiyle falan.karşılarım çocuğumun annemin kardeşimn masrafınıama sorumluluk fazla hissedebilirim planlarım ertelenmiş olur o kadar.
bende avukatım ve hamileyim çok şükür eşimle aram iyi kendimi sizin yerine koyuyorum eşimden boşanacak olsaydım çok haklısınız çook zor..Sanki hissedemiyorum inanamıyorum hamile olduğuma.bir yanım onu seviyor ona bi gelecek vermek sevgi vermek çok istiyor ama evliliği yürütemedim bunu da beceremem geliyor.sanki ben meslekte iyiyim iş olarak akıl vermede iyiyim ama konu kendim olunca kilitleniyorum
Evet 18 de evlendim. Eşimin israriyla tekrar sınava girdim. Okuduğum bölüm çok kolay o yüzden sanırım.Çocukla üniversite okumak nasıl başardınız? Erken mi evlendiniz
bende avukatım ve hamileyim çok şükür eşimle aram iyi kendimi sizin yerine koyuyorum eşimden boşanacak olsaydım çok haklısınız çook zor..
ama Allah o kadar büyük ki en bunaldığınız anda size bir kapı açıyor dua edin ramazan ayında
hamilelik ilerledikçe o hareket ettikçe öyle bir bağlanıyorsunuz ki doğduğunu düşünemiyorum bile eğer anneniz size yardımcı olacaksa bir iki yıl baksa yeter, zaten sonra kreşe verirsiniz nasıl büyüdüğünü anlamazsınız bile size can yoldaşı olur en iyi arkadaşınız olur..
Evet 18 de evlendim. Eşimin israriyla tekrar sınava girdim. Okuduğum bölüm çok kolay o yüzden sanırım.
Herşeyden vazgeç ama bebeğinden vazgeçme.hayatının geri kalanının nası olcağını bilemezsin belki bi daha evlenmiyceksin belki bi daha çocuk sahibi olamıycaksın.lütfen kıymetini bil.hayattaki herşeyin o olucak.eminim doğduktan sonra şükrediceksin senin olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?