A alf9 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2022 14 2 1 31 17 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi alf9 #1 Arkadaşlar merhaba korunmasız ilişkimin üstünden 11 gün geçti fakat benim aşırı baş ağrım uyku halim çok çabuk yorulmalarım başladı aynı zamanda gribim de adetime 3 gün var test mi yapmalıyım yoksa beklemeliyim mi.
Arkadaşlar merhaba korunmasız ilişkimin üstünden 11 gün geçti fakat benim aşırı baş ağrım uyku halim çok çabuk yorulmalarım başladı aynı zamanda gribim de adetime 3 gün var test mi yapmalıyım yoksa beklemeliyim mi.
zytn Guru Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2010 487 443 303 Eskişehir 17 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi alf9 #2 ben 2 gün kala yapmıştım iknci çizgi silik çıkmıştı (hamileyim) ama gecikmeyi bekleyince daha net sonuç alırsın
ben 2 gün kala yapmıştım iknci çizgi silik çıkmıştı (hamileyim) ama gecikmeyi bekleyince daha net sonuç alırsın
A alf9 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2022 14 2 1 31 17 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi alf9 #3 zytn .!.: ben 2 gün kala yapmıştım iknci çizgi silik çıkmıştı (hamileyim) ama gecikmeyi bekleyince daha net sonuç alırsın Genişletmek için tıkla... O zaman az daha bekleyeyim
zytn .!.: ben 2 gün kala yapmıştım iknci çizgi silik çıkmıştı (hamileyim) ama gecikmeyi bekleyince daha net sonuç alırsın Genişletmek için tıkla... O zaman az daha bekleyeyim