Hamilelik mi ?🙈

Krablt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
160
46
48
33
Kızlar merhaba, çocuk için uğraşıyorum. doktora gittim yumurtlamam gerçekleşmiş bana progeston diye alttan ve ağız yoluyla alınan fitil verdi. Günde 3 kez koyuyorum . Rahim duvarında genişleme var küçük bi misafirimiz olabilir dedi. İnşallah inşallah rabbim yüzüme bakar da olur ama bu rahim duvarı genişlemesi ne demek bilgisi olan var mı göğüslerim öyle çok ağrıyor ki damarlar belirdi adetime daha 7 gün var fikri olan yardımcı olabilir mi lütfen çok ihtiyacım var yardıma

Genişleme yanii gebe olabilirsin anlaminda bunlari kullanip bebegin tutunmasini sagliyor insallahh hersey gonlunce olur canim allah kucagina almayida nasip etsin

Genişleme yanii gebe olabilirsin anlaminda bunlari kullanip bebegin tutunmasini sagliyor insallahh hersey gonlunce olur canim allah kucagina almayida nasip etsin
İnşallah rabbimden şu dünya gözüyle başka bi isteğim yok hayırlısı ile bi evlat sahibi olmaktan başka

Anladığım kadarıyla hamile kalmayı istiyorsunuz ve inşallah hamileliktir. O genişleme hamilelikten olabilir doktorunuz şüphelendiği için progestan vermiştir. Ama hamilelikte göğüs ağrısı ve damarlar daha adete 7 gün kala olmaz büyük ihtimalle progeston etkisidir.

Yumurtlama gününden beri inanılmaz ağrı var el değmiyo derler ya öyleyim. Tabiki hayırlısı olsun. Eğer ki regl olursam rahim filmi çekecek çok korkuyorum

Tabi ki şükürler olsun. Hiç umut yok deseydi ne yapacaktım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın zaten neyi çok istersen onunla sınanırsın
Evett bak cok guzell dedin mesela yengem rahmi cok zayifti doktor senin cocugun olmaz bosuna ugrasma demis ama hic aglamadim napalim allah nasip edecek elbet dedii tüp yapti oldu arkasindan 10yil sonra 2 ci normal oldu 3cusude normal oldu buyuzden umudumuzu kaybetmemek gerek allah ol der ve olur bunu hic unutmam

Çok ağladım günlerce hiç kimseyle konuşmadım sonra veren de alan da Allah dedim ne üzülüyorsun kendini dedim eşimden Allah razı olsun üzme kendini ben seninle çocuk için evlenmedim dedi haca gideriz umremize gideriz her sene, Türkiye’yi gezeriz dedi onun sayesinde rahatım Allah bin kere razı olsun

Yaaaa bak eşten yana cok sanslisin ne guzel en iyi destegin motivasyonun o benim esimde soyluyo benimde mesela hala olmuyo sebepsiz infertikite mesela oyuzden hic kendimizi uzmeye bile gerek yok uzulsekte elimize ne gecicekki oyle dusun ama kendin duzelemezsin tabii eşin destek veriyosa bundna daha guzel bise yok bundan yana cok sansliyiz unutma

Aşılama yaptır neden bekliyorsun ki

Nerde yaptırıyorsun özel de dimi? Tüp bebek tutma ihtimali daha yüksek sanırım aşılamadan
Evett oyleymiss aşılamadan once tup bebek yapiliyo diye bilseydim direk tüpe gecerdim doktor bana oyle demedigi icin bilemedim özeldi canim aşılamada ama tup icin baska doktora gidiyorum reglimi bekliyorum:)

Evett oyleymiss aşılamadan once tup bebek yapiliyo diye bilseydim direk tüpe gecerdim doktor bana oyle demedigi icin bilemedim özeldi canim aşılamada ama tup icin baska doktora gidiyorum reglimi bekliyorum:)
Rahim filmi çekildin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…