Bu şekilde öğrenen çok insan var ama kesinliğide yok malesef.2 gün falan kalmış şu an test yapsanız az buçuk fikir edinirsiniz daha iyi olur hatta dayanırsanız regl gecikmesi bekleyinYakından çekim
Yaptım ama eczanede aritmef vardı ikinçi çizgi ikisindede çıktı aynı silik pembe sizce varmıdır yanıltmışmıdır testBence gebelik testi yapın ana genede 3 gün boyunca değerlendirin
Konu artımed olunca ben de tedirgin oluyorum ama ikisinde birden çıkmışYaptım ama eczanede aritmef vardı ikinçi çizgi ikisindede çıktı aynı silik pembe sizce varmıdır yanıltmışmıdır test
Artimede güvenemiyor insan ama ovülasyon testinizde koyuydu bence kan verseniz mutlaka çıkar bu durumdaYaptım ama eczanede aritmef vardı ikinçi çizgi ikisindede çıktı aynı silik pembe sizce varmıdır yanıltmışmıdır test
Hamile misin canımKızlar bir buçuk yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebelik olmadı hormon testi ne filan bakıldı hiçbir problem yok eşimde de sorun yok bi kaç ay klomen femara denedim olmadı bu ay rahim filmi çekildim ondada sorun çıkmadı çok şükür çekildikten sonra ki günler ovulasyon testi ile takip ettim 8nisan da pik pozitif çıktı 10 nisanda çatladu değerlendirdik bugün çatlamadan 12 . Gün ve ocualsyon testi. Tekrar kıpkırmızı poztifi çıktı ve aşırı beyaz akıntım var adetime 2,3 gün var sizce bu hamilelik ten midir ikinci yumurtlama filanmııı
Merhaba gebe çıktınız mıKızlar bir buçuk yıl korunmasız ilişkiye rağmen gebelik olmadı hormon testi ne filan bakıldı hiçbir problem yok eşimde de sorun yok bi kaç ay klomen femara denedim olmadı bu ay rahim filmi çekildim ondada sorun çıkmadı çok şükür çekildikten sonra ki günler ovulasyon testi ile takip ettim 8nisan da pik pozitif çıktı 10 nisanda çatladu değerlendirdik bugün çatlamadan 12 . Gün ve ocualsyon testi. Tekrar kıpkırmızı poztifi çıktı ve aşırı beyaz akıntım var adetime 2,3 gün var sizce bu hamilelik ten midir ikinci yumurtlama filanmııı
Sizin durumunuz ne oldu bat 19du sanırımMerhaba gebe çıktınız mı
Evet az önce test yaptık negatif çoktıSizin durumunuz ne oldu bat 19du sanırım
Daha var bata umarım istediğiniz gibi olurEvet az önce test yaptık negatif çoktı
Pek sanmıyorum olsaydım çıkardıDaha var bata umarım istediğiniz gibi olur
Evet ama düşükle sonuçlandı maalesefMerhaba gebe çıktınız mı
Hamileymişim ama düşükle sonuçlandı maalesefHamile misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?