Hamilelik mi ?

ucuzhayal07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
50
28
3
Bilgisizim ve sizleee bişey danışmak istiyorum. Çocuk istiyoruz artık Rabbim nasip ederse tabii. Adetim bittiği gibi çalışmalara başladık
18 mayısta adetim bitti ve akşamı korunmadan eşimle ilişkiye girdik.
20 ve 22 mayıstada korunmadan ilişkiye girdik.
Bugün akıntımın içinde ince çizgi halinde kan geldi ama incecik bi çizgi akıntının içindeydi. Sizce bu neyden kaynaklanıyor ? Gerçekten bilgisizim ve fikirlerinize ihtiyacım varr. Çok teşekkürler şimdiden

Aynen öyle gebe kalmak için adet bitiminden 13 ile 16 günleri arası korunma o günler gebe kalma ihtimalin yüksek olur. Ama öncelikle doktora gidin. Dr hamılelık öncesi vitaminler vs veriyor seni doğru yönlendirsin şu an pek bilgili değilsin işin zorlaşır bu şekilde

Hamile kalmak için doğru zaman için yumurtlama günleri olduğunu çok iyi biliyorum. Bilgidizliğim bu yönde değil. Akıntımla olan ince kanlı çizgi...

Hamile kalmak için doğru zaman için yumurtlama günleri olduğunu çok iyi biliyorum. Bilgidizliğim bu yönde değil. Akıntımla olan ince kanlı çizgi...

adet bittikten sonra hemen yumurtladığınızı sanıyosun galiba, yanlışınız var. aksine adetin bittiği gün hamile kalma olasılığının en az olduğu günlerden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…